asdfnikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, geomalliv είπε Οκευ ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον μου το μπλόκαραν όταν είδαν στην ταυτότητα ότι είμαι 17 Πρεπει να εισαι ανω των 18 για να ανοίξεις λογαριασμό PayPal.Λογικο να σε μπλοκάρουν.Τι καρτα εχεις στο ονομα σου;
Voyaller Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Το όνομα πρέπει να είναι ίδιο με ότι γράφει η ταυτότητα στους λατινικούς χαρακτήρες. Άλλο τι πρέπει και άλλο τι δουλεύει.
kormos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Voyaller είπε Το όνομα πρέπει να είναι ίδιο με ότι γράφει η ταυτότητα στους λατινικούς χαρακτήρες. Άλλο τι πρέπει και άλλο τι δουλεύει. Δεν είναι απόλυτο! Όταν άνοιξα το δικό μου λογαριασμό η ταυτότητά μου δεν είχε κάν λατινικούς χαρακτήρες *το όλο θέμα είναι μην βάλεις Γιάννης και σε λένε Γιώργο
Voyaller Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 hours ago, kormos said: Δεν είναι απόλυτο! Όταν άνοιξα το δικό μου λογαριασμό η ταυτότητά μου δεν είχε κάν λατινικούς χαρακτήρες *το όλο θέμα είναι μην βάλεις Γιάννης και σε λένε Γιώργο Στην περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις top up από τραπεζικό θα υπάρχει πρόβλημα. Επίσης στην περίπτωση που χάσεις πρόσβαση στον λογαριασμό θα χρειαστείς επιβεβαίωση ταυτότητας προκειμένου να τον ανακτήσεις.
kormos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Voyaller είπε Στην περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις top up από τραπεζικό θα υπάρχει πρόβλημα. Επίσης στην περίπτωση που χάσεις πρόσβαση στον λογαριασμό θα χρειαστείς επιβεβαίωση ταυτότητας προκειμένου να τον ανακτήσεις. 10 χρόνια είναι έτσι απροβλημάτιστα... 1
geomalliv Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικά δεν έχω θέματα με top up διότι δεν συνδέω τραπεζικό λογαριασμό παρά μόνο πιστωτική και χρησιμοποιώ το paypal μόνο ως μεσαζοντα στις πληρωμές διότι προσφέρει την προστασία στο dispute.😆 Επίσης οι πιθανότητες να κλαπεί ο λογαριασμός είναι ελάχιστες μιας και ούτε εγώ θυμάμαι τον κωδικό τόσο σύνθετος που είναι τον έχω στο σκληρό σε αρχείο κειμένου. Αλλά ακόμα και να χάσω πρόσβαση το customer service της paypal είναι για τα σκουπίδια και σε παραπέμπουν ΜΟΝΟ να τους πάρεις τηλέφωνο. (Προφανώς τηλέφωνο εξωτερικού) οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ😅 το έκανα μια φορά και πήγε στο βροντοοο Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από geomalliv
kormos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, geomalliv είπε Αρχικά δεν έχω θέματα με top up διότι δεν συνδέω τραπεζικό λογαριασμό παρά μόνο πιστωτική και χρησιμοποιώ το paypal μόνο ως μεσαζοντα στις πληρωμές διότι προσφέρει την προστασία στο dispute.😆 Επίσης οι πιθανότητες να κλαπεί ο λογαριασμός είναι ελάχιστες μιας και ούτε εγώ θυμάμαι τον κωδικό τόσο σύνθετος που είναι τον έχω στο σκληρό σε αρχείο κειμένου. Αλλά ακόμα και να χάσω πρόσβαση το customer service της paypal είναι για τα σκουπίδια και σε παραπέμπουν ΜΟΝΟ να τους πάρεις τηλέφωνο. (Προφανώς τηλέφωνο εξωτερικού) οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ😅 το έκανα μια φορά και πήγε στο βροντοοο Με μπέρδεψες εμένα τώρα.... Ενώ έχεις πει ότι είσαι ανήλικος <18 πως γίνεται να σου έχει εκδόσει Τράπεζα Πιστωτική κάρτα;;
geomalliv Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, kormos είπε Με μπέρδεψες εμένα τώρα.... Ενώ έχεις πει ότι είσαι ανήλικος <18 πως γίνεται να σου έχει εκδόσει Τράπεζα Πιστωτική κάρτα;; προφανως δεν βαζω τη δικη μου. του πατερα μου βαζω την οποια κανω εγω χρηση και στην καθημερινοτητα μου
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 To πρόβλημα το δημιούργησες μόνος σου. Τι φταίει η Paypal? Kάτσε και ξαναδιάβασε τι έχεις κάνει και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα που δεν αναφέρεις εδώ. Στις 3/7/2019 στις 12:07 ΜΜ, geomalliv είπε καποια στιγμη δημιουργησα καινουριο προφιλ στο οποιο προσθεσα την καρτα μου... μετα απο λιγες μερες διεγραψα εκεινο το προφιλ και αφαιρεσα την καρτα πρωτιστως. μολις πηγα να συνδεσω την καρτα στο προφιλ που ηδη χρησιμοποιουσα εδω και ενα χρονο το ιδιο μηνυμα συνεχεια "your card is linked to another paypal account" κατι που προκειται για λαθος μιας και πλεον δεν ηταν πουθενα συνδεδεμενη... το customer service της paypal σκουπιδια. προσπαθωντας να δημιουργησω ενα αλλο προφιλ παρατηρησα οτι σε οποιο αλλο προφιλ δημιουργουσα η καρτα εμπαινε κανονικα. μονο στο κυριο προφιλ ειχε θεμα... σκεφτηκα και γω σαν ανθρωπος να διαγραψω εκεινο το προφιλ και να φτιαξω ενα αλλο απο την αρχη για να μπορω να κανω αγορες. την ιδια μερα σκαει μυτη οτι ο λογαριασμος paypal μπλοκαριστηκε (ζητουσε ταυτοτητα και κινηση λογαριασμου) στο διαστημα αυτο δεν μπορουσα να διαγραψω το προφιλ οποτε και εδωσα ο,τι ζητησε. μολις ξεμπλοκαριστηκε το προφιλ αμεσως το διεγραψα. και απο τοτε εως σημερα Δεν μπορω με το ιδιο ονοματεπωνυμο να δημιουργησω αλλο προφιλ. βαζοντας αλλο ονομα και το σωστο mail μπορω να δημιουργησω. το προβλημα δηλαδη εντοπιζεται στο ονοματεπωνυμο... βαζοντας το ονοματεπωνυμο μου περναει επιτυχως στην επομενη σελιδα και μολις βαλω τη διευθυνση και πατησω δημιουργια σκαει μηνυμα "ελεγξτε τα στοιχεια σας και δοκιμαστε ξανα" χωρις ΠΟΥΘΕΝΑ να μου βγαζει error σε καποιο κενο.... καμια ιδεα;
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, geomalliv είπε προφανως δεν βαζω τη δικη μου. του πατερα μου βαζω την οποια κανω εγω χρηση και στην καθημερινοτητα μου Όπως ήδη προαναφέρθηκε... Σκέψου τι ακριβώς έχεις αναφέρει και έχεις κάνει... Ίσως αν τα ξαναδιαβασεις όλα από την αρχή θα καταλάβεις γιατί έγιναν όλα «μπάχαλο» από πλευράς και πως ορθά! έπραξε από την πλευρά του το PayPal!
geomalliv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Το τι έκανα εγώ (χαζομαρες) ακολουθησε μετα τη χαζομαρα της paypal να μου εμφανιζει λανθασμενα το μηνυμα "your card is linked to another paypal account" θα μπορουσε η paypal να με μπλοκαρει εξαρχης... βγαζοντας αυτο το μηνυμα σημαινει οτι το συστημα ειχε κλαταρει! μιας και η καρτα δεν ηταν πουθενα αλλου συνδεδεμενη
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, geomalliv είπε Το τι έκανα εγώ (χαζομαρες) ακολουθησε μετα τη χαζομαρα της paypal να μου εμφανιζει λανθασμενα το μηνυμα "your card is linked to another paypal account" θα μπορουσε η paypal να με μπλοκαρει εξαρχης... βγαζοντας αυτο το μηνυμα σημαινει οτι το συστημα ειχε κλαταρει! μιας και η καρτα δεν ηταν πουθενα αλλου συνδεδεμενη Δεν θα το έλεγα, μια χαρά κάνει σωστά τη δουλειά της. Μιλάμε για κάρτα οπότε είναι ποιό ευπαθή στοιχείο να "κάνει μπλοκ" από την περιγραφή του ονόματος ενός λογαριασμού... . Υπόθεση κάνω τώρα εγώ, έχεις σκεφτεί να υπάρχει το ενδεχόμενο την ίδια κάρτα να την κάνει σε άλλο PayPal Account πχ ο Πατέρας ή η Μητέρα σου...?
geomalliv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, kormos είπε Δεν θα το έλεγα, μια χαρά κάνει σωστά τη δουλειά της. Μιλάμε για κάρτα οπότε είναι ποιό ευπαθή στοιχείο να "κάνει μπλοκ" από την περιγραφή του ονόματος ενός λογαριασμού... . Υπόθεση κάνω τώρα εγώ, έχεις σκεφτεί να υπάρχει το ενδεχόμενο την ίδια κάρτα να την κάνει σε άλλο PayPal Account πχ ο Πατέρας ή η Μητέρα σου...? δεν χρησιμοποιει κανεις αλλος την καρτα δεν ειναι στο ονομα μου αλλα αποκλειστικη χρηση την κανω εγω... αλλωστε σε αυτη την καρτα δεν μπαινει εισοδημα οποτε την χρησιμοποιω ΣΑΝ prepaid τη γεμιζω εγω απο μηχανημα αυτοματων πληρωμων. ολα καλα παντως εφτιαξα καινουριο paypal οποτε το θεμα λυθηκε
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, geomalliv είπε δεν χρησιμοποιει κανεις αλλος την καρτα δεν ειναι στο ονομα μου αλλα αποκλειστικη χρηση την κανω εγω... αλλωστε σε αυτη την καρτα δεν μπαινει εισοδημα οποτε την χρησιμοποιω ΣΑΝ prepaid τη γεμιζω εγω απο μηχανημα αυτοματων πληρωμων. ολα καλα παντως εφτιαξα καινουριο paypal οποτε το θεμα λυθηκε Μια χαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα