masteripper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Γεια χαρά Αγόρασα μια μνημούλα Kingston απο Κίνα αλλά δυστυχώς είναι ελαττωματική. Ο πωλητής μου είπε να το γυρίσω και ζητάει να μάθει το κόστος αποστολής. Επειδή είναι σε blister (έχει μια συσκευασία σε πλαστικό περίπου όσο μια Α5 και κάτι) πόσο περίπου θα πάει το μαλί. Αναρωτιέμαι μήπως είναι πιο γρήγορο να το στείλω στην Kingston με RMA (αν ο πωλητής μπορέσει να εκδόσει παραστατικό) ή θα μπλέξω
masteripper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, jpil είπε https://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx Αυτό το ξέρω φίλε μου...το θέμα είναι τι είναι καλύτερο.
asdfnikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Αν πλήρωσες μέσω paypal έχει μια υπηρεσία που μπορείς να πάρεις τα χρηματα της αποστολής μέχρι 30 ευρώ πίσω. 1
masteripper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, asdfnikos είπε Αν πλήρωσες μέσω paypal έχει μια υπηρεσία που μπορείς να πάρεις τα χρηματα της αποστολής μέχρι 30 ευρώ πίσω. Ενδιαφέρον,,,το είχα ξεχάσει...
asdfnikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, masteripper είπε Ενδιαφέρον,,,το είχα ξεχάσει... Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορώ να βοηθήσω.
masteripper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορώ να βοηθήσω. Thanks...Κάτσε να δω τι θα αντιπροτείνει ο πωλητής και αμα είναι το βλέπουμε...
masteripper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Προς ενημέρωση ...για 70γρ δεματάκι...5€ (συστημένο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα