Προς το περιεχόμενο

powerline η extender?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω vodafone vdsl50 και εχω το ρουτερ στο χωλ,θελω να συνδεσω το ps4 και το pc με ethernet,τι μου προτεινεται να παρω ?

Δημοσ.
16 hours ago, nikos360 said:

καλημερα παιδια εχω vodafone vdsl50 και εχω το ρουτερ στο χωλ,θελω να συνδεσω το ps4 και το pc με ethernet,τι μου προτεινεται να παρω ?

powerline.πιο φτηνα και πιο καλα απο extender εκτος αν μιλαμε για dual band modem kai dual band ή triple radio extender

Δημοσ.

powerline, δεν το συζητάμε. Πολύ εύκολα στην σύνδεση αλλά κοίτα να πάρεις καλά με μεγάλη ισχύ, 1000 τουλάχιστον. Εγώ είχα 500ρια στην αρχή αλλά αυτές είναι οι εργοστασιακές μετρήσεις στην πράξη είναι αρκετά πιο κάτω και διαμοιράζεται το bandwidth. Τώρα έχω 1200, μεγάλη διαφορά. 

Δημοσ.
On 13/07/2019 at 12:02, hunter2000 said:

powerline, δεν το συζητάμε. Πολύ εύκολα στην σύνδεση αλλά κοίτα να πάρεις καλά με μεγάλη ισχύ, 1000 τουλάχιστον. Εγώ είχα 500ρια στην αρχή αλλά αυτές είναι οι εργοστασιακές μετρήσεις στην πράξη είναι αρκετά πιο κάτω και διαμοιράζεται το bandwidth. Τώρα έχω 1200, μεγάλη διαφορά. 

το βασικο ειναι για τι χρηση το θες οπως και ποσο μακρυα.εχω δοκιμασει και 500 και 1000 και 1200 και 2000 κτλ.αν τα βαλω στην μεγιστη αποσταση κανενα δεν παει πανω απο 300:P .και αυτο στην θεωρια .στην πραξη ακομα λιγοτερο.

On 13/07/2019 at 12:13, nikos360 said:

Πιο προτείνεις? 

σε φτηνα tp link.σε πιο καλα fritz και Devolo.και τα 2 γερμανικα.προσωπικα προτιμω τα Fritz λιγο παραπανω απο τα Devolo.η αλλη λυση να ριξεις Utp

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

το βασικο ειναι για τι χρηση το θες οπως και ποσο μακρυα.εχω δοκιμασει και 500 και 1000 και 1200 και 2000 κτλ.αν τα βαλω στην μεγιστη αποσταση κανενα δεν παει πανω απο 300:P .και αυτο στην θεωρια .στην πραξη ακομα λιγοτερο.

σε φτηνα tp link.σε πιο καλα fritz και Devolo.και τα 2 γερμανικα.προσωπικα προτιμω τα Fritz λιγο παραπανω απο τα Devolo.η αλλη λυση να ριξεις Utp

Η καλύτερη λύση είναι η utp αλλά δεν θέλω ν περνάνε καλώδια απ το χωλ, οπότε δεν παίζει ρόλο πιο να παρω και με 300 κάνω δουλειά? 

Δημοσ.
15 hours ago, nikos360 said:

Η καλύτερη λύση είναι η utp αλλά δεν θέλω ν περνάνε καλώδια απ το χωλ, οπότε δεν παίζει ρόλο πιο να παρω και με 300 κάνω δουλειά? 

αν το θες για απλη χρηση και ενα απλο θα σου κανει.τωρα εξαρτατε παντα και τα λεφτα που θες να δωσεις.πχ αν παρεις κανα 500αρι υπαρχει περιπτωση να σου βγαζει ethernet 100αρα αντι για gigabit Οποτε ετσι και αλλιως δεν θα πας πανω απο 100. απο εκει και περα αν θες και wifi ανεβαινει η τιμη.ολα ειναι με βαση τα λεφτα που θες να δωσεις.πχ με 30 αγοραζεις φτηνα tp link και με 70-80 tp link με wifi.αντιθετα σε devolo τα απλα ειναι πιο ακριβα και τα wifi πανε πανω απο 100 συνηθως.

επισης αν το σπιτι ειναι σχετικα καινουριο και αντι για τηλεφωνικα εχει Utp πισω απο τον τοιχο θα μπορουσες μαζι με το τηλεφωνο να περασεις και το ιντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...