Προς το περιεχόμενο

Aliexpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , θελω να αγορασω κατι οπωσδηποτε απο το aliexpress με κοστος 145 ευρω περιπου χωρις τα μεταφορικα και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια απο τις παρακατω επιλογες να επιλεξω ως τροπο αποστολης και επισης αν ειναι 100% σιγουρο οτι το δεμα μου θα περασεις τελωνειο !  Επισης για την DHL δεν εχω ακουσει τα καλυτερα !

Screenshot_1.png

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Nektarios123 είπε

Καλησπερα παιδια , θελω να αγορασω κατι οπωσδηποτε απο το aliexpress με κοστος 145 ευρω περιπου χωρις τα μεταφορικα και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια απο τις παρακατω επιλογες να επιλεξω ως τροπο αποστολης και επισης αν ειναι 100% σιγουρο οτι το δεμα μου θα περασεις τελωνειο !  Επισης για την DHL δεν εχω ακουσει τα καλυτερα !

Screenshot_1.png

Ναι θα περάσει 100% από τελωνείο. Υπάρχει ολόκληρο θέμα στο ινσομνια για αγορές από Κίνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που πρέπει Οπωσδήποτε να το αγοράσεις, τότε προχώρα και αν μια στο εκατομμύριο την γλιτώσεις άναψε κανένα κεράκι σε κανέναν Άγιο…

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

να επιλεξω να το στειλω με dhl ή αυτη του ali express ; Επισης επειδη το aliexpress δεν υποστηριζει paypal να κανω ενα alipay account και να πληρωσω μεσο αυτου ;

Δημοσ.

Απλα με DHL θα περασει 1000% τελωνειο και θα φας και ενα καπελο 100ε εξοδα εκτελωνισμου συν 23% ΦΠΑ.

Οποτε διαλεξε την απλη.

Δημοσ.

Και κατι τελευταιο ποτε πληρωνω το τελωνειο ;

Θα μου ερθει καποιο ειδοποιητηριο σπιτι και θα πρεπει να περασω απο το ταχυδρομειο να πληρωσω και να παραλαβω το δεμα ;

Δημοσ.

Με απλο ταχυδρομειο ναι αν και παιζει να σου ερθει πρωτα χαρτι στο σπιτι για να στειλεις δικαιολογητικα στο email του τελωνειου για να κανουν τον εκτελωνισμο.

Αν το κανεις αυτο με κουριερ πληρωνεις οταν ερθει το κουριερ στο σπιτι σου (αλλα οπως ειπα αλλο να πληρωσεις 100ε κοντα για εξοδα εκτελωνισμου που ζητανε τα κουριερ και αλλο 15ε που ζητανε τα ΕΛΤΑ).

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nektarios123 είπε

να επιλεξω να το στειλω με dhl ή αυτη του ali express ; Επισης επειδη το aliexpress δεν υποστηριζει paypal να κανω ενα alipay account και να πληρωσω μεσο αυτου ;

Ρωτα τον πωλητή τι είναι η δευτερη επιλογή (με τι στέλνεται) γιατί μπορεί να είναι και αυτη κουριερ και να συζητάμε τσάμπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...