asking_A_question Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μια σύντομη ερώτηση. Σε αγορά μέσω μαγαζιού από Skroutz ηλεκτρονικού προϊόντος, αυτό έφθασε με σημαντικά τεχνικά προβλήματα και προφανώς θα πρέπει να επιστραφεί. Στη σελίδα του ο πωλητής αναφέρει πως τα έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Διαβάζω πως η Ευρωπαϊκή νομοθεσία απαιτεί ο πωλητής να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα επιστρογφής του προϊόντος. Τι ισχύει τελικά για να ξέρω πως να κινηθώ. Ευχαριστώ.
tornado12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μπορει να τα αναλαβει εξ'ολοκληρου αφου εξετασει την συσκευασια.Με λιγα λογια,του στελνεις εσυ πισω το προιον με δικα σου εξοδα,και αφου διαπιστωση οτι υπαρχει βλαβη ή δεν ξερω και εγω τι σου πιστωνει πισω το ποσο που πληρωσες+ εξοδα μεταφορας. Σημειωση:Μαγαζι δεν εχω,λεω ο,τι σκεφτηκα και μου φαινεται λογικο.Και βεβαια να περιμενεις για μια δευτερη τριτη γνωμη.
asking_A_question Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Στους όρους για τις επιστροφές η εταιρία αναφέρει πως βαρύνουν τον αγοραστή. Η ευρωπαϊκή ένωση στη σελίδα της αναφέρει πως η επιστροφή επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πωλητή. Η ερωτησή μου είναι υπάρχει κάποιο παράθυρο στο νόμο ή εντελώς αυθαίρετα ο πωλητής ζητά την επιβάρυνση του πελάτη;
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Εγω στην θεση σου θα εκανα μια ερωτηση στην προστασια καταναλωτη.
asking_A_question Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω στην θεση σου θα εκανα μια ερωτηση στην προστασια καταναλωτη. Ευχαριστώ. Δεν την είχα υπόψιν μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα