cod7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Καλημερα εχω εδω και ενα μηνα ενα θεμα με το να μην μπορω να δεχθω sms για verification code απο καποιες εταιρείες οπως microsoft και sony ενω otp απο την τραπεζα η code απο τ αμαζον δεχομαι κανονικα Μιλησα με τη vodafone και μου ειπαν δεν ειναι δικο τους θεμα και οτι φταιει καποια ρυθμισει στο κινητο μου.Εχω εδω και μια εβδομαδα να ψαχνω ματαια για λυση αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ειμαι ευγνώμων Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει 1 συσκευη σε safe boot 2 επικοινωνία με βοντ 3 διαφορες sms εφαρμογες 4 Τη σιμ σε αλλο κινητο (δουλευει κανονικα)
asmilon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Προφανως καποια εφαρμογη σου μπλοκαρει το SMS πιθανον ως σπαμ. Αν δε μπορεις να την βρεις κανε factory reset στο κινητο σου και δες αν διορθωνεται αυτη η συμπεριφορα...
cod7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Αν ηταν εφαρμογη λογικα δεν θα επρεπε να λειτουργει στο safe mode?δεν με παιρνει για factory reset αλλα εκτος απο addhell3 δεν εχω καποια αλλη εφαρμογη που να μπλοκαρει πραγματα το θεμα ειναι οτι απο αλλες σελιδες ερχονται κανονικα
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μήπως είναι κάτι τέτοιο? https://support.google.com/mail/forum/AAAAK7un8RU4QokrGRUz1s/?hl=en&gpf=d/topic/gmail/4QokrGRUz1s
cod7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δεν γνωριζω παντως στο κινητο ενος φιλου μου τα μυνηματα ερχοντουσαν κανονικα και δοκιμασα τι σιμ στο κινητο του και ολα καλα τουλαχιστον ψαχνω να βρω εστω μια τριτη λυση σε φαση ν ερχονται τ μυνηματα στο πσ η κατι τετεοιο αν το προβλημα ειναι η συσκευη το θεμα ειναι οτι μεχρι πριν κατι μηνες δουλευε κανονικα + οτι τα voice call δουλευουν και απο αλλες servises οπως whatsapp amazon otp banks κλπ δουλευουν τα 3 που εχω θεμα ειναι sony microsoft k google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα