Προς το περιεχόμενο

iphone 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοράζατε το iphone 7 (32GB-2GB RAM) σε τιμή κάτω από 100€ ή θεωρείτε ότι η συσκευή δεν αξίζει γενικά.

Δεν είχα ποτέ iphone και γενικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω.

Η χρήση του θα είναι για κλήσεις

περιστασιακό internet, gps

καμιά φωτογραφία 

καθόλου παιχνίδια κλπ

Δεν ξέρω πόσο θα αντέχει η μπαταρία του

Κάθε συμβουλή/πρόταση δεκτή

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν είναι το τηλέφωνο εντάξει, χωρίς προβλήματα, στα 100€ εννοείτε ότι αξίζει. Παραπάνω αξίζει κανονικά! Εννοείτε πως σήμερα το τηλέφωνο στέκεται παρά πολύ καλά!! Τα iPhone έχουν πολύ ισχυρούς επεξεργαστές και σε συνδυασμό με το iOS τα πάνε πολύ καλά! Σε επίδοσεις βάζει κάτω πολλά Android των 300-400 μην πω και παραπάνω ακόμα και σήμερα! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tinapo είπε

Θα αγοράζατε το iphone 7 (32GB-2GB RAM) σε τιμή κάτω από 100€ ή θεωρείτε ότι η συσκευή δεν αξίζει γενικά.

Δεν είχα ποτέ iphone και γενικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω.

Η χρήση του θα είναι για κλήσεις

περιστασιακό internet, gps

καμιά φωτογραφία 

καθόλου παιχνίδια κλπ

Δεν ξέρω πόσο θα αντέχει η μπαταρία του

Κάθε συμβουλή/πρόταση δεκτή

ευχαριστώ

Κατω απο 100 ;;

Ή κανα κολληταρι θα χεις που στο αφηνει σε πολυ καλη τιμη ή ελαττωματικο θα ειναι.

Πληρως λειτουργικο απο ιδιωτη στα 100 ευρω απλα δεν.

Εννοειται οτι αξιζει χωρις δευτερη σκεψη σε τιμες κατω απο 100.

Ακομα και να μην σου κανει λογω λογισμικου ή μικρης οθονης (λες οτι δεν ειχες ποτέ iphone οποτε υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο), μπορεις να το μεταπουλησεις σε μεγαλυτερη τιμη και να βγαλεις και κερδος. Αν ειναι χωρις προβληματα φυσικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, paris_chav είπε

Κατω απο 100 ;;

Ή κανα κολληταρι θα χεις που στο αφηνει σε πολυ καλη τιμη ή ελαττωματικο θα ειναι.

Πληρως λειτουργικο απο ιδιωτη στα 100 ευρω απλα δεν.

Εννοειται οτι αξιζει χωρις δευτερη σκεψη σε τιμες κατω απο 100.

Ακομα και να μην σου κανει λογω λογισμικου ή μικρης οθονης (λες οτι δεν ειχες ποτέ iphone οποτε υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο), μπορεις να το μεταπουλησεις σε μεγαλυτερη τιμη και να βγαλεις και κερδος. Αν ειναι χωρις προβληματα φυσικα.

Δεν έχει πρόβλημα το κινητό ίσα-ίσα είναι και πολύ λίγο δουλεμένο. Από εταιρεία που το είχε δώσει σε υπάλληλο για ειδοποιήσεις μόνο, του το δίνει σε ενδεικτική τιμή.

Για τη μπαταρία του τι λέτε;

Επεξ/σία από tinapo
Δημοσ.

Η μπαταρία του είναι χώμα ούτως ή άλλως αλλά σε αυτήν την τιμή για μια γνωριμία με ios καλό είναι, αν το θες για έντονη χρήση θα απογοητευτείς.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, taslikos είπε

Αν είναι το τηλέφωνο εντάξει, χωρίς προβλήματα, στα 100€ εννοείτε ότι αξίζει. Παραπάνω αξίζει κανονικά! Εννοείτε πως σήμερα το τηλέφωνο στέκεται παρά πολύ καλά!! Τα iPhone έχουν πολύ ισχυρούς επεξεργαστές και σε συνδυασμό με το iOS τα πάνε πολύ καλά! Σε επίδοσεις βάζει κάτω πολλά Android των 300-400 μην πω και παραπάνω ακόμα και σήμερα! 

Ποια android σημερινα στα 300-400 ευρώ βάζει κατω ακριβώς?

Δημοσ.

Προφανώς και εννοώ για την παλαιότητα του κινητού, μπορεί άνετα να τρέξει πλάι πλάι με Android του 18-19. Ενδεικτικά βρήκα benchmark για p20pro. Επίσης γνωρίζω ότι τα benchmark δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αλλά δίνουν μια καλή εικόνα για την συσκευή!

E9635F87-A04D-4D82-B566-C16316CCB10B.png

DEB37204-62C7-43EC-910C-3065E48D4CC2.png

Δημοσ.

Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω παίρνοντας τη συσκευή;

Επίσης επειδή το περιβάλλον του κινητού είναι στα Αγγλικά θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε αν γίνεται να το κάνω στα Ελληνικά

ευχαριστώ

Δημοσ.

Η γλώσσα αλλάζει, το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι αν είναι iCloud locked(πρέπει να είναι χωρίς κλείδωμα), επίσης δες αν δουλεύουν τα ηχεια(και το μικρό της κλήσης), δες υγεία μπαταρίας (ιδανικά πάνω από 85%), μπορείς να το βάλεις σε υπολογιστή με 3u tools και να δεις αν έχει αλλαχτει ποτέ κάτι στο κινητο(αν και για 100€ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, taslikos είπε

Προφανώς και εννοώ για την παλαιότητα του κινητού, μπορεί άνετα να τρέξει πλάι πλάι με Android του 18-19. Ενδεικτικά βρήκα benchmark για p20pro. Επίσης γνωρίζω ότι τα benchmark δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αλλά δίνουν μια καλή εικόνα για την συσκευή!

E9635F87-A04D-4D82-B566-C16316CCB10B.png

DEB37204-62C7-43EC-910C-3065E48D4CC2.png

Φίλε μου αυτο που λες είναι αστείο απο την αρχη.. τώρα για τις τακτικές της apple στα benchmark δε χρειάζεται να μιλήσω, όπως και τις πολιτικές της σιχαμένης αυτης εταιρείας γενικότερα
Το να λές οτι το iphone 7 πατάει οποιδήποτε android πανω απο 300 (εγώ σου λέω και 200 και αρκετά με 150) είναι ατόπημα
το να μου σηκώνεις ενα geekbench η ενα antutu δε μου λεει τιποτα (επίσης ο kirin 970 στο p20 pro είναι από τους πιο underperforming επεξεργαστές)

Επεξ/σία από maneas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...