Konstantinakn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Πριν λίγο πήγα να κάνω μια κατάθεση 100€ σε τράπεζα Eurobank μέσω ΑΤΜ.Εβαλα το πρώτο 50€ το παίρνει κανονικά με ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω πατάω ναι βάζω το δεύτερο 50€ Κ βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κατάθεση αλλά ΕΧΩ βάλει τα λεφτά.Παταω ερώτηση υπόλοιπου κ δεν έχουν μπει.Εχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον;Αν πάω αύριο στην τράπεζα θα μπορέσω να βγάλω άκρη η τα έχασα τα λεφτά;Ευχαριστώ!
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά αυτή η Eurobank είναι τελείως γτπ. Οταν πας για κατάθεση στο ΑΤΜ, είναι σαν να διαλέγεις καρπούζι. Πήγαινε μίλα με υπάλληλο, προφανώς και θα βγει άκρη Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από Kostasspil
TechnoState Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Προφανώς κάπου μέσα στους ιμάντες ....έγινε παρακράτηση. Είσαι σίγουρη ότι: 1. Το χαρτονόμισμα ήταν καλό (όχι αμφιβόλου γνησιότητας, όχι φθαρμένο, σκισμένο η έντονα λερωμένο) 2. Μπήκε σωστά (δεν διπλωθηκε κάπου στην πορεία η κατά την είσοδο του στην θυρίδα κατάθεσης) 3. Δεν μπήκε μαζί με κάποιο λάστιχο, συνδετήρα, post it ή άλλο σώμα πάνω στο χαρτονόμισμα (δυστυχώς τα έχω δει κ αυτά). 4. Θεωρώ ότι το ΑΤΜ είναι ασφαλές κ όχι παγιδευμένο η υπάρχει οποιαδήποτε παρέμβαση απο τρίτο (υπάρχει κ αυτό στις αναφορές) Πάρε τηλέφωνο(απευθείας στο κατάστημα) νωρίς το πρωί αύριο (αν δεν μπορείς να μεταβείς στο κατάστημα) Δήλωσε το συμβάν, την ώρα που έκανες την συναλλαγή (στο περίπου έστω) το πλήθος κ την αξία των χαρτονομισμάτων που έβαλες κ δώσε τους κάποιο στοιχείο (αριθμό κάρτας συνήθως) για να εντοπίσουν τα υπόλοιπα στοιχεία σου, ώστε να δρομολογηθεί μέσα στην μέρα, απόδοση παρακρατηθεντων. Συνήθως μετά το συμβάν, ανάλογα την εταιρεία/τεχνολογία (του ΑΤΜ) βγαίνει εκτός λειτουργίας (για πραγματοποίηση κατάθεσης) ή κρατάει/έχει κρατήσει κ σε άλλους χρήματα στο σχετικό bin Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από TechnoState
Nikolas00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Καλά αυτή η Eurobank είναι τελείως γτπ. Οταν πας για κατάθεση στο ΑΤΜ, είναι σαν να διαλέγεις καρπούζι. Πήγαινε μίλα με υπάλληλο, προφανώς και θα βγει άκρη Εγω σε Θεσσαλονικη και Κεφαλονια μια χαρα καταθεση εκανα. Αυτα απο μενα. Η Πειραιως παλι ειναι χειροτερη. Γιατι ενα Σαββατοκυριακο το ΑΤΜ δεν δεχοταν καταθεσεις επειδη ειχε "τσαλακωμενα χαρτονομισματα". Σε τουριστικη περιοχη,με 10.000 μονιμους και πολλους επισκεπτες(απο κρουαζιερα και ξενους ειδικα Αγγλους και Ιταλους). Αργοστολι,Κεφαλονια εχει 2 ΑΤΜ και το ενα δεχεται καταθεση. Οι υπολοιπες τραπεζες και συγκεκριμενα η Eurobank εχει 3 ΑΤΜ και το ενα δεχεται καταθεση.
Konstantinakn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Τα έβγαλα από τη μια τράπεζα και τα πήγα κατευθείαν στην άλλη όποτε τα χαρτονομίσματα ήταν καλά.Δεν υπήρχε κάτι άλλο με τα χαρτονομίσματα(χαρτάκια,συνδετήρες κτλ),ούτε ήταν διπλωμένο.Οντως μετα από εμενα προσπαθησε να κανεί κατάθεση και ο επόμενος και δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.Ο επόμενος από αυτόν εκανε ανάληψη κανονικά.Πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν να πάω αύριο το πρωί γιατί λογικά το μηχάνημα θα βγάλει πλεόνασμα.Εχω τις αποδείξεις με την ερώτηση υπόλοιπου όποτε γράφει ακριβώς την ώρα.Ελπιζω να βγάλουμε άκρη.Ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 hour ago, Konstantinakn said: Καλησπέρα.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Πριν λίγο πήγα να κάνω μια κατάθεση 100€ σε τράπεζα Eurobank μέσω ΑΤΜ.Εβαλα το πρώτο 50€ το παίρνει κανονικά με ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω πατάω ναι βάζω το δεύτερο 50€ Κ βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κατάθεση αλλά ΕΧΩ βάλει τα λεφτά.Παταω ερώτηση υπόλοιπου κ δεν έχουν μπει.Εχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον;Αν πάω αύριο στην τράπεζα θα μπορέσω να βγάλω άκρη η τα έχασα τα λεφτά;Ευχαριστώ! τιποτα δεν χανεις μια χαρα ακρη θα βγει. φαινονται τα παντα στο atm.,αλλο τοσο που εχεις ωρες κτλ που εγιναν ολα.μου εχει τυχει και εμενα δεν θυμαμαι με τι τραπεζα
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δεν ξερω τι κανει η Eurobank αλλα σε πειραιως που καταθέτω εγω τα χρηματα μπαίνουν αλλα μαζι και οχι ενα ενα, αν ισχύει αυτο καπου μπερδέψεις το ατμ και κόλλησε
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ειχα καταθεσει μια Παρασκευη 500 ευρω σε Πειραιως και επαθε κοκομπλοκο το ΑΤΜ και δεν εγινε η συναλλαγη. Τους πηρα τηλεφωνο για να καταγραφει το γεγονος (περιττο ισως) και τη Δευτερα το πρωι πηγα στο καταστημα οπου μου ειπαν πως το μεσημερι θα πιστωθει το ποσο στον λογαριασμο μου οπως και εγινε.
TechnoState Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει παιδιά, μπαίνουν κ όλα μαζί αλλά μην το παρακάνετε. Σπάτε τα πολλά χαρτονόμισμα σε μικρότερες καταθέσεις (max 20-30 χαρτονομίσματα-αν μιλάμε για τέτοιον όγκο). Επίσης η καλή κατάσταση (των χαρτονομισμάτων) διευκολύνει κ εσάς. Αν είναι σε άθλια κατάσταση, εσείς θα ταλαιπωρηθείτε, μέχρι να εντοπιστεί η διαφορά κ να πιστωθούν τα χρήματα εκεί που πρέπει. Μην ξεχνάτε ότι είναι μηχανήματα κ εξαιρετικά ακριβά-δυστυχώς. Δυο είναι οι εταιρείες που έχουν το μονοπώλιο στην Ελλάδα επίσης λειτουργούν 7/24 κ χαλάνε, όσο heavy duty κ αν έχουν κατασκευαστεί. Δεν πάει το μυαλό σας για την φθορά απο την έντονη χρήση, που προκύπτει. Οι εταιρείες χρεώνουν υπέρογκα ποσά για μια μικρή συντήρηση/αποκατάσταση βλάβης διάρκειας ελάχιστων λεπτών (μαγκιά τους απο την άλλη πλευρά) με αποτέλεσμα οι τράπεζες να έχουν κάνει σχεδόν τεχνικούς, τους υπαλλήλους που τα χειρίζονται, ώστε να πέσουν τα κόστη. Σωστή λύση είναι είναι να πολλαπλασιαστούν τα μηχανήματα εξυπηρέτησης αλλά ο σχεδιασμός κ το κόστος είναι πολύ "βαρύ" ειδικά για τα off-site κ σίγουρα (θα) προκύπτουν πολλά περισσότερα προβλήματα που απαιτούν επιπλέον πόρους για να επιλυθούν. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από TechnoState 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα