Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, LeonV12 said:

Διαβασα οτι οι 3600 εχουν θεμα με τις θερμοκρασιες.Γνωριζετε αν το θεμα λυθηκε με καποιο bios?Εχω την Χ470 και σκεφτομαι να αλλαξω cpu.

Ολοι της νέας γενιάς έχουν, όχι μόνο ο 3600.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Τον 2600

Μόνο σε 2700x η ακόμη καλύτερα 3700x θα είχε νόημα και θα ήταν πραγματικά αναβάθμιση ανάλογα με το τι ασχολείσαι στον υπολογιστή βέβαια. 

Από 2600 σε 3600 θα πάρεις κάποια διαφορά αλλά θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο από το κέρδος που θα εχεις πιστεύω. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Μόνο σε 2700x η ακόμη καλύτερα 3700x θα είχε νόημα και θα ήταν πραγματικά αναβάθμιση ανάλογα με το τι ασχολείσαι στον υπολογιστή βέβαια. 

Από 2600 σε 3600 θα πάρεις κάποια διαφορά αλλά θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο από το κέρδος που θα εχεις πιστεύω. 

Παιζω παιχνιδια και απ οσο εχω διαβασει εχει πολυ καλυτερο single threat απ οτι οι προηγουμενες γενιες φτανοντας ετσι σε επιδοσεις την intel.Συν του οτι θα μου ανεβασει τα fps σε πιο βαρια παιχνιδια μιας και εχω 144hz μονιτορ με μια 1070 ti που εχω.Αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσετε μιας και οντως ισως κανω χαζη αγορα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Παιζω παιχνιδια και απ οσο εχω διαβασει εχει πολυ καλυτερο single threat απ οτι οι προηγουμενες γενιες φτανοντας ετσι σε επιδοσεις την intel.Συν του οτι θα μου ανεβασει τα fps σε πιο βαρια παιχνιδια μιας και εχω 144hz μονιτορ με μια 1070 ti που εχω.Αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσετε μιας και οντως ισως κανω χαζη αγορα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Κοίτα σίγουρα θα σου ανεβάσει το framerates δεν ξέρω όμως με την κάρτα σου πόσο θα κερδίσεις. 

Η 1070ti είναι τουμπανακι και σε 144hz monitor θα σου δώσει όφελος με καλύτερα framerates.

Χαζή αγορά δεν είναι σε καμία περίπτωση. 

Αν έχεις τα χρήματα, τα δίνεις αφού ούτω η άλλως τον παλιό ένα κατοσταρικο τον δίνεις σίγουρα.

Το θέμα είναι μήπως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο και η να τον αγοράσεις φθηνότερα στο μέλλον η να πας για τον τούμπανο 3700x.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

Επειδη ειμαι αναμεσα στο 3600 και στο 2600 

Θελω λιγο να μου πειτε ποιο συμφερει να παρω ποιο πολυ

Απο τα σχολια που κοιταγα για τον 3600 αναφερουν οτι με την εργοστασιακή ψυκτρα δεν εχει καλες θερμοκρασίες το κουτι που θα εχω θα εχει απο μονο του 3 ψυκτρες μπροστά τον 120mm και ενας πισω παλι τον 120mm

Θα εχω θέμα εαν παρω το 3600 με την εργοστασιακή ψυκτρα?

Η απλα να παρω το 2600 και να τελειωνω?😂

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Amdakiass είπε

Καλησπέρα παιδια,

Επειδη ειμαι αναμεσα στο 3600 και στο 2600 

Θελω λιγο να μου πειτε ποιο συμφερει να παρω ποιο πολυ

Απο τα σχολια που κοιταγα για τον 3600 αναφερουν οτι με την εργοστασιακή ψυκτρα δεν εχει καλες θερμοκρασίες το κουτι που θα εχω θα εχει απο μονο του 3 ψυκτρες μπροστά τον 120mm και ενας πισω παλι τον 120mm

Θα εχω θέμα εαν παρω το 3600 με την εργοστασιακή ψυκτρα?

Η απλα να παρω το 2600 και να τελειωνω?😂

Αν φτάνουν τα χρήματα για 3600, προφανώς θα πάρεις αυτόν.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...