MessatsuRoku Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ισχυει σε ολα τα Ευρωπαικα αμαζον, απο το Ισπανικο δεν γινεται να αγορασεις, για 2 μερες ! Ηθελα να το παρω αλλα ακυρω οποτε ας το παρει αλλος https://www.amazon.de/gp/product/B07JQP9KJS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A8KICS1PHF7ZO&psc=1 Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από MessatsuRoku 1 1
Billator Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Οι καθολικές εκπτώσεις είναι για prime χρήστες. Είναι το πιο βασικό να λέγεται όταν μιλάμε για amazon. 2
Aias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, Billator είπε Οι καθολικές εκπτώσεις είναι για prime χρήστες. Είναι το πιο βασικό να λέγεται όταν μιλάμε για amazon. Aκομα και να εχετε εξαντλησει τον δωρεαν μηνα Prime με μια λυρα (αναφερομαι στο αγγλικο αμαζον που το εχω κανει) βαζεις prime για 1 βδομαδα που ειναι υπεραρκετη για τα ψωνια των προσφορων
Billator Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Aias είπε Aκομα και να εχετε εξαντλησει τον δωρεαν μηνα Prime με μια λυρα (αναφερομαι στο αγγλικο αμαζον που το εχω κανει) βαζεις prime για 1 βδομαδα που ειναι υπεραρκετη για τα ψωνια των προσφορων Και αυτή η επιλογή που βρίσκεται;
vadergr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηγα να γραφτω στο γερμανικο Prime και εβγαζε αυτο Important: Please keep in mind that the Prime benefits are only available to customers in Germany and Austria. Θα μπορώ να παραγγείλω Ελλαδα η οχι? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από vadergr
dimitrk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Εγώ παρήγγειλα από το amazon.de χωρίς πρόβλημα και μου έκανε την έκπτωση.
forgotten Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 να αναφερω οτι τα πλειστα που αξιζαν εχουν ηδη εξαντληθει... 1
mpokwsths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Όπως λέει ο αποπάνω. Τις καλές περιπτώσεις τις έχουν οι ενδιαφερόμενοι στα καλάθια τους και χθες 00:05 (τοπική ώρα) είχαν εξαφανιστεί. Έχουν μείνει οι σαβούρες και αν πετύχει κάποιος κάτι από ακύρωση...
MessatsuRoku Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, vadergr είπε Πηγα να γραφτω στο γερμανικο Prime και εβγαζε αυτο Important: Please keep in mind that the Prime benefits are only available to customers in Germany and Austria. Θα μπορώ να παραγγείλω Ελλαδα η οχι? Μπορεις απλα δεν θα εχεις τα δωρεαν μεταφορικα που δινει σε Γερμανια, ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια 1
Aias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Billator είπε Και αυτή η επιλογή που βρίσκεται; https://imgur.com/a/wox3avM στο τελευταιο σταδιο της παραγγελια μου το εβγαλε τωρα απο κατι πραγματα στο warehouse
Προτεινόμενες αναρτήσεις