Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Που είναι το κακό?

δε σχολιάζω αν είναι κακό. απλά μου κάνει εντύπωση.

και περισσότερο μου κάνει εντύπωση απο οικονομικής άποψης.

υποτίθεται λόγω κρίσης αυτά έπρεπε να κοπούν. λογικό είναι. κι ομως βλέπεις τους πάντες μ ένα καφέ στο χέρι.

ακόμα και στη δουλειά άτομα με βασικό μισθό κάθε μέρα παίρνουν καφέ απ έξω. ενώ υπάρχει κουζίνα και μπορούμε να φτιάξουμε.

και το αστείο που άκουσα απο ντελιβερά που το σχολίαζε.

άνεργος, στο σπίτι του και παραγγέλνει καφέ απ έξω... 

κουνούσε το κεφάλι του και ο ντελιβεράς

• Like 3
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να μη παιρνω καφε απεξω αλλα παιρνω φυσικους χυμους και δε ξερω αν αναφερθηκε εδω.

Αυτο το πραγμα που το γεμιζουν ελαχιστα πιο πανω απο τη μεση του ποτηριου δε μπορω να το καταλαβω. Το πληρωνεις και 2Ε.
Απαραδεκτο για μενα.
Οποτε σαν πελατης θα σου πω.. μη τσιγκουνευεσαι τον φυσικο χυμο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

δε σχολιάζω αν είναι κακό. απλά μου κάνει εντύπωση.

και περισσότερο μου κάνει εντύπωση απο οικονομικής άποψης.

υποτίθεται λόγω κρίσης αυτά έπρεπε να κοπούν. λογικό είναι. κι ομως βλέπεις τους πάντες μ ένα καφέ στο χέρι.

ακόμα και στη δουλειά άτομα με βασικό μισθό κάθε μέρα παίρνουν καφέ απ έξω. ενώ υπάρχει κουζίνα και μπορούμε να φτιάξουμε.

και το αστείο που άκουσα απο ντελιβερά που το σχολίαζε.

άνεργος, στο σπίτι του και παραγγέλνει καφέ απ έξω... 

κουνούσε το κεφάλι του και ο ντελιβεράς

Και όμως η κατανάλωση καφέ στα σούπερ μάρκετ μειώνεται (δηλαδή η κατανάλωση στο σπίτι) ενώ η κατανάλωση εκτός σπιτιου είναι συνεχώς αυξητική..  

Και οι άνεργοι delivery καφέ!! Τι άλλο θα διαβάσουμε!!

Επεξ/σία από tounion
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Μπορει να μη παιρνω καφε απεξω αλλα παιρνω φυσικους χυμους και δε ξερω αν αναφερθηκε εδω.

Αυτο το πραγμα που το γεμιζουν ελαχιστα πιο πανω απο τη μεση του ποτηριου δε μπορω να το καταλαβω. Το πληρωνεις και 2Ε.
Απαραδεκτο για μενα.
Οποτε σαν πελατης θα σου πω.. μη τσιγκουνευεσαι τον φυσικο χυμο.

Το χειρότερο που μου τη σπάει είναι που τιγκαρουν μερικοί γύφτοι το ποτηράκι με παγάκια.

Αν βγάλεις τα παγάκια το καθαρό περιεχόμενο είναι μέχρι τη μέση του ποτηριού.

Έπαιρνα από ένα κατάστημα που το είχε σύστημα. Χαμηλές τιμές, ωραία μωρά για προσωπικό.. πήγαινα κι εγώ ο βλάκας.

Ρουφούσα 1-2 φορές έμενα με τα παγάκια στο ποτήρι. Δε ξαναπαταω τώρα. Κοροϊδία. Σου βάζω χαμηλή τιμή αλλά και τη μισή ποσότητα. Εκτός αν και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το μάτι.

Κάτι τέτοια με νευριάζουν όμως

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mclein² είπε

η συνολικη σας δαπανη, ξεπερναει τα 50.000€ ;

ουτε 20 δεν θες για τέτοιο μαγαζι. ένα 10άρικο ακόμα να έχεις καβάτζα και τα νοίκια της πρωτης χρονίας στην άκρη. 50 ειναι πολλα λεφτα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ουτε 20 δεν θες για τέτοιο μαγαζι. ένα 10άρικο ακόμα να έχεις καβάτζα και τα νοίκια της πρωτης χρονίας στην άκρη. 50 ειναι πολλα λεφτα.

Με 10 δεν ανοίγεις ουτε κοτέτσι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Με 10 δεν ανοίγεις ουτε κοτέτσι

20+10+νοικια ενος έτους είπα.

Btw φίλος άνοιξε με λιγότερα απο 10 αλλα πήρε ολόκληρο μαγαζι που έκλεισε και το μετέφερε. μικρο καφε αλλος λεει ενα χωρο 6τμ και άλλος 30τμ. δεν μας έχει πει τι εννοει.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Εννοειται οτι παιρνεις χυμο χωρις παγο μπας και γλυτωσεις κανα ml παραπανω 😛

Πηγαινε εσυ με 35 βαθμους και πιες τον χωρις παγο αγαπητε.

Λες με 2 παγακια παρακαλω.:P

Δημοσ.

χαχαχα.. Οχι ενταξει απο εκει που παιρνω σε καθημερινη βαση τα εχει στο ψυγειο οποτε δε χρειαζομαι παγακια.
Παντως η ουσια ειναι οσον αφορα τον χυμο οτι τσιγκουνευονται τα περισσοτερα μαγαζια..Ειτε με παγο ειτε χωρις.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

χωρις να εχω ιδεα, σκεφτομουν οτι ειναι απο τις φθηνοτερες "επενδυσεις" και τελικα μαλλον καλα σκεφτομουν...

Δημοσ.

Προσωπικά:

1. Προσβασιμότητα - Κάθε πρωί μεσημέρι και βράδυ θα πάρω καφέ απο καταστήματα που εξυπηρετούν τη πρόσβαση μου. Πχ ένα κατάστημα που μπορώ να παρκάρω απ'έξω , να πάρω το καφέ μου και να φύγω. Αν δεν βρω να παρκάρω θα πάω παρακάτω.

2. Ποιότητα - τόσο του καφέ & των βρώσιμων αλλά και του καταστήματος

3. Η προσωπική σχέση πάντα μετράει . Μια καλή πρώτη εντύπωση πάντα θα με τραβήξει να ξαναπάω. (ένα χαμόγελο, μια καλημέρα κλπ είναι μια καλή αρχή)

4. Λοιπά απεριτίφ.. όχι πολλά άλλα 2-3 από κάθε κατηγορία πχ  ενα ποιοτικό σαντουιτσάκι/τορτίγια με βάση τη γαλοπούλα , ένα με τόνο και ένα χορτοφαγικό , 2-3 βασικά τυροπιτοειδή , 2-3 είδη κουλουριού και κανα τσουρεκάκι αρκούν πιστεύω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Reselie-206 είπε

ενα ποιοτικό σαντουιτσάκι/τορτίγια με βάση τη γαλοπούλα , ένα με τόνο και ένα χορτοφαγικό , 2-3 βασικά τυροπιτοειδή , 2-3 είδη κουλουριού και κανα τσουρεκάκι αρκούν πιστεύω

Μια χωριάτικη, μια πατάτες, μια τυροκαφτερη, σαγανάκι

Πριν καμιά 20αριά χρόνια που ξεκίνησα να πίνω φρέντο βάζανε όλοι τριμμένο πάγο. Ίσως έπαιζε ρόλο που ήμασταν λίγοι και μας πρόσεχαν, οι περισσότεροι έπιναν ακόμα φραπέ. Τόσο δύσκολο είναι να τον κάνουν και τώρα έτσι?

Δημοσ.

λποιπόν επειδή βλέπω πολλοί μου απάντησατε ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Καταρχήν το θέμα οτι υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και ανα 50 μέτρα και ενα καφέ το γνωρίζουμε καλά,είπαμε είμαστε στον κλάδο πάρα πολλά χρόνια και βλέπουμε ας πούμε την ανάπτυξη που έχει αυτό το κομμάτι τα τελευταία χρόνια.

μιλάμε για μαγαζί μεγεθους 35-50 μέτρα.όχι μεγαλύτερο,όχι μικρότερο.

δεν είμαστε στην Αθήνα.

τιμή,ποιότητα,χαμόγελα είναι τα στάνταρ και δεν το διαπραγματευόμαστε κιόλας μπορώ να πώ.

τιμές αγοράς καφέ δεν θέλω να αναφέρω,ούτε φυσικα προμηθευτές. ισχύει αυτό που είπα παραπάνω οτι έχουμε δικό μας blend και όχι κάποιο γνωστό brand name.ελπίζουμε να πάει τόσο καλά που κάποια στιγμή ο κόσμος θα το μάθει και θα το ζητάει με το όνομά του.

το 70% της δύναμης ας το πω πιο λαικά, θα είναι ο καφές και το υπόλοιπο 30% θα είναι μια ελαφριας μορφής κουζίνα(όπως ανέφερα κρυο σαντουιτς,μαφινς τσουρεκια κεικ cookieς κρουασαν και διαφορα). εστιάζουμε όμως πολύ στον καφέ και στην μεθόδους παρασκευης και παρουσίασής του σε νορμάλ τιμές χωρίς ίχνος νοοτροπίας δήθεν ειμαι μπαριστα ξερω γω έχω ταττου και δες με.

το πιο σημαντικό είναι οτι το ανοιγουμε,μπαίνουμε μέσα κατεβάζουμε το κεφάλι και το δουλεύουμε οι ίδιοι. δεν είμαιστε αφεντικά κανενός,παρα μόνο του εαυτού μας. μακάρι να πάμε τόσο καλά και να χρειαστεί να μην δουλεύουμε και να φέρνουμε συνεχεια καινούριο κ πολύ προσωπικό.

το θέμα με την τηγανιτή πατάτα δεν ξέρω πώς προέκυψε...αλλά ούτε καν,...!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...