geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 χρονο τωρα χειριζομαι το paypal για τις αγορες μου... καποια στιγμη δημιουργησα καινουριο προφιλ στο οποιο προσθεσα την καρτα μου... μετα απο λιγες μερες διεγραψα εκεινο το προφιλ και αφαιρεσα την καρτα πρωτιστως. μολις πηγα να συνδεσω την καρτα στο προφιλ που ηδη χρησιμοποιουσα εδω και ενα χρονο το ιδιο μηνυμα συνεχεια "your card is linked to another paypal account" κατι που προκειται για λαθος μιας και πλεον δεν ηταν πουθενα συνδεδεμενη... το customer service της paypal σκουπιδια. προσπαθωντας να δημιουργησω ενα αλλο προφιλ παρατηρησα οτι σε οποιο αλλο προφιλ δημιουργουσα η καρτα εμπαινε κανονικα. μονο στο κυριο προφιλ ειχε θεμα... σκεφτηκα και γω σαν ανθρωπος να διαγραψω εκεινο το προφιλ και να φτιαξω ενα αλλο απο την αρχη για να μπορω να κανω αγορες. την ιδια μερα σκαει μυτη οτι ο λογαριασμος paypal μπλοκαριστηκε (ζητουσε ταυτοτητα και κινηση λογαριασμου) στο διαστημα αυτο δεν μπορουσα να διαγραψω το προφιλ οποτε και εδωσα ο,τι ζητησε. μολις ξεμπλοκαριστηκε το προφιλ αμεσως το διεγραψα. και απο τοτε εως σημερα Δεν μπορω με το ιδιο ονοματεπωνυμο να δημιουργησω αλλο προφιλ. βαζοντας αλλο ονομα και το σωστο mail μπορω να δημιουργησω. το προβλημα δηλαδη εντοπιζεται στο ονοματεπωνυμο... βαζοντας το ονοματεπωνυμο μου περναει επιτυχως στην επομενη σελιδα και μολις βαλω τη διευθυνση και πατησω δημιουργια σκαει μηνυμα "ελεγξτε τα στοιχεια σας και δοκιμαστε ξανα" χωρις ΠΟΥΘΕΝΑ να μου βγαζει error σε καποιο κενο.... καμια ιδεα;
kormos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, geomalliv είπε 1 χρονο τωρα χειριζομαι το paypal για τις αγορες μου... καποια στιγμη δημιουργησα καινουριο προφιλ στο οποιο προσθεσα την καρτα μου... μετα απο λιγες μερες διεγραψα εκεινο το προφιλ και αφαιρεσα την καρτα πρωτιστως. μολις πηγα να συνδεσω την καρτα στο προφιλ που ηδη χρησιμοποιουσα εδω και ενα χρονο το ιδιο μηνυμα συνεχεια "your card is linked to another paypal account" κατι που προκειται για λαθος μιας και πλεον δεν ηταν πουθενα συνδεδεμενη... το customer service της paypal σκουπιδια. προσπαθωντας να δημιουργησω ενα αλλο προφιλ παρατηρησα οτι σε οποιο αλλο προφιλ δημιουργουσα η καρτα εμπαινε κανονικα. μονο στο κυριο προφιλ ειχε θεμα... σκεφτηκα και γω σαν ανθρωπος να διαγραψω εκεινο το προφιλ και να φτιαξω ενα αλλο απο την αρχη για να μπορω να κανω αγορες. την ιδια μερα σκαει μυτη οτι ο λογαριασμος paypal μπλοκαριστηκε (ζητουσε ταυτοτητα και κινηση λογαριασμου) στο διαστημα αυτο δεν μπορουσα να διαγραψω το προφιλ οποτε και εδωσα ο,τι ζητησε. μολις ξεμπλοκαριστηκε το προφιλ αμεσως το διεγραψα. και απο τοτε εως σημερα Δεν μπορω με το ιδιο ονοματεπωνυμο να δημιουργησω αλλο προφιλ. βαζοντας αλλο ονομα και το σωστο mail μπορω να δημιουργησω. το προβλημα δηλαδη εντοπιζεται στο ονοματεπωνυμο... βαζοντας το ονοματεπωνυμο μου περναει επιτυχως στην επομενη σελιδα και μολις βαλω τη διευθυνση και πατησω δημιουργια σκαει μηνυμα "ελεγξτε τα στοιχεια σας και δοκιμαστε ξανα" χωρις ΠΟΥΘΕΝΑ να μου βγαζει error σε καποιο κενο.... καμια ιδεα; Επειδή τα περιέπλεξες ανευ λόγου απ ότι κατάλαβα απλά βάλε άλλο ονοματεπώνυμο διαφορετικό από το αρχικό και ολοκλήρωσε την εγγραφή... 1
geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 δεν πρεπει να ειναι ιδιο με την ταυτοτητα;
kormos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, geomalliv είπε δεν πρεπει να ειναι ιδιο με την ταυτοτητα; Το όνομα που εμφανίζεται δεν έχει καμμία σχέση, ούτε εμένα είναι το ίδιο και πριν 2 χρόνια είχα στείλει μια αναφορά να το αλλάξω αλλά ναυάγησε και δεν ασχολήθηκα πάλι...
geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 καταλαβα... ενταξει θα δοκιμασω στα greeklish. παντως αυτο ειναι πολιτικη; δηλαδη δεν δεχονται το ιδιο ονομα παρολο που διαγραφτηκε ο λογαριασμος; ή μου το μπλοκαρανε αυτοι σαν ονομα χρηστη;
kormos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, geomalliv είπε καταλαβα... ενταξει θα δοκιμασω στα greeklish. παντως αυτο ειναι πολιτικη; δηλαδη δεν δεχονται το ιδιο ονομα παρολο που διαγραφτηκε ο λογαριασμος; ή μου το μπλοκαρανε αυτοι σαν ονομα χρηστη; Λογικά επειδή έκανες αρκετές προσπάθειες... Τώρα αν το όνομα γράφει πχ Mitsos ή Μήτσος αντί για Dimitrios ή Δημήτριος δεν έχει καμμία σχέση...
geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, kormos είπε Λογικά επειδή έκανες αρκετές προσπάθειες... Τώρα αν το όνομα γράφει πχ Mitsos ή Μήτσος αντί για Dimitrios ή Δημήτριος δεν έχει καμμία σχέση... το λεω απο αποψη συνδεσης τραπεζικου λογαριασμου κλπ... αν δεν το ελεγχει κανενας οκ
kormos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, geomalliv είπε το λεω απο αποψη συνδεσης τραπεζικου λογαριασμου κλπ... αν δεν το ελεγχει κανενας οκ Μην ξεχνάς ότι στην κάρτα της τράπεζας αναγράφει μόνο τα αρχικά σου και ολόκληρο το επίθετο...
geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, kormos είπε Μην ξεχνάς ότι στην κάρτα της τράπεζας αναγράφει μόνο τα αρχικά σου και ολόκληρο το επίθετο... το ιδιο και αν συνδεσω τραπεζικό λογαριασμο;
kormos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, geomalliv είπε το ιδιο και αν συνδεσω τραπεζικό λογαριασμο; Μα η κάρτα σου συνδέεται υποχρεωτικά με έναν τραπεζικό λογαριασμό.... Πολύ άγχος για το τίποτα
geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) το μονο αγχος ειναι μην ζητησουν επιβεβαιωση στοιχειων με ταυτοτηα οποτε εκει το ονομα δεν ειναι ιδιοο επειδη αυτοι απο το πουθενα μπορει να μπλοκαρουν το λογαριασμο παντως αρχιζω να ψιλιαζομαι γτ μπλοκαριστηκε το ονομα... ειμαι 17 και ισως φανηκε στην ταυτοτητα Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από geomalliv
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να ξαναπεράσεις την κάρτα σε άλλο λογαριασμό ούτε να ξαναφτιάξεις λογαριασμό με το ίδιο όνομα. Στο μπλόκαραν επειδή έπαιζες με την κάρτα. Δεν θα συνιστούσα να βάλεις μούφα όνομα γιατί αν χρειαστεί στο μέλλον να στείλεις στοιχεία την πάτησες. Στο αυτόματο μήνυμα που σου ήρθε απο το paypal με τις γνωστές μπούρδες απάντα και γράψε το πρόβλημα και θα το δει κάποιος. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από Silverage
geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Silverage είπε Δεν μπορείς να ξαναπεράσεις την κάρτα σε άλλο λογαριασμό ούτε να ξαναφτιάξεις λογαριασμό με το ίδιο όνομα. Στο μπλόκαραν επειδή έπαιζες με την κάρτα. Δεν θα συνιστούσα να βάλεις μούφα όνομα γιατί αν χρειαστεί στο μέλλον να στείλεις στοιχεία την πάτησες. Στο αυτόματο μήνυμα που σου ήρθε απο το paypal με τις γνωστές μπούρδες απάντα και γράψε το πρόβλημα και θα το δει κάποιος. εστειλα email και μου ειπαν να τους παρω τηλεφωνο μη πω καμια κουβεντα επισης... αν εγω για χ,ψ λογο διαγραψω το λογαριασμο χωρις να μου τον εχουν μπλοκαρει μετα παλι ΔΕΝ θα μπορω με το ιδιο ονομα;
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, geomalliv είπε εστειλα email και μου ειπαν να τους παρω τηλεφωνο μη πω καμια κουβεντα επισης... αν εγω για χ,ψ λογο διαγραψω το λογαριασμο χωρις να μου τον εχουν μπλοκαρει μετα παλι ΔΕΝ θα μπορω με το ιδιο ονομα; Λογικά μπορείς αν δεν έχει μπλοκαριστεί.
geomalliv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Οκευ ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον μου το μπλόκαραν όταν είδαν στην ταυτότητα ότι είμαι 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα