Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός Kaizershop με δώρο ένα Puro Plume Foldable


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

1841991735_PuroPlume.jpg.6e46dd128b70e740a7d821f332db6c7b.jpg

Το KaizerShop γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, μοιράζοντας δώρα αξίας 450 ευρώ μέσα από μια σειρά κληρώσεων και διαγωνισμών. Έτσι μετά την ολοκλήρωση και την ανάδειξη του νικητή ενός bluetooth ηχείου της Puro, σειρά παίρνει ένα ξεχωριστό backpack και πάλι της Puro.

Το Puro Plume Foldable είναι ένα ξεχωριστό σακίδιο (backpack) αφού μπορεί να αναδιπλωθεί προκειμένου να το μεταφέρεις με απόλυτη άνεση όπου εσύ επιθυμείς. Με άκρως μοντέρνο σχεδιασμό, το Plume backpack της Puro είναι αδιάβροχο προκειμένου να προστατεύει τα περιεχόμενα του από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τι πρέπει να κάνετε για να το κερδίσετε; Δυο πραγματάκια στην κυριολεξία: να ακολουθήσετε στο Instagram τον λογαριασμό του KaizerShop και να αφήσετε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού που μπορείτε να δείτε παρακάτω, κάνοντας tag έναν φίλο σας, ώστε να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση.

Ακόμα κι αν δε σταθείτε τυχεροί πάντως, μην απογοητευτείτε. Το KaizerShop, ο No 1 προορισμός για αγορές, πωλήσεις και ανταλλαγές κινητών τηλεφώνων, tablets και laptops, καινούριων και μεταχειρισμένων, θα συνεχίσει να μοιράζει σούπερ καλοκαιρινά δώρα κάθε εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων power banks, αδιάβροχων θηκών, pop sockets, σακιδίων πλάτης και ηχείων!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...