Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους. Ανοιγω αυτο το θεμα για να βοηθησω λιγο καλυτερα μελλοντικους αγοραστες μιας και δεν υπαρχουν πολλα παρομοια μεχρι που ψαχτηκα. 

Λοιπον παιδια για να παρεις κατι απο πλαισιο με το προγραμμα μηνα μηνα θελει ενα αξιολογο εκαθαριστικο! Το δικο μου ειναι χαμηλο (6.500) αλλα για αυτους αξιολογο! Εκανα αιτηση με ενημερωσαν μετα απο μιση ωρα οτι εγκριθηκε και παρελαβα την επομενη λογο ελειψης προιοντος! Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι δεν υπηρχαν διαχειριστικα εξοδα και καποια αλλες επι πληρωμης υπηρεσιες (ασφαλειας) οπως κωτσοβολος. Το μονο που μου αρεσει πολυ σαν προνομιο κωτσοβολου ειναι η επεκταση εγγυησης5 χρονια! Λοιπον παρελαβα οπως ειπα και ολα ηταν ενταξει. Το επιτοκιο ειναι 9.5%. Αν θες να παρεις κατι πανω απο 500 να ξερετε οτι πιθανον να μην το εγκρινουν. Εμενα ηταν 490( δεν ξερω αν παιζει ρολο). Σε ρωτανε επισης που δουλευεις και ποσο καιρο. Οποτε αν εισαι ανεργος ακομα και με καλο εκαθαριστικο δεν παιρνεις. Σε ρωτανε αν εχεις σπιτι με ενοικιο η αν χρωστας καπου αλλου. Ολα αυτα φυσικα τα βλεπουν μεσω συστηματος οποτε δεν κρυβεσαι.. Αυτα πανω κατω..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 5/7/2019 στις 8:07 ΠΜ, Playstationik είπε

Ολα αυτα φυσικα τα βλεπουν μεσω συστηματος οποτε δεν κρυβεσαι..

Τι ακριβως βλεπει μεσω συστηματος για τα οικονομικα σου και για σενα γενικοτερα μια ιδιωτικη επιχειρηση οπως το Πλαισιο?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Xacti είπε

Τι ακριβως βλεπει μεσω συστηματος για τα οικονομικα σου και για σενα γενικοτερα μια ιδιωτικη επιχειρηση οπως το Πλαισιο?

Η εθνικη τα βλεπει. Οχι το πλαισιο! Η εθνικη δινει εγκριση!

Δημοσ.

Εγώ πάλι ταλαιπωρήθηκα πολύ για μια αγορά που ήθελα να κάνω απο το πλαίσιο με το πρόγραμμα μήνα μήνα και τελικά δεν έγινε ποτέ.Αρχικά ήθελα να αγοράσω μια dslr αξίας 650 ευρώ.Η δήλωση μου είναι περίπου 9000 ευρώ.Αρχικά δεν εγκρίθηκε.Στη συνέχεια μου είπαν να δώσω κάποιο ποσό ώστε να πέσει το "δάνειο" κάτω απο τα 500 ευρώ.Δίνω μια προκαταβολή 160 ευρώ,ώστε το ποσό να πάει στα 490 ευρώ,αλλά και πάλι δεν εγκρίθηκε.Να διευκρινήσω ότι δεν χρωστάω σε κάποια άλλη τράπεζα και δουλεύω κανονικά παίρνοντας παραπάνω χρήματα πλέον απο το εκκαθαριστικό της προηγούμενης χρονιάς.Πραγματικά δεν ξέρω με ποια κριτήρια εγκρίνει η Εθνική τις δόσεις.!

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akis_tzev είπε

μια dslr αξίας 650 ευρώ

Η δήλωση μου είναι περίπου 9000 ευρώ.

Πραγματικά δεν ξέρω με ποια κριτήρια εγκρίνει η Εθνική τις δόσεις

Θέλεις να αγοράσεις κάτι που δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης και κοστίζει σχεδόν όσο ένα μηνιάτικό σου. Παίζει ρόλο πόσο καιρό είσαι στην ίδια εργασία και αν πληρώνεις και ενοίκιο. 

Εγώ μαζί σου είμαι, είμαι υπέρ του να αγοράζει κάποιος κάποια πράγματα που βοηθούν στην ψυχική ευημερία κάθε ατόμου. Δεν βγάζεις μια πιστωτική από την τράπεζα που έχεις τη μισθοδοσία σου? και 900 ευρώ όριο να σου βγάλουν καλά θα είσαι, θα έχεις τις άτοκες δοσούλες σου και θα γλυτώσεις και απ' όλα αυτά και νομίζω δε θα έχεις και την ετήσια συνδρομή.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Xacti είπε

Θέλεις να αγοράσεις κάτι που δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης και κοστίζει σχεδόν όσο ένα μηνιάτικό σου. Παίζει ρόλο πόσο καιρό είσαι στην ίδια εργασία και αν πληρώνεις και ενοίκιο. 

Εγώ μαζί σου είμαι, είμαι υπέρ του να αγοράζει κάποιος κάποια πράγματα που βοηθούν στην ψυχική ευημερία κάθε ατόμου. Δεν βγάζεις μια πιστωτική από την τράπεζα που έχεις τη μισθοδοσία σου? και 900 ευρώ όριο να σου βγάλουν καλά θα είσαι, θα έχεις τις άτοκες δοσούλες σου και θα γλυτώσεις και απ' όλα αυτά και νομίζω δε θα έχεις και την ετήσια συνδρομή.

Τον πρωτο χρονο ειναι δωρεαν. Μετα παει στα 30 ευρω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexakos89 είπε

Τον πρωτο χρονο ειναι δωρεαν. Μετα παει στα 30 ευρω.

Εγώ έχω Εθνικής. Όσο καιρό έχω και τη μισθοδοσία εκεί είναι δωρεάν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xacti είπε

Εγώ έχω Εθνικής. Όσο καιρό έχω και τη μισθοδοσία εκεί είναι δωρεάν. 

ισως τοτε με την μισθοδοσια να αλλαζει κατι.

image.png.da9a678a4284c984428a4718f18462b6.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xacti είπε

Αυτό έκανα.Απλά βιαζόμουν να την πάρω επειδή ήταν σε προσφορά.Τελικά έβγαλα πιστωτική απο την τράπεζα που είναι η μισθοδοσία μου και την αγόρασα απο άλλο κατάστημα,άτοκα..Μου βγήκε και φθηνότερα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...