adminaros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλη που έγγραψε καλά στις Πανελλήνιες και βρήκε και σπίτι ήδη, θέλει μέσα στις επόμενες 30-40 μέρες να βάλει και γραμμή τηλεφώνου/ιντερνετ (2-play, είκοσι-τεσσάρι αρκεί). Πώς γίνεται αυτο συνήθως; Περιμένεις μέχρι να πάρεις το πάσο κάποια στιγμη τελος σεπτεμβριου και τότε κάνεις την αίτηση για νέα γραμμή ή μπορείς να βαλεις μια συνδεση απο τώρα, και αργοτερα το Σεπτεμβρη ή Οκτώβρη κανεις τα χαρτια και παίρνεις κάποιο επιδομα για φοιτητικό ιντερνετ, στη γραμμή που έχεις ήδη βάλει ; Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από adminaros
Silverage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει πρώτα να γραφτεί στην σχολή. Δεν ξέρω αν χρειάζεται πάσο. Για το αν μπορεί να μετατρέψει την γραμμή σε φοιτητική δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν δίνουν επίδομα. Να ξέρετε ότι οι φοιτητικές γραμμές έχουν μεγαλύτερο ping σε παιχνίδια, αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρουν την φίλη σου. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Silverage
panostom Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ξεκιναμε απο κατι πολυ βασικο. ΠΡΙΝ γραφτει στη σχολη, ΔΕΝ ειναι φοιτητρια. Επομενως, αυτο που απομενει ειναι να κανει υπομονη.
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 hour ago, Silverage said: Να ξέρετε ότι οι φοιτητικές γραμμές έχουν μεγαλύτερο ping σε παιχνίδια, αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρουν την φίλη σου. Ίσως και να ίσχυε παλιά, που έπαιρνες μέσω ΔΙΟΔΟΣ. Τώρα απλώς μια έκπτωση σου κάνουν οι πάροχοι για μια κανονική γραμμή.
Silverage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 43 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ίσως και να ίσχυε παλιά, που έπαιρνες μέσω ΔΙΟΔΟΣ. Τώρα απλώς μια έκπτωση σου κάνουν οι πάροχοι για μια κανονική γραμμή. Σίγουρα ίσχυε, εδώ μέσα είχα το είχα δει που το λέγανε και είχανε φωτογραφίες που φαινόταν ότι έκανε άλλη διαδρομή η σύνδεση στο tracert. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει. 1
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 9 minutes ago, divo said: Λαθος κανεις ειναι αλλα προγραματα. Για να τα εχεις θες την εγγραφη και το πασο της σχολης. Μια κοινή γραμμή ADSL δεν θα πάρεις; Τι δρομολόγηση θα έχει; Θα περνάει από τη ΔΙΟΔΟ όπως παλιά ή θα έχει το κλασικό routing του παρόχου, όπως και στις άλλες γραμμές του;
Nikolas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 8:56 ΜΜ, infin1tyGR είπε Μια κοινή γραμμή ADSL δεν θα πάρεις; Τι δρομολόγηση θα έχει; Θα περνάει από τη ΔΙΟΔΟ όπως παλιά ή θα έχει το κλασικό routing του παρόχου, όπως και στις άλλες γραμμές του; Δεν περνανε απο Διοδο...πλεον ολες οι γραμμες το ιδιο ειναι. 1
Nikolas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 8:44 ΜΜ, divo είπε Λαθος κανεις ειναι αλλα προγραματα. Για να τα εχεις θες την εγγραφη και το πασο της σχολης. Αυτο σημαίνει γράφεσαι και πας για αίτηση. Χρειαζεται αφμ και ταυτοτητα. Θα ελεγα στη φιλη σου να παρει και απο οτε και απο vodafon καρτοκινητη. εχουν καλες προσφορες για mb και οι δυο στους φοιτητες. Σε οτι αφορα τη σταθερη μια και την εχουν πατήσει πολλοι, θα ρωτησει τι ακριβώς θα πληρωσει και συγκεκριμενα. Αν θα πληρωσει το ρουτερ Αν θα πληρωσει τον τεχνικο που θα το εγκαταστησει Αν θα πληρωσει ενεργοποιηση γραμμης Αν θα πληρωσει εγκατασταση. και τελος ποσο εχει το προγραμμα μαζι με φπα και τελη τηλεφωνιας οτι της πουν ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ και μετα θα αποφασισει σε ποια εταιρεια θα παει. Αυτό σαν φιλική συμβουλή, μια και παραλίγο να την πατήσει ο γιος μου. Εγγραφη,πασο σχολης και αφμ+ταυτοτητα θελει. Για Φοιτητικο,της Cosmote μπορει ηδη με τη βεβαιωση πανελληνιων. Αργοτερα ειδαν οτι γραφτηκα στη σχολη και μου δωσαν 3 μηνες δωρο ιντερνετ+ομιλια. Το καλυτερο φοιτητικο πακετο ειναι της Cosmote....δωρεαν εγκατασταση,τελη συνδεσης,δωρεαν ρουτερ.Στα συν του η ενδοεπικοινωνια 1000' με Cosmote One του σταθερου με το κινητο καθως και με αλλα μελη της οικογενειας. Χαλαλι τα 18,80€ παγιο σε σχεση με τα 17,90€ στη Vodafone με την εκπτωση 1€ λογω E-Bill και τα 18€ της Wind. Επισης στη Κεφαλλονια οπου ειμαι εγω ως πρωτοετης φοιτητης μονο η Cosmote δεχοταν την επιδοτηση 10€ που δινουν στους πρωτοετεις φοιτητες για φοιτητικο ιντερνετ ειτε σταθερο ειτε on the go με ογκοχρεωση. Η Vodafone και η Wind ζητανε 20€ για αγορα ρουτερ και εκτος αυτου η Vodafone δινει 24 μηνες συμβολαιο και οχι για 12 οπως η Cosmote. Στα καρτοκινητα η Cosmote και η Vodafone συμφερουν.Για μενα η καλυψη παιζει ρολο,που δυστυχως η Vodafone ειναι καλυτερη. Στις 15/7/2019 στις 9:30 ΠΜ, adminaros είπε Φίλη που έγγραψε καλά στις Πανελλήνιες και βρήκε και σπίτι ήδη, θέλει μέσα στις επόμενες 30-40 μέρες να βάλει και γραμμή τηλεφώνου/ιντερνετ (2-play, είκοσι-τεσσάρι αρκεί). Πώς γίνεται αυτο συνήθως; Περιμένεις μέχρι να πάρεις το πάσο κάποια στιγμη τελος σεπτεμβριου και τότε κάνεις την αίτηση για νέα γραμμή ή μπορείς να βαλεις μια συνδεση απο τώρα, και αργοτερα το Σεπτεμβρη ή Οκτώβρη κανεις τα χαρτια και παίρνεις κάποιο επιδομα για φοιτητικό ιντερνετ, στη γραμμή που έχεις ήδη βάλει ; Σεπτεμβρη να παει,με το χαρτι εγγραφης στη σχολη και μεχρι τον Δεκεβρη να παρει το κουπονι της ψηφιακης δρασης every-where που ειναι 10€ επιδοτηση στη γραμμη. Δηλαδη απο 18€ θα παει στα 8€ το σταθερο που θα βαλει εως 24Mbps. Αν το βιαζεται ας παει Nova που εχει προγραμμα μονο ιντερνετ στα 18€ ειτε να προπληρωσει 12 μηνες. Βγαινει 15,75€ το μηνα εαν προπληρωσει για 12 μηνες. 1
Nikolas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, divo είπε αν του χρεωσουν ενεργοποιηση γραμVDIdμης και εγκατασταση θα βγει πιο ακριβό απο cosmote. Επιπλεον αν εκει που εισαι εχει καμπινες οτε και κανεις 24αρι σε Οτε, θα εχεις 24αρι σε vdsl και θα το ποιανεις λογικα ολο. @Nikolas00 την επιδοτηση την δικαιουντε ολοι ή μονο οι πρωτοετης? Δεν χρεωνουν τιποτα...απο Κεφαλdλονια που σπουδαζω,εκανα αιτηση σε καταστημα Θεσσαλονικης για συνδεση σε χωριο στην Ημαθια. Επισης αν εχει καμπινες ΟΤΕ οπως στο νησι,σε βαζουν σε VDSL.Φιλος που ηταν με 8-9Mbps και ειχε 2 φορες προβλημα με τη γραμμη τον εβαλαν σε καμπινα VDSL με 24/1 προφιλ. Στο χωριο που εχει μεχρι 24 χωρις νεες καμπινες,κλειδωνει η γραμμη στα 17/1. Τελος η επδοτηση ειναι για πρωτοετεις αποκλειστικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο: Επειδή το πάσο αργεί, μπορεί, λογικά, να γίνει η δουλειά με βεβαίωση εγγραφής που εκδίδεται από τη γραμματεία της σχολής από τη μέρα της εγγραφής. Επίσης, για μεγαλύτερη συντομία, όταν είχαν βγει τα αποτελέσματα των πανελληνίων ήθελα να ενεργοποιήσω το φοιτητικό what's up και ζήτησα από το Λύκειό μου μια βεβαίωση που ανέφερε τη σχολή που πέρασα. Πάνω αναφέρει ότι η βεβαίωση είναι για χρήση σε ασφαλιστικό φορέα. Ίσως ο πάροχος το δεχτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα