Προς το περιεχόμενο

Περιεργο προβλημα με πολυμηχανημα ΗP 8610


Ultimategr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με ενα πολυμηχανημα που εχω,και συγμεκριμμενα με το  HP 8610 .Οταν εκτυπωνω καποιο εγγραφο ή φωτογραφια τοτε τα windows μου εμφανιζουν ενα μηνυμα οτι υπαρχει σφαλμα με την εκτυπωση και ο εκτυπωτης  εκτυπωνει μονο το 1/4 της σελιδας.Αν δεν ακυρωσω την εκτυπωση τοτε εκτυπωνει το ιδιο εγγραφο συνεχεια,σε καθε φυλλο εκτυπωνει ενα μερος του εγγραφου,ειτε μια σειρα,ειτε το μισο,και μετα απο 10+ προσπαθειες μπορει να εκτυπωσει επιτυχως ολο το εγγραφο.

Το πολυμηχανημα ειναι συνδεμενο μεσο usb στον υπολογιστη.Εκανα απεγκατασταση τους drivers-εφαρμογη,και κατεβασα απο την σελιδα της ΗP τους τελευταιους drivers-εφαρμογη,αλλαξα θυρα usb αλλα το προβλημα παραμενει.Κατεβασα το HP Prin and scan doctor αλλα δεν εντοπιζει καποιο προβλημα,το ιδιο και η αντιμετωπιση προβληματων των windows.

To πολυμηχανημα το εχω συνδεσει μεσο ethernet στο ρουτερ,οποτε οταν επιχειρω να εκτυπωσω δικτυκα το παραπανω προβλημα δεν εμφανιζεται.Και απο κινητο εκτυπωνει μια χαρα και φωτοτυπιες βγαζει χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα,ειχα καιρο να εκτυπωσω καθως το συγκεκριμμενο πολυμηχανημα το εχω στο εξοχικο.

Θα δοκιμασω και με αλλο καλωδιο usb,επισης σαν εσχατη λυση θα ειναι το φορματ.

Καμια ιδεα?

 

Επεξ/σία από Ultimategr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

παρόμοιο πρόβλημα μου έβγαλε και εμένα πριν ένα μήνα ξαφνικά, όχι ακριβώς το ίδιο αλλά μου αναβόσβηνε η οθόνη του μηχανήματος γράφοντας για βλάβη ενώ έλεγε στα windows ότι κατι για το ότι δεν τον βρίσκει ενώ το έβλεπε. Έπρεπε να πατήσω το off και έκανε επανεκκίνηση. Δεν έκατσα να παίξω περισσότερο παρά μόνο να κάνω κάποιες δοκιμές αφού το πρόβλημα το εμφάνιζε ξαφνικά όσο ήταν συνδεμένος στο pc. Υποψιάζομαι το usb και εγώ γιατί όταν το αποσύνδεσα δεν το έκανε για αρκετή ώρα. Δυστυχώς θα ξανασχοληθώ μαζί του σε ένα μήνα που θα γυρίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...