Angee Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... αγορασα ενα λαπτοπ (macbook pro)απο το ebay το οποιο ηρθε και εχει 2 προβληματακια...1) δεν αναβει το φωτειζομενο πληκτρολογιο και 2) εχει γρατσουνιες στην οθονη εντονες! μιλησα με τον πωλητη και μου λεει στειλτο πισω μαλλον θα εγινε στο τελωνειο καμια στραβη και τετοια...κατι το οπιο δεν θελω να το κανω γιατι παιρνει παρα πολυ χρονο.. οποτε μου ειπε να μου δωσει καπιο ποσο πισω για να καλυψει μερος των εξοδων της επισκευης... Εχει κανεις εμπειρια απο αυτα? τι προτεινετε να κανω? σκεφτομαι να ανοιξω case against him για item as not as described... τι λετε? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από Angee
tara493 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Αν καλύπτεί τα έξοδα αποστολής , στείλε το πίσω και θα σου επιστραφούν τα χρήματα. Ο πωλήτης σου προσφέρει μια λύση η οποία είναι τίμια. Με το να ανοίξεις case τι περιμένες να κερδίσεις επιπλέον; Ας πούμε, να κρατήσεις το macbook και να σου επιστραφεί και ενα ποσό των χρημάτων? 1
Angee Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 το θεμα ειναι να λυθει το προβλημα.. με το να το στειλω πισω θα περιμενω παλι αρκετο καιρο οπως περιμενα και για να το παρω... πηγα ρωτησα για τα προβληματα που εχει στο istorm και με ειπαν 200 ευρω για να το φτιαξουν... κατι το οποιο αυτος αρνειται και επιμενει οτι το κοστος ειναι μονο 30 ευρω... που να ηξερε με τους κλεφτες τους δικους μας που εμπλεξε...οποτε δηλαδη θελει να με επιστρεψει 30 ευρω και να το κλεισουμε εκει
Dantε Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Γυρνα το πισω τοτε.Εφοσον αγοραζεις απο ebay ξερεις οτι η αναμονη ειναι στο προγραμμα.
tara493 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Η λύση που προτείνει είναι να το γυρίσεις πίσω ή να σου δώσει τα χρήματα για να αγοράσεις το ανταλλακτικό από ebay. Δεν προτίθεται να σου πληρώσει γνήσιο ανταλλακτικό και τα χρήματα για να αλλαχθεί. Από την στιγμή που αγοράζεις απο ebay πρέπει να είσαι προσεκτικός και να βλέπεις φωτογραφίες απο το πραγματικό προϊόν και όχι generic. Επίσης πρέπει να προσέχεις να μην λέει στο description ότι η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Με το να ανοίξεις case δεν κερδίζεις κάτι, αφού σου πρόσφερε λύση. Τέλος όπως προείπα η λύση που έδωσε είναι σωστή, επιστρέφεις το λαπτοπ (με δικά του έξοδα) -> παίρνεις τα χρήματα σου. Η δικιά σου αναμονή δεν είναι δικό του πρόβλημα.
Angee Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, tara493 είπε Η λύση που προτείνει είναι να το γυρίσεις πίσω ή να σου δώσει τα χρήματα για να αγοράσεις το ανταλλακτικό από ebay. Δεν προτίθεται να σου πληρώσει γνήσιο ανταλλακτικό και τα χρήματα για να αλλαχθεί. Από την στιγμή που αγοράζεις απο ebay πρέπει να είσαι προσεκτικός και να βλέπεις φωτογραφίες απο το πραγματικό προϊόν και όχι generic. Επίσης πρέπει να προσέχεις να μην λέει στο description ότι η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Με το να ανοίξεις case δεν κερδίζεις κάτι, αφού σου πρόσφερε λύση. Τέλος όπως προείπα η λύση που έδωσε είναι σωστή, επιστρέφεις το λαπτοπ (με δικά του έξοδα) -> παίρνεις τα χρήματα σου. Η δικιά σου αναμονή δεν είναι δικό του πρόβλημα. η λυση που μου δινει ειναι να αγορασω το ανταλακτικο απο το ebay και να το παω σε ενα μαγαζι να μου το περασουν... μου προσφερει 50 ευρω
tara493 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Αν δεν θες να το στείλεις πίσω το δέχεσαι και τελειώνει το θέμα.
Angee Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 ναι.... αλλα δεν ηταν σωστο εκ μερους του... λεει οτι δεν το ηξερε και οτι αυτα εγιναν στο τελωνειο ντεμεκ
tara493 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι και εσυ ξερεις ομως τι μπορει να συμβει οταν παιρνεις κατι χωρις να το δεις. Επίσης σου ξανά λέω ότι σου έδωσε λύση, απλώς μεταξύ μας πας να βγάλεις από τη μύγα ξίγκι γιατί ενώ σου λέει στείλτο πίσω εσύ θες και να το κρατήσεις και αξιώνεις και ένα 200αρι τσέπη Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από tara493
asdfnikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Το στέλνεις πίσω στον πωλητή.Έχει το Paypal μια υπηρεσία που σε επιστρέφει το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής μέχρι 30 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα