Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα αρχείο xlsx το οποίο δουλεύω με office 2007 και τοποθετώ σε πολλά κελιά υπερσύνδεσμους pdf. Πρόσφατα ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο κάθε φορά που κλικάρω

για να ανοίξω ένα αρχείο pdf από τον υπερσύνδεσμο του xls ου βγάζει ένα μήνυμα Ότι το αρχείο ενδέχεται να περιέχει ιούς και εάν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το ανοίξω και τις γνωστές μπούρδες.

Δεν μου δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιήσω το μήνυμα με κάποια επιλογή για τις επόμενες φορές και είναι πολύ εκνευριστικό καθώς πλέον απαιτούνται δύο κλικ για  να ανοίξω

ένα έγγραφο που άνοιγε με ένα κλικ. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

1 ώρα πριν, anax111 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα αρχείο xlsx το οποίο δουλεύω με office 2007 και τοποθετώ σε πολλά κελιά υπερσύνδεσμους pdf. Πρόσφατα ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο κάθε φορά που κλικάρω

για να ανοίξω ένα αρχείο pdf από τον υπερσύνδεσμο του xls ου βγάζει ένα μήνυμα Ότι το αρχείο ενδέχεται να περιέχει ιούς και εάν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το ανοίξω και τις γνωστές μπούρδες.

Δεν μου δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιήσω το μήνυμα με κάποια επιλογή για τις επόμενες φορές και είναι πολύ εκνευριστικό καθώς πλέον απαιτούνται δύο κλικ για  να ανοίξω

ένα έγγραφο που άνοιγε με ένα κλικ. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Let Me F**** Google That For You

https://support.microsoft.com/en-us/help/925757/how-to-enable-or-disable-hyperlink-warning-messages-in-2007-office-pro

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν λειτούργησε. Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. έτρεξα το Easy fix και διόρθωσα τις τιμές στην registry στις θέσεις HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common και HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common γ, τα υπόλοιπα κλειδιά που γράφει στην λύση 2 δεν υπάρχουν στο δικό μου σύστημα.

Καμιά άλλη ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...