batman_gardiki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Ψάχνω ωτοασπίδες νερού για μπάνιο στη θάλασσα ή σε πισίνα. θα ήθελα να εφαρμόζουν καλά και να μην ξεκουμπωνουν από το αυτί γιατί πρόκειται για τον δεκάχρονο γιο μου ο οποίος δεν σταματάει τα μακροβούτια. εχεις κανείς εμπειρία;; 1
Torasu Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Ρώτα σε φαρμακείο, κατά προτίμηση σε κάποιο κεντρικό. Εγώ πήρα φέτος ένα ζευγάρι από φαρμακείο και ησύχασα' ωτίτιδες κάθε χρόνο πλέον τέλος.
batman_gardiki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Ποιες πήρες εσυ; ετοιμες, σιλικόνης, επώνυμες, ακριβές;
Runner25 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 εγω μικρος ειχα θεμα και χρειαζομουν ωτασπιδες τις εχανα ομως συχνα και βρηκα για μενα τουλαχιστον τη λυση εβαζα οταν βουτουσα στο καθε αυτι απο ενα κοματι βαμβακι το οποιο καθε φορα το πετουσα εμενα με βολεψε μια χαρα αυτο αν και τωρα που μεγαλωσα δεν με ενοχλει πλεον το νερο και βουταω χυμα 2
batman_gardiki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δηλαδή από το βαμβάκι δεν περνούσε νερό;; Βουτουσες με σκουφάκι ή χωρίς;;; Το βαμβάκι δεν έφευγε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα