orfeas26 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τα τρία κινητά. Μπορειτε να πείτε γνώμες για ποιο από τα τρία είναι καλύτερο?? Το θέλω για social media και gaming. Επίσης μ ενδιαφέρει να έχει καλή οθόνη.
orfeas26 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, saruman123 είπε Η ζυγαριά γέρνει προς Redmi note 7 Γνωρίζεις αν αυτα που λένε για τα bugs ισχύουν?? Πχ ότι δεν χτυπάει το κινητό στις ειδοποιησεις. Η αγορά θα γίνει από Κωτσοβολο.
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Γνωρίζεις αν αυτα που λένε για τα bugs ισχύουν?? Πχ ότι δεν χτυπάει το κινητό στις ειδοποιησεις. Η αγορά θα γίνει από Κωτσοβολο. Εδώ θα σου λυθούν όλες οι απορίες (μπορεί και όχι)
orfeas26 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εδώ θα σου λυθούν όλες οι απορίες (μπορεί και όχι) Ναι το είχα διαβάσει, αναφέρει τα πρβληματα του miui. Στο redmi note 5 που πήρα στην μητέρα μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό με τις ειδοποιήσεις. Είναι η global έκδοση βέβαια. Τώρα έχω το mate 10 lite. Το έχω 1,5 χρόνο και το έστειλα μια φορά για service λόγω μπαταριας και μητρικής. Από Huawei είμαι ευχαριστημένος γενικά.
chios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στα 180€ που παίζει το Redmi note 7 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή.
ad276 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, orfeas26 είπε Ναι το είχα διαβάσει, αναφέρει τα πρβληματα του miui. Στο redmi note 5 που πήρα στην μητέρα μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό με τις ειδοποιήσεις. Είναι η global έκδοση βέβαια. Τώρα έχω το mate 10 lite. Το έχω 1,5 χρόνο και το έστειλα μια φορά για service λόγω μπαταριας και μητρικής. Από Huawei είμαι ευχαριστημένος γενικά. Αφου εισαι ευχαριστημενος μεινε στην huawei γιατι να αλλαξεις;Το redmi εχει περιεργο μενου για καποιον που δεν ειναι μυημενος στα xiaomi και λογικα θες περιοδο προσαρμογης.......συν οτι τα xiaomi ζητουν περιεργες διαπιστευσεις.Οποτε το p30 lite κερδιζει ξεκαθαρα....και τελος δεν ειναι τεραστιο...... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από ad276
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, orfeas26 είπε Γνωρίζεις αν αυτα που λένε για τα bugs ισχύουν?? Πχ ότι δεν χτυπάει το κινητό στις ειδοποιησεις. Η αγορά θα γίνει από Κωτσοβολο. Επειδή η αγορά θα γίνει από Κωτσόβολο είναι αρκετά τα λεφτα(300+) γι'αυτα τα κινητά. Στο Σκρουτζάδικο παίρνεις πολύ καλύτερα. 39 λεπτά πριν, ad276 είπε Αφου εισαι ευχαριστημενος μεινε στην huawei γιατι να αλλαξεις;Το redmi εχει περιεργο μενου για καποιον που δεν ειναι μυημενος στα xiaomi και λογικα θες περιοδο προσαρμογης.......συν οτι τα xiaomi ζητουν περιεργες διαπιστευσεις.Οποτε το p30 lite κερδιζει ξεκαθαρα....και τελος δεν ειναι τεραστιο...... Εννοείς ότι μετά το note 7 έρχεται το P30 lite σαν δεύτερη επιλογή. Οχι ότι είναι καλύτερο....
orfeas26 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Είδα το Honor Play στον Κωτσοβολο στα 269€ ενώ στο site έχει 369€.Το ρώτησα και μου είπαν ότι είναι η κανονική τιμή, δεν ειναι εκθεσιακό. Μου φαίνεται καλή επιλογή από πλευράς επιδόσεων.
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Είδα το Honor Play στον Κωτσοβολο στα 269€ ενώ στο site έχει 369€.Το ρώτησα και μου είπαν ότι είναι η κανονική τιμή, δεν ειναι εκθεσιακό. Μου φαίνεται καλή επιλογή από πλευράς επιδόσεων. Επειδή το θες και για παιχνίδια καλύτερα να κοιτάξεις με επεξεργαστή snapdragon που δίνει καλύτερες επιδόσεις.
ad276 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Εννοείς ότι μετά το note 7 έρχεται το P30 lite σαν δεύτερη επιλογή. Οχι ότι είναι καλύτερο.... Με βαση διαπιστευσεις που ζηταει η xiaomi,εγγυηση σκρουτζαδικων,λειτουργικο και μεγεθος τοτε το p 30 lite ειναι σαφως προτιμητεο και καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα