Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω παραγγείλει από τον Μάρτιο 5-6 πραγματάκια από AliExpress και έχω παραλάβει μόνο το 1. Πήγα ρώτησα και στα ελτα αλλά μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κάτι. Το tracking είχε σταματήσει να ανανεώνεται από όταν έφυγαν τα πράγματα από Κίνα. Έστειλα μήνυμα στους πωλητές και όλοι μου έλεγαν ότι έχουν φτάσει Ελλάδα και να περιμενω. Εγω δεν έχω λάβει κάτι και έχει λήξει και η περίοδος που μπορείς να ανοίξεις dispute. Υπάρχει περίπτωση να έχουν κολλήσει κάπου και να τα παραλάβω έστω και αργά;

Δημοσ.

Αν είναι δέματα που είναι χωρίς registered tracking number , μάλλον δεν θα σου έρθουν πότε . Όλες οι παραγγελίες είναι από τον ίδιο πωλητή ; 

Δημοσ.

Όχι από διαφορετικό η καθεμία. Παλιά δεν αντιμετώπισα ποτε παρόμοιο πρόβλημα γι αυτό παραξενεύτηκα. Σκέφτηκα μήπως υπήρχε κάποιο τοπικό θέμα γιατί μένω χανια και κανονικά τα δέματα έρχονται από Αθήνα Ηράκλειο και από εκεί χανια 

Δημοσ.

εμένα μου έχει τύχει να παραλαμβάνω απρίλιο δέμα που εφύγε από κινα ιανουάριο.. οπότε θα έλεγα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα

Δημοσ.

Τα untracked φτανουν πιο γρηγορα με διαφορά απο τα υπολοιπα αν ειναι registered η διαδικασια κολλαει αρκετα σε ΓΕΤΑ μπορει κ να κανει 20 μερες (ή 2 βδομαδες) μπορει και 35 μερες εχει τυχει.

Στο παραδειγμα-ερωτημα σου δινω ελαχιστες πιθανοτητες γιατι ειμαστε στους 3,5 μηνες ηδη (απο Μαρτιο) και εχει ερθει μονο 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...