Nektarios123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Καλησπερα παιδια , θελω να αγορασω κατι οπωσδηποτε απο το aliexpress με κοστος 145 ευρω περιπου χωρις τα μεταφορικα και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια απο τις παρακατω επιλογες να επιλεξω ως τροπο αποστολης και επισης αν ειναι 100% σιγουρο οτι το δεμα μου θα περασεις τελωνειο ! Επισης για την DHL δεν εχω ακουσει τα καλυτερα !
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, Nektarios123 είπε Καλησπερα παιδια , θελω να αγορασω κατι οπωσδηποτε απο το aliexpress με κοστος 145 ευρω περιπου χωρις τα μεταφορικα και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια απο τις παρακατω επιλογες να επιλεξω ως τροπο αποστολης και επισης αν ειναι 100% σιγουρο οτι το δεμα μου θα περασεις τελωνειο ! Επισης για την DHL δεν εχω ακουσει τα καλυτερα ! Ναι θα περάσει 100% από τελωνείο. Υπάρχει ολόκληρο θέμα στο ινσομνια για αγορές από Κίνα.
Nektarios123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δηλαδη οτι και να επιλεξω το ιδιο πραγμα ειναι ;
bromiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που πρέπει Οπωσδήποτε να το αγοράσεις, τότε προχώρα και αν μια στο εκατομμύριο την γλιτώσεις άναψε κανένα κεράκι σε κανέναν Άγιο… Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από bromiaris
Nektarios123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 να επιλεξω να το στειλω με dhl ή αυτη του ali express ; Επισης επειδη το aliexpress δεν υποστηριζει paypal να κανω ενα alipay account και να πληρωσω μεσο αυτου ;
Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Απλα με DHL θα περασει 1000% τελωνειο και θα φας και ενα καπελο 100ε εξοδα εκτελωνισμου συν 23% ΦΠΑ. Οποτε διαλεξε την απλη.
Nektarios123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Και κατι τελευταιο ποτε πληρωνω το τελωνειο ; Θα μου ερθει καποιο ειδοποιητηριο σπιτι και θα πρεπει να περασω απο το ταχυδρομειο να πληρωσω και να παραλαβω το δεμα ;
Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Με απλο ταχυδρομειο ναι αν και παιζει να σου ερθει πρωτα χαρτι στο σπιτι για να στειλεις δικαιολογητικα στο email του τελωνειου για να κανουν τον εκτελωνισμο. Αν το κανεις αυτο με κουριερ πληρωνεις οταν ερθει το κουριερ στο σπιτι σου (αλλα οπως ειπα αλλο να πληρωσεις 100ε κοντα για εξοδα εκτελωνισμου που ζητανε τα κουριερ και αλλο 15ε που ζητανε τα ΕΛΤΑ).
spartak1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, Nektarios123 είπε να επιλεξω να το στειλω με dhl ή αυτη του ali express ; Επισης επειδη το aliexpress δεν υποστηριζει paypal να κανω ενα alipay account και να πληρωσω μεσο αυτου ; Ρωτα τον πωλητή τι είναι η δευτερη επιλογή (με τι στέλνεται) γιατί μπορεί να είναι και αυτη κουριερ και να συζητάμε τσάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα