Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε Σιγά το Τρομερό κόστος συντήρησης για μερικές φωτοτυπίες ενός Ε2 .. 0.10 cent;;. Αντί για 30 40 ευρώ καθαρά θα βγάλει 39.90€ η 29.90€ πολύ κλάψα είστε μερικοί ρε παιδί μου για το τίποτα.... Σαν Ελ επαγγελματίας άμα αρχίσω να γκρινιάζω γιατί έχω ανοικτό το a/c για να δροσίζεται ο πελάτης και γιατι επιβαρυνομαι εγώ.. η γιατί χαλάω χαρτί για την ταμειακή μηχανή κτλπ κτλπ. Ε γιατί πληρώνομαι για υπηρεσίες που προσφέρω μέσα στα λεφτά που παίρνω είναι και τα έξοδα χαρτιά a/c καύσιμα κτλπ αυτό με της φωτοτυπίες μου θυμίζει έναν γνωστό που κλαίγεται για το χαρτι κουζίνας που χαλάει για να καθαρίζει τα τζάμια του χαχα το αναφέρει σαν το τρομερό έξοδο.. ! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, μίλησε με έναν λογιστή να σου πει τι καλείται να κάνει από τότε που δεν χρειάστηκε αν τρέχει ο κόσμος στις ΔΟΥ και να στέλνουν τα εκκαθαριστικά στο σπίτι. Εγώ όταν εκτυπώνω το Ε1 και Ε2 στο σπίτι εκτυπώνω 9-10 σελίδες γεμάτες μαζί με το εκκαθαριστικό, βάλε αργότερα και ΕΝΦΙΑ βάλε της μητέρας μου και άλλα τόσα. Για βάλε πόσους πελάτες εξυπηρετεί ο λογιστής κάθε μέρα, βάλε το μελάνι που ξοδεύεται βάλε τους ηλικιωμένους που δεν μπαίνουν taxisnet για το εκκαθαριστικό και τα θέλουνε και αυτά εκτυπωμένα και άλλες περιπτώσεις με νομικά πρόσωπα που η χαρτούρα είναι πολύ περισσότερη απ' οτι μια απλή δήλωση φυσικού προσώπου. Μετατράπηκαν τα λογιστικά γραφεία σε φωτοτυπικά κέντρα. Όσο για το aircondition, αυτό πάνω απ'΄όλα θα το ανάψει για να μην βράζει μέσα στο γραφείο του ο ίδιος ο λογιστής, οι πελάτες είναι απλά περαστικοί από εκεί.
kallair Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Επειδη η συζητηση εχει μετατοπιστει προς το "λογιστης", θα πω οτι ο λογιστης ειναι ενας "μαστορας" κ αυτος στον δικο του κλαδο. Αλλοι καλοι κ αλλοι κακοι "μαστορες". Δεν θα ξεχασω με τον πατερα μου που ειχαμε παει σε μια λογιστρια που οχι μονο μας εβγαζε να πληρωνει πολλαπλασιο φορο σε σχεση με οτι πληρωναμε στον επομενο λογιστη, ειχε ξεχασει να δηλωσει κ πραγματα κ τριμηνες κ βρεθηκαμε για πολλα χρονια να ανακαλυπτουμε παρατυπιες και να πληρωνουμε προστιμα για αυτα... οποτε τον καλο "λογιστη-μαστορα", τον πληρωνεις κ αναλογα. 1
fair_play Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στις 9/7/2019 στις 11:41 ΠΜ, sphinxgr είπε Τελικά δεν μας είπε ο Topic Starter, ποια θα ήταν μια λογική χρέωση για να του κολλήσουν την πόρτα?! Τι να σου πω σφιγγα μου; Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κοινή λογικη γενικοτερα. Οι περισσοτεροι που απαντησαν πρεπει να ζουν (οπως κι εγω) σε μεγαλες απροσωπες πολεις. Καποιο παλικαρι ειπε για τον ψυκτικο στην επαρχια και φανηκε αμεσως η διαφορα. Μερικους μηνες το χρονο μενω σε ενα νησι κοντα στον Πειραια. Τα μεροκαματα εκει ειναι μεγιστο 40 € (μαυρα εννοειται). Λοιπον, οποιος μαστορας ανεξαρτητως ειδικοτητας ερθει για μισο μεροκαματο (χονδρικα) ζηταει ενα 25αρι. Αλλη λογικη εκει, αλλη λογικη αλλου.
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Το επαναφέρω να ακούσω γνώμες μιας και λέω να αγοράσω μία από τις δύο. https://miso-trade.com/produkt/maska-elektrojen-300a-invertoren/ https://miso-trade.com/produkt/ηλεκτρικός-μετατροπέας-300a/ Βουλγαρικό σάιτ που το ξέθαψε κάποιος συμφουρμίτης για αλυσοπρίονο. Λέει πως έρχονται σπίτι αντικαταβολή σε αυτή την τιμή και μάλιστα με δώρο ηλιακή μάσκα. Έχει κανείς υπόψιν του από τις συγκεκριμένες;;;
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Το επαναφέρω να ακούσω γνώμες μιας και λέω να αγοράσω μία από τις δύο. https://miso-trade.com/produkt/maska-elektrojen-300a-invertoren/ https://miso-trade.com/produkt/ηλεκτρικός-μετατροπέας-300a/ Βουλγαρικό σάιτ που το ξέθαψε κάποιος συμφουρμίτης για αλυσοπρίονο. Λέει πως έρχονται σπίτι αντικαταβολή σε αυτή την τιμή και μάλιστα με δώρο ηλιακή μάσκα. Έχει κανείς υπόψιν του από τις συγκεκριμένες;;; Κινεζικές φασον είναι, εγώ έχω μια από banggood ίδια με αυτήν(35€ την είχα πάρει) αλλά δεν έχει οθόνη. Σε βίντεο στο YouTube την έχουν μετρήσει και είναι στα 130-140 αμπέρ. Προτίμησε μια από Ελλάδα, όπως αυτή για να έχεις και εγγύηση.
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Το επαναφέρω να ακούσω γνώμες μιας και λέω να αγοράσω μία από τις δύο. https://miso-trade.com/produkt/maska-elektrojen-300a-invertoren/ https://miso-trade.com/produkt/ηλεκτρικός-μετατροπέας-300a/ Βουλγαρικό σάιτ που το ξέθαψε κάποιος συμφουρμίτης για αλυσοπρίονο. Λέει πως έρχονται σπίτι αντικαταβολή σε αυτή την τιμή και μάλιστα με δώρο ηλιακή μάσκα. Έχει κανείς υπόψιν του από τις συγκεκριμένες;;; Παππου,οπως ειπε και ο Θανασης,κινεζικες φασον ειναι.Σε καμια περιπτωση δεν βγαζει 300 αμπερ,τα μισα και πολυ ειναι.Απο την αλλη εγω σου λεω,πες οτι μια στο μυριο εβγαζε 300Α,τι να τα κανεις?Καραβι θα κολλησεις?Ενας ερασιτεχνης δεν θα χριεαστει με τιποτα πανω απο 100Α,συνηθως 60-80Α θα κολλας.Πολυ καλη αυτη που εβαλε ο Θανασης,εναλλακτικα για λιγο παραπανω θα επερνα αυτη: https://www.skroutz.gr/s/21228130/Helix-Mini-160-Fit.html Κινεζικη ειναι και αυτη απλα ειναι δοκιμασμενη,ποιοτικη (βγαζει οσα Α λεει) και με εγγυηση. 1
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Παππου,οπως ειπε και ο Θανασης,κινεζικες φασον ειναι.Σε καμια περιπτωση δεν βγαζει 300 αμπερ,τα μισα και πολυ ειναι.Απο την αλλη εγω σου λεω,πες οτι μια στο μυριο εβγαζε 300Α,τι να τα κανεις?Καραβι θα κολλησεις?Ενας ερασιτεχνης δεν θα χριεαστει με τιποτα πανω απο 100Α,συνηθως 60-80Α θα κολλας.Πολυ καλη αυτη που εβαλε ο Θανασης,εναλλακτικα για λιγο παραπανω θα επερνα αυτη: https://www.skroutz.gr/s/21228130/Helix-Mini-160-Fit.html Κινεζικη ειναι και αυτη απλα ειναι δοκιμασμενη,ποιοτικη (βγαζει οσα Α λεει) και με εγγυηση. Συμφωνώ αλλά κλίνω προς το Βούλγαρο που στα 90 ο μπαγάσας δίνει και ηλεκτρική μάσκα-κράνος δώρο που στην Ελλάδα πουλιέται γύρω στα 20-25 ευρώ. Θα πάρω τηλέφωνο και αν είναι με 90 να μου τη φέρει στο σπίτι με τη μάσκα μάλλον προς Βούλγαρο γέρνω. Κατά άλλα όπως είπες και 150 να βγάζει μια χαρά είναι.
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, papoys1 είπε Συμφωνώ αλλά κλίνω προς το Βούλγαρο που στα 90 ο μπαγάσας δίνει και ηλεκτρική μάσκα-κράνος δώρο που στην Ελλάδα πουλιέται γύρω στα 20-25 ευρώ. Θα πάρω τηλέφωνο και αν είναι με 90 να μου τη φέρει στο σπίτι με τη μάσκα μάλλον προς Βούλγαρο γέρνω. Κατά άλλα όπως είπες και 150 να βγάζει μια χαρά είναι. Στο πρώτο μαγαζί που βγάζει στο skroutz για την helix έχει μάσκα ηλεκτρονική στα 27€. Σου φαίνονται λίγα τα 140 αμπέρ; απλά για να ξέρεις η συγκεκριμένη μπορεί να δουλεύει ασταμάτητα στα 108 αμπέρ. Το 2.5 αρι ηλεκτρόδιο θέλει το πολύ μέχρι 110 αμπέρ. 1
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε Στο πρώτο μαγαζί που βγάζει στο skroutz για την helix έχει μάσκα ηλεκτρονική στα 27€. Σου φαίνονται λίγα τα 140 αμπέρ; απλά για να ξέρεις η συγκεκριμένη μπορεί να δουλεύει ασταμάτητα στα 108 αμπέρ. Το 2.5 αρι ηλεκτρόδιο θέλει το πολύ μέχρι 110 αμπέρ. Θανάση μια χαρά είναι αυτή που προτείνεις αλλά αν βάλουμε 100 την ηλεκτροκόληση και 25 τη μάσκα πάμε 125 ενώ ο άλλος σου λέει έστω και μία παρόμοια ηλεκτροκόληση με τη μάσκα δώρο στα 90 . Για ποιο λόγο να μην κερδίσω 35 από τη στιγμή που μιλάμε για κινέζικα εργαλεία και στον ένα και στο άλλο. Βέβαια δεν έχω αποφασίσει από αύριο θα επικοινωνήσω με το Βούλγαρο και βλέπουμε.🙂
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, papoys1 είπε Θανάση μια χαρά είναι αυτή που προτείνεις αλλά αν βάλουμε 100 την ηλεκτροκόληση και 25 τη μάσκα πάμε 125 ενώ ο άλλος σου λέει έστω και μία παρόμοια ηλεκτροκόληση με τη μάσκα δώρο στα 90 . Για ποιο λόγο να μην κερδίσω 35 από τη στιγμή που μιλάμε για κινέζικα εργαλεία και στον ένα και στο άλλο. Βέβαια δεν έχω αποφασίσει από αύριο θα επικοινωνήσω με το Βούλγαρο και βλέπουμε.🙂 69€ την έχει εδώ , και 27 την μάσκα επίσης . 1
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Συμφωνώ αλλά κλίνω προς το Βούλγαρο που στα 90 ο μπαγάσας δίνει και ηλεκτρική μάσκα-κράνος δώρο που στην Ελλάδα πουλιέται γύρω στα 20-25 ευρώ. Θα πάρω τηλέφωνο και αν είναι με 90 να μου τη φέρει στο σπίτι με τη μάσκα μάλλον προς Βούλγαρο γέρνω. Κατά άλλα όπως είπες και 150 να βγάζει μια χαρά είναι. Με προβληματιζει που δεν λεει αποδοση αυτη του Βουλγαρου.Η Helix που λεει ο Θανασης εχει 60% στα 140Α,αν του Βουλγαρου εχει 20%(που ειναι το συνηθες σε τετοια μηχανακια),δεν κανεις τιποτα,τσαμπα θα την αγορασεις.Επισης αλυσοπριονο θα επαιρνα (μιας και ξερω οτι εχεις συμπαθεια στα Κινεζικα) απο εκει,μηχανημα που εχει ηλεκτρονικη πλακετα με τιποτα. Απο την αλλη,69€ εχει η 140αρα Helix και 22€ η μασκα της Total την οποια την εχω τεσταρει και ειναι σουπερ για τα χρηματα της.Την επιλογη του Βουλγαρου για καλυτερη που την βλεπεις? 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Στο πρώτο μαγαζί που βγάζει στο skroutz για την helix έχει μάσκα ηλεκτρονική στα 27€. Σου φαίνονται λίγα τα 140 αμπέρ; απλά για να ξέρεις η συγκεκριμένη μπορεί να δουλεύει ασταμάτητα στα 108 αμπέρ. Το 2.5 αρι ηλεκτρόδιο θέλει το πολύ μέχρι 110 αμπέρ. Οχι ασταματητα,το 100% ειναι τα 10 λεπτα.Ετσι το μετρανε.Επισης το 2.5αρι ηλεκτροδιο θελει το πολυ 80Α,στις καλες ηλεκτροκολλησεις τουλαχιστον που ειναι πραγματικα τα Α.Πιο καλα κολλαει στα 60-65Α.Απο 100Α και πανω πας σε 3.5αρι ηλεκτροδιο. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από LouCi4er 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα