overpower Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Έχασα το συγκεκριμένο βιβλιάριο (το μπλε) που έχουμε από μικρά με τα εμβόλια κτλ. Γενικά τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα? Αν δεν κάνω λάθος, δεν θα μου χρειαστεί για να επιβεβαιωθούν τα εμβόλια που έχουμε κάνει στον στρατό? Εχω κάνει όλα τα εμβόλια, αλλά προφανώς δεν θα μπορέσω να το αποδείξω αύριο μεθαύριο. Ευχαριστώ
k_w_t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, overpower είπε Έχασα το συγκεκριμένο βιβλιάριο (το μπλε) που έχουμε από μικρά με τα εμβόλια κτλ. Γενικά τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα? Αν δεν κάνω λάθος, δεν θα μου χρειαστεί για να επιβεβαιωθούν τα εμβόλια που έχουμε κάνει στον στρατό? Εχω κάνει όλα τα εμβόλια, αλλά προφανώς δεν θα μπορέσω να το αποδείξω αύριο μεθαύριο. Ευχαριστώ Εαν το θεμα σου ειναι για τον στρατο μην αγχωνεσαι.. Θα στα κανουν ολα ετσι και αλλιως.. Εμενα μου εκαναν παλι το μαντου που αφηνει σημαδι στο μπρατσο 3εκ διπλα απο το παλιο και τωρα εχω δυο σημαδια ..
james01gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 10/7/2019 στις 9:30 ΜΜ, k_w_t είπε Εαν το θεμα σου ειναι για τον στρατο μην αγχωνεσαι.. Θα στα κανουν ολα ετσι και αλλιως.. Εμενα μου εκαναν παλι το μαντου που αφηνει σημαδι στο μπρατσο 3εκ διπλα απο το παλιο και τωρα εχω δυο σημαδια .. Το μαντου δεν αφήνει σημάδι. Αν ήταν έτσι το χέρι μου θα ήταν γεμάτο σημάδια καθώς έχω κάνει τουλάχιστον 4 μαντου στη ζωή μου. Και το μαντου δεν είναι εμβόλιο, δείκτης ειναι 1
k_w_t Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/7/2019 στις 8:27 ΠΜ, james01gr είπε Το μαντου δεν αφήνει σημάδι. Αν ήταν έτσι το χέρι μου θα ήταν γεμάτο σημάδια καθώς έχω κάνει τουλάχιστον 4 μαντου στη ζωή μου. Και το μαντου δεν είναι εμβόλιο, δείκτης ειναι Το BCG>αντιφυματικό εμβόλιο στο μπρατσο εννοω. Ναι το μαντου στο κανουν πριν και βαζουν ενα κυκλο με μαρκαδορο για να δουν την αντιδραση.. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από k_w_t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα