Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, ένας γνωστός μου, έκανε πατάτα, και ενώ έχει μόνιμη σύνδεση στο gmail του στο pc(αυτόματη σύνδεση δηλαδή τικαρισμενο)

Στο νέο κινητό smartphone του (καλό της samsung A70) δε τον βάζει διότι γράφει έγινε αλλαγή πριν πέντε μήνες...(δε το σημείωσε σε χαρτί που το άλλαξε) στο pc το βλέπουμε μα ούτε αυτός είναι.

Βάζει από το κινητό παλιότερο που θυμάται,επιλέγουμε να σταλεί κωδικός ανάκτησης κάτι σε e mail εκεί που λέει αν έχετε ξεχάσει το κωδικό..δε στέλνουν! Ξανά τα βήματα τίποτα...!

Εν τω μεταξύ δε θυμάται πριν χροοοονια και κωδικό ασφαλείας τυχαίας ερώτησης αν ζητηθεί...

Προσωρινά φτιάξαμε νέο λογαριασμό gmail στο κινητό να μπαίνει playstore.

Τίποτα ανάκτησης με sms δε γίνετε;

Διότι με διαφορετικό τρόπο που πατάμε βγάζει ..σφαλμα...Έτσι δε προχωρά..

Προς το παρόν θα μπει από το pc...

Αν πατήσει κατά λάθος έξοδο κτλ ούτε από εκεί θα μπορεί...

Τι λύσεις υπάρχουν;;;

Γιατί δε στέλνουν κωδικό ανάκτησης προσωρινό; πατάμε αποστολή γράφει έχει σταλεί κοιτάω εισερχόμενα παντού κατηγορίες τίποτα.

Το χρειάζεται και να μη χαθεί η πρόσβαση γενικά..και να μπει στο κινητό του να έχει πρόσβαση.που τώρα δεν.

Δημοσ.

Θα πάτε απο τον υπολογιστή με άλλον browser στο gmail. Θα πατήσετε ξέχασα τον κωδικό μου και θα σας ζητήσει είτε κάποιον παλαιότερο που ενδέχεται να θυμάστε, είτε μία εναλλακτική διεύθυνση email που είχε δηλωθεί κατα την δημιουργία είτε θα ζητήσουν την απάντηση σε κάποια ερώτηση που επίσης είχε δηλωθεί τότε. Τι απο αυτά έχετε κάνει και τι σφάλμα εμφανίζει?

Δημοσ.

Φοβάμαι Γιατί αυτός είναι αρχάριος μη πατηθει κάτι και κλειδώσει και αυτού που μπαίνει.chrome windows greek

Δε δοκίμασα με άλλον browser..

Τώρα έχω φύγει από το χώρο του.

Δε θυμάται ερωτήσεις ασφαλείας.πάνε και πόσα έτη..

Η βλακεία του Ήταν που σήμερα που πήγα μου το είπε ότι πριν πέντε μήνες αλλαχτηκε ο κωδικός και δε τον θυμάται.

Η απορία μου είναι Γιατί από το κινητό δε στελνετε κωδικός ανάκτησης..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γενικά αυτά παθαίνουμε όταν φτιάχνουμε λογαριασμούς στο πόδι. Πρέπει σε κάθε βήμα να θυμάσαι τι είχες κάνει ή έστω να τα σημειώνεις. Τώρα δεν νομίζω οτι υπάρχει ελπίδα ανάκτησης. Αν η google δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του χρήστη με κάποιον τρόπο, πως θα σου δώσει πίσω τον λογαριασμό σου? Ξέχασε τον. Αυτόν που φτιάξατε τώρα, φτιάξτε τον σωστά ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...