Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , διαθετω 400ευρω για μια αναβαθμιση του πσ που δειχνω παρακατω

Ξεκαθαρα gaming , το goal μου ειναι να φτανω τα 60 φπσ εστω.

Το εχω ψαξει και μονος μου σχετικα με το τι να αναβαθμισω και ειχα σκεφτει να παρω 1060 6gb  και καλυτερη ραμ

Τι εχετε να μου προτεινετε;

Εκτιμω το χρονο σας, ευχαριστω!

VGA ASUS AMD RADEON RX460 STRIX-RX460-O4G-GAMING 4GB GDDR5 PCI-E RETAI

RAM KINGSTON KVR21N15D8/8 8GB 2133MHZ DDR4 NON-ECC CL15 DIMM DRX8

ASROCK H110M-HDV RETAIL

SSD OCZ TL100-25SAT3-240G TL100 240GB 2.5'' SATA 3

PSU XFX TS SERIES 450W

CASE ZALMAN R1 ATX MID TOWER WHITE 

CPU INTEL CORE I3-6100 3.70GHZ LGA1151

Δημοσ.

με 2 core CPU δύσκολο ειδικά στα ποιο CPU intensive games.
οπότε πας σίγουρα σε αλλαγή CPU πχ.  i5 7400 και GPU πχ. 1660/1660ti και ακόμα 8gb ram

• Like 1
Δημοσ.

παιδια τα φωτα σας παρακαλω και ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας. ειμαι ασχετος παιζω απλα ενα παιχνιδι browser το λεγομενο big farm και θελω να βελτιωσω την αποδοση απ το pc μου χωρις να αλλαξω μητρικη ξερω οτι θελει πεταμα αλλα τελος παντων δεν υπαρχουν τα φραγκα φταιει ο επεξεργαστης μου?και αν ναι ποιος ειναι ο πιο ανωτερος που μπορω να βαλω? φταιει η καρτα γραφικων μου? αν ναι να μου προτινεται καποια.η με την υπαρχων καρτα αν αλλαξω μονο τον επεξεργαστη θα ειμαι οκ? η αντιστοιχα αν αλλαξω μονο την καρτα γραφικων θα ειμαι οκ? ενταξει παιζω χρονια ετσι οπως ειμαι αλλα λεω μηπως υπαρχει καποια βελτιωση στην ταχυτητα.παρακατω τα χαρακτηριστικα τις μητρικης  του επεξεργαστη και τις καρτας γραφικων

μητρικη:Foxconn G31MXP (Socket 775

καρτα:SyncMaster (1440x900@60Hz)
1024MB ATI AMD Radeon HD 5450 (Sapphire/PCPartner)

επεξεργαστης:Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz    
Wolfdale 45nm Technology

Δημοσ.
8 hours ago, tasaros4 said:

παιδια τα φωτα σας παρακαλω και ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας. ειμαι ασχετος παιζω απλα ενα παιχνιδι browser το λεγομενο big farm και θελω να βελτιωσω την αποδοση απ το pc μου χωρις να αλλαξω μητρικη ξερω οτι θελει πεταμα αλλα τελος παντων δεν υπαρχουν τα φραγκα φταιει ο επεξεργαστης μου?και αν ναι ποιος ειναι ο πιο ανωτερος που μπορω να βαλω? φταιει η καρτα γραφικων μου? αν ναι να μου προτινεται καποια.η με την υπαρχων καρτα αν αλλαξω μονο τον επεξεργαστη θα ειμαι οκ? η αντιστοιχα αν αλλαξω μονο την καρτα γραφικων θα ειμαι οκ? ενταξει παιζω χρονια ετσι οπως ειμαι αλλα λεω μηπως υπαρχει καποια βελτιωση στην ταχυτητα.παρακατω τα χαρακτηριστικα τις μητρικης  του επεξεργαστη και τις καρτας γραφικων

μητρικη:Foxconn G31MXP (Socket 775

καρτα:SyncMaster (1440x900@60Hz)
1024MB ATI AMD Radeon HD 5450 (Sapphire/PCPartner)

επεξεργαστης:Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz    
Wolfdale 45nm Technology

Δεν μπορεις να κανεις τπτ χωρις να μπλεξεις με μεταχειρισμενα.

Δες αυτο εδω:

εχουν συνθεσεις με 300 320 350 ευρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...