Προς το περιεχόμενο

Χάρτες MLS, ενημερώνονται;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα.

Έπεσε στα χέρια μου ένα tablet της MLS, καινούριο του κουτιού και συσκευασμένο, και ποιο συγκεκριμένα το MLS ALU 4G. Αφού έκανα ενημέρωση όλων των εφαρμογών στο Google Play, προχώρησα και σε αναβάθμιση των εφαρμογών της MLS αυτής καθεαυτής μέσα από την εφαρμογή my MLS, όλα καλά μέχρι εδώ.

Το θέμα είναι το εξής, γνωρίζοντας ότι η MLS φημίζεται μεταξύ άλλων και για τους χάρτες της, αποφάσισα να τους δοκιμάσω. Ψάχνοντας όμως λίγο παραπάνω τις ρυθμίσεις, διαπιστώνω ότι οι τελευταίοι χάρτες είναι από τον Δεκέμβριο του 2017, και δεν βρίσκω πουθενά επιλογή για να αναβαθμιστούν.

Και οι ερώτησή μου είναι η εξής, αυτοί είναι οι τελευταίοι χάρτες ή υπάρχει επιλογή αναβάθμισης και δεν την έχω βρει; Θα μου φαινόταν τουλάχιστον ειρωνικό εταιρία που έχει λογισμικό για χάρτες και συσκευές GPS, να μην τους αναβαθμίσει. Επίσης να σημειώσω ότι μέσα από την εφαρμογή my MLS αναβαθμίστηκαν και οι χάρτες της Κύπρου οι οποίοι επίσης έχουν ημερομηνία Δεκέμβριο του 2017. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κομμάτι του χάρτη μου φαίνεται το έχει παρατήσει η MLS. Κάτοχος προγράμματος MLS Destinator για να μην χρησιμοποιήσω την δικιά τους microSD που είναι το πρόγραμμα, έπρεπε να κατεβάσω εφαρμογή που θα <<έδενε>> την δικιά μου κάρτα με το κινητό μου και με το πρόγραμμα. Όταν άλλαξα κινητό (είχαν περάσει και δύο χρόνια από την αγορά του προγράμματος) και πήγα να κάνω την ίδια διαδικασία η απάντηση ήταν "Έχουν περάσει τα δύο χρόνια της εγγύησης δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, αν θέλετε αγοράστε πάλι το πρόγραμμα". Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι είναι παρατημένο στην τύχη του το πρόγραμμα, δεν ασχολήθηκα πλέον καθόλου. Ίσως τώρα το κυνηγούσα αλλά δεν αξίζει.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος ασχολείται με την MLS? Εγώ το μόνο που ακούω για την εταιρία είναι ότι δεν υποστηρίζει τους πελάτες της και οτι τα προιόντα είναι second grade. Μακριά!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
22 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ποιος ασχολείται με την MLS? Εγώ το μόνο που ακούω για την εταιρία είναι ότι δεν υποστηρίζει τους πελάτες της και οτι τα προιόντα είναι second grade. Μακριά!

Το γνωρίζω σχετικά καλά αυτό. Αλλά η συσκευή ήταν δώρο, οπότε ο χρήστης που το έλαβε δεν είχε λόγο στην επιλογή του.

Εμένα προσωπικά πάντως με έχουν ικανοποιήσει οι χάρτες Here, με έχουν αφήσει ασπροπρόσωπο όσα χρόνια τους χρησιμοποιώ. Και σαν δευτερεύον έχω και τα Google Maps καθαρά και μόνο επειδή ακόμη και η κουτσή Μαρία που μπορεί να έχει μια επιχείρηση στου διαόλου τη μάνα, θα την έχει καταχωρίσει στη Google, οπότε βρίσκω εύκολα αν ψάχνω κάποιο κατάστημα.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.. Η MLS πάντα ως αντιπροσωπευτική ελληνική εταιρία τεχνολογίας με σκοπό πάντα να παραπλανεί πελάτες χωρίς πολλές γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας, προβάλλοντας μόνο παραπλανητικές διαφημίσεις και απαράδεκτη after sales υποστήριξη..

Με μεγάλα περιθώρια κέρδους που αφήνει στην λιανική, μπορεί να υπάρχει ακόμα στην αγορά αφήνοντας πωλητές μεγάλων αλυσίδων, και μη, να «ψήνουν» άτυχους πελάτες να αγοράσουν τα «ανταγωνιστικά» προϊόντα της..

ΜΑΚΡΙΑ από την εν λόγο εταιρία, τους λόγους τους έχω αναφέρει σε αρκετά ποστς και σε αυτό το φόρουμ

Επεξ/σία από OXTROS
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.