allonsanfan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Χθες έκανα μια παραγγελία από πολύ γνωστό ελληνικο e-shop, μου έκανε εντύπωση που δεν έγινε καμία χρέωση στη κάρτα την στιγμή της παραγγελίας, την επόμενη μέρα βλέπω στο e-banking μου χρέωση κανονικά κ ένα e-mail που να αναφέρει ότι ένα από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο(όταν έκανα την παραγγελία ηταν) κ αν θα ήθελα να μου στείλουν τα διαθέσιμα προϊόντα μονο.Τους απαντάω ναι κ τους λέω επίσης ότι με έχουν χρεώσει όλη την παραγγελία παρόλο που ένα από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, στα καπάκια με παίρνουν τηλ κ μου λένε ότι δεν έχει γίνει καμία χρέωση κ ότι η χρέωση θα γίνει αύριο, ξαναμπαινω e-banking και βλέπω και δεύτερη χρέωση, αυτή την φορά με διορθωμένο το ποσό για το προϊόν μου λείπει κ από το λογαριασμό μου να λείπουν χρήματα κ από τις 2 χρεώσεις, πάω κ στο atm, πιστοποιω ότι όντως λείπουν τα χρήματα, τους παίρνω πάλι τηλ κ μου λέει ότι βλέπει μόνο μια "δέσμευση" χρηματων κ όχι χρέωση κ ότι δε βλέπει κ δεύτερη "δέσμευση" κ ότι η χρέωση θα γίνει αύριο κ ότι δεν γίνεται να μου λείπουν χρήματα, με έβγαζε τρελό δηλαδή κ μου πε αύριο θα γίνει η χρέωση κ να το δούμε με το λογιστηριο.Ψωνιζω 15 χρόνια κ πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, κατά τη γνώμη του support του καταστήματος δεν έχει γίνει καμία χρέωση, μόνο μια "δέσμευση" κ όχι 2 όπως βλέπετε, κ αύριο θα γίνει η χρέωση, δηλαδή θα με χρεώσουν κ τρίτη φορά!
zx1234r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Αγορά έγκριση λέει. Έχουν δεσμευτεί. Θα περιμένεις να γίνει η εκκαθάριση για να αποδεσμευτούν και να φανεί το σωστό πόσο. Μια εργάσιμη συνήθως. Αλλιώς πάρε την τράπεζα σου.
allonsanfan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αγορά έγκριση λέει. Έχουν δεσμευτεί. Θα περιμένεις να γίνει η εκκαθάριση για να αποδεσμευτούν και να φανεί το σωστό πόσο. Μια εργάσιμη συνήθως. Αλλιώς πάρε την τράπεζα σου. Ναι, παρόλα αυτά το support αρνείται ότι υπάρχει κ δεύτερη "αγορα-εγκριση"
zx1234r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, allonsanfan είπε Ναι, παρόλα αυτά το support αρνείται ότι υπάρχει κ δεύτερη "αγορα-εγκριση" Το support για λόγους ασφαλείας και προσωπικών δεδομένων , ενδεχομένως να μην βλέπει τις λογιστικές κινήσεις .
allonsanfan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Οκ, ελπίζω να διελευκανθει αύριο, πιο πολύ μου έκατσε άσχημα η απόλυτη γνώμη του σαππορτ ότι δεν έχει γίνει καμία ενεργεια, κ μετά από επίμονη μου είπε ότι έχει γίνει όντως μόνο μια δέσμευση(και όχι δύο) κ οτι δεν γίνεται να μου λείπουν χρήματα από το λογαριασμο
allonsanfan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα χρήματα μου παραμένουν δεσμευμένα για 5η μέρα, το σαππορτ με σύνδεσε με Κάϊρο κ όχι με λογιστήριο, η τράπεζα επιβεβαίωσε ότι έχω δύο χρεώσεις εκείνη την μέρα από το συγκεκριμένο e-shop, ξαναπήρα σαπορτ μου λέει βλέπει μια χρέωση, μόνη λύση η αμφισβήτηση συναλλαγής η οποία μπορει να πάρει 2 μήνες όπως με ενημέρωσε η τραπεζα Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από allonsanfan
user2163 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 γράφουν έγκριση ακόμη ή έχουν περάσει και οι δύο συναλλαγές;
asdfnikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Αφου Ακόμα Είναι δεσμευμένα τα χρήματα Δηλαδή Δεν έχουν φύγει Από Τον λογαριασμό Σου Δεν Υπάρχει λόγος ανησυχίας Ότι Σου έφαγαν τα χρήματα.
allonsanfan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, asdfnikos είπε Αφου Ακόμα Είναι δεσμευμένα τα χρήματα Δηλαδή Δεν έχουν φύγει Από Τον λογαριασμό Σου Δεν Υπάρχει λόγος ανησυχίας Ότι Σου έφαγαν τα χρήματα. Ναι, αλλά είναι χρήματα τα οποία χρειάζομαι κ δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι δεσμευμένα κ μάλιστα από το μαγαζί να μου λένε ότι αυτό που λέω δεν έχει γίνει. Ούτε θα έπρεπε να με βάλουν στην διαδικασία αυτή ενώ ήταν δικό τους λάθος το οποίο δεν παραδεχονταν. Κάποιος που δεν τσεκαρε το ebanking του θα βρισκόταν με χρήματα να λείπουν κ δεν θα καταλάβαινε το γιατι.Τελικά χθες όντως στείλανε το αίτημα μου στο λογιστήριο κ μου στείλανε mail ότι αποδεσμευσανε τα χρήματα, βέβαια ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό μου. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από allonsanfan
user2163 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, allonsanfan είπε Ναι, αλλά είναι χρήματα τα οποία χρειάζομαι κ δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι δεσμευμένα κ μάλιστα από το μαγαζί να μου λένε ότι αυτό που λέω δεν έχει γίνει. Ούτε θα έπρεπε να με βάλουν στην διαδικασία αυτή ενώ ήταν δικό τους λάθος το οποίο δεν παραδεχονταν. Κάποιος που δεν τσεκαρε το ebanking του θα βρισκόταν με χρήματα να λείπουν κ δεν θα καταλάβαινε το γιατι.Τελικά χθες όντως στείλανε το αίτημα μου στο λογιστήριο κ μου στείλανε mail ότι αποδεσμευσανε τα χρήματα, βέβαια ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό μου. Θα αποδεσμευτούν,από τη στιγμή που δεν έχει περάσει η συναλλαγή δηλαδή το κατάστημα δεν έχει πάρει τα χρήματα δεν θα μπορούσες να κάνεις αμφισβήτηση. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από user2163
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα