Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Εχω θεμα με ενα iphone  xs max 256gb και ενα iphone xr128 gb. Τα δεδομενα κινητης είτε δεν δουλευουν καθολου ειτε μπαινουν και τα 2 κινητα ίντερνετ με πολυ αργη ταχύτητα. Μιλησα με την Vodafone μου ειπαν οτι απο τη μεριά τους δε βλεπουν κατι και απλα θα μ κάνουν αντικατασταση sim μηπως φταιει αυτο.

Εχετε ακουσει κατι παρομοιο;  Τι μπορει να φταιει;  Και τα δυο πηραν το update  12.3.1 κατα το αρχικο στησιμο τους. Τι μπορει να φταιει; 

Ευχαριστώ.

Update.Τωρα ειδα οτι επρεπε να εχω ποσταρει αλλου.. Ζητω συγνωμη ας μεταφερθει εκει που πρεπει.

Επεξ/σία από Alt3rnative
Δημοσ.

Με την ιδια SIM σε αλλο τηλεφωνο εχεις καλη ταχυτητα δηλαδη; Μηπως ειναι απλα θεμα καλυψης στην περιοχη που εισαι;

Δημοσ.

Με την ιδια sim σε mate 20 lite ειμαι κομπλε.. Το θεμα είναι οτιδεν είναι μια η σιμ..είναι 2 σιμ σε 2 διαφορετικα κινητα με το ιδιο θεμα.. Το μοναδικό κοινο ειναι το ios 12.3.1 που εχουνκαι τα 2 κινητα..

Δημοσ.

Έχουν ακουστεί προβλήματα στα τελευταία μοντέλα με το 4g και ότι διορθώνεται με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Εσυ βέβαια έχεις την τελευταία, και αυτό είναι περίεργο. Η Vodafone πριν 3 εβδομάδες έβγαλε carrier update, πήγαινε ρυθμίσεις, γενικά και τέλος πληροφορίες και αν έχει θα σου βγάλει ενημέρωση! Μετα από αυτό θα λυθεί το θέμα σου!

!!! Δεν μιλάω για ενημέρωση λογισμικού αλλά carier update.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Alt3rnative είπε

Καλησπερα,

Εχω θεμα με ενα iphone  xs max 256gb και ενα iphone xr128 gb. Τα δεδομενα κινητης είτε δεν δουλευουν καθολου ειτε μπαινουν και τα 2 κινητα ίντερνετ με πολυ αργη ταχύτητα. Μιλησα με την Vodafone μου ειπαν οτι απο τη μεριά τους δε βλεπουν κατι και απλα θα μ κάνουν αντικατασταση sim μηπως φταιει αυτο.

Εχετε ακουσει κατι παρομοιο;  Τι μπορει να φταιει;  Και τα δυο πηραν το update  12.3.1 κατα το αρχικο στησιμο τους. Τι μπορει να φταιει; 

Ευχαριστώ.

Update.Τωρα ειδα οτι επρεπε να εχω ποσταρει αλλου.. Ζητω συγνωμη ας μεταφερθει εκει που πρεπει.

Κανε Carrier Update και ενεργοποιησε Wifi Calling...θα ειναι ολα καλα μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως κανω carrier update ρε παιδια...🤔

Update: Δεν μ βγαζει καποιο update παιδια... Λογικα το χει παρει το τελευταιο..

Επεξ/σία από Alt3rnative
Δημοσ.

Σημερα αντικατεστησα και τις καρτες σιμ δωρεαν απο την εταιρεία κι ενω στην αρχη εδειχνενα εχει λυθει το πρόβλημα οταν γύρισα σπιτι παρουσιασε τα ιδια θεματα. Δεν ξερω τι να πω πλεον ειλικρινα.

Δημοσ.

Μολις δοκιμασα να βαλω σιμ της κοσμοτε και το 4g τρεχει κανονικα... οποτε τουλαχιστον δεν εχει να κανει με τη συσκευη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...