Ammon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Παιδες εχω μια ερωτηση να κανω για τωρα ποπυ φευγουμε διακοπες και το internet ειναι ειδος πολυτελειας. Εστω οτι εχω το πακετο unilimited στο κινητο που με αφηνει να βλεπω απεριοριστα youtube, netflix κλπ. Κατεβαζω την ταινια στο netflix για offline view στο κινητο.Πρωτο ερωτημα: τα unlimited δεδομενα που δινει η cosmote για netflix ειναι και για κατεβασμα offline ή μονο για streaming; Δευτερο ερώτημα : γινεται μετα να την παρω εστω κωδικοποιημενη οπως ειναι να την μεταφερω στο laptop ή στο tv box και απο εκει να την δω στην τηλεοραση μεσω της netflix εγαρμογης που θα εχω εγκατεστημενη;
kormos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Ammon είπε Παιδες εχω μια ερωτηση να κανω για τωρα ποπυ φευγουμε διακοπες και το internet ειναι ειδος πολυτελειας. Εστω οτι εχω το πακετο unilimited στο κινητο που με αφηνει να βλεπω απεριοριστα youtube, netflix κλπ. Κατεβαζω την ταινια στο netflix για offline view στο κινητο.Πρωτο ερωτημα: τα unlimited δεδομενα που δινει η cosmote για netflix ειναι και για κατεβασμα offline ή μονο για streaming; Δευτερο ερώτημα : γινεται μετα να την παρω εστω κωδικοποιημενη οπως ειναι να την μεταφερω στο laptop ή στο tv box και απο εκει να την δω στην τηλεοραση μεσω της netflix εγαρμογης που θα εχω εγκατεστημενη; Για το πρώτο ερώτημα επικοινώνησε με την Cosmote να στο απαντήσει! Για το δεύτερο ερώτημα Όχι δεν γίνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα