tinapo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Θα αγοράζατε το iphone 7 (32GB-2GB RAM) σε τιμή κάτω από 100€ ή θεωρείτε ότι η συσκευή δεν αξίζει γενικά. Δεν είχα ποτέ iphone και γενικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω. Η χρήση του θα είναι για κλήσεις περιστασιακό internet, gps καμιά φωτογραφία καθόλου παιχνίδια κλπ Δεν ξέρω πόσο θα αντέχει η μπαταρία του Κάθε συμβουλή/πρόταση δεκτή ευχαριστώ
taslikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Αν είναι το τηλέφωνο εντάξει, χωρίς προβλήματα, στα 100€ εννοείτε ότι αξίζει. Παραπάνω αξίζει κανονικά! Εννοείτε πως σήμερα το τηλέφωνο στέκεται παρά πολύ καλά!! Τα iPhone έχουν πολύ ισχυρούς επεξεργαστές και σε συνδυασμό με το iOS τα πάνε πολύ καλά! Σε επίδοσεις βάζει κάτω πολλά Android των 300-400 μην πω και παραπάνω ακόμα και σήμερα!
paris_chav Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, tinapo είπε Θα αγοράζατε το iphone 7 (32GB-2GB RAM) σε τιμή κάτω από 100€ ή θεωρείτε ότι η συσκευή δεν αξίζει γενικά. Δεν είχα ποτέ iphone και γενικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω. Η χρήση του θα είναι για κλήσεις περιστασιακό internet, gps καμιά φωτογραφία καθόλου παιχνίδια κλπ Δεν ξέρω πόσο θα αντέχει η μπαταρία του Κάθε συμβουλή/πρόταση δεκτή ευχαριστώ Κατω απο 100 ;; Ή κανα κολληταρι θα χεις που στο αφηνει σε πολυ καλη τιμη ή ελαττωματικο θα ειναι. Πληρως λειτουργικο απο ιδιωτη στα 100 ευρω απλα δεν. Εννοειται οτι αξιζει χωρις δευτερη σκεψη σε τιμες κατω απο 100. Ακομα και να μην σου κανει λογω λογισμικου ή μικρης οθονης (λες οτι δεν ειχες ποτέ iphone οποτε υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο), μπορεις να το μεταπουλησεις σε μεγαλυτερη τιμη και να βγαλεις και κερδος. Αν ειναι χωρις προβληματα φυσικα.
tinapo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, paris_chav είπε Κατω απο 100 ;; Ή κανα κολληταρι θα χεις που στο αφηνει σε πολυ καλη τιμη ή ελαττωματικο θα ειναι. Πληρως λειτουργικο απο ιδιωτη στα 100 ευρω απλα δεν. Εννοειται οτι αξιζει χωρις δευτερη σκεψη σε τιμες κατω απο 100. Ακομα και να μην σου κανει λογω λογισμικου ή μικρης οθονης (λες οτι δεν ειχες ποτέ iphone οποτε υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο), μπορεις να το μεταπουλησεις σε μεγαλυτερη τιμη και να βγαλεις και κερδος. Αν ειναι χωρις προβληματα φυσικα. Δεν έχει πρόβλημα το κινητό ίσα-ίσα είναι και πολύ λίγο δουλεμένο. Από εταιρεία που το είχε δώσει σε υπάλληλο για ειδοποιήσεις μόνο, του το δίνει σε ενδεικτική τιμή. Για τη μπαταρία του τι λέτε; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από tinapo
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Η μπαταρία του είναι χώμα ούτως ή άλλως αλλά σε αυτήν την τιμή για μια γνωριμία με ios καλό είναι, αν το θες για έντονη χρήση θα απογοητευτείς.
maneas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, taslikos είπε Αν είναι το τηλέφωνο εντάξει, χωρίς προβλήματα, στα 100€ εννοείτε ότι αξίζει. Παραπάνω αξίζει κανονικά! Εννοείτε πως σήμερα το τηλέφωνο στέκεται παρά πολύ καλά!! Τα iPhone έχουν πολύ ισχυρούς επεξεργαστές και σε συνδυασμό με το iOS τα πάνε πολύ καλά! Σε επίδοσεις βάζει κάτω πολλά Android των 300-400 μην πω και παραπάνω ακόμα και σήμερα! Ποια android σημερινα στα 300-400 ευρώ βάζει κατω ακριβώς?
taslikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Προφανώς και εννοώ για την παλαιότητα του κινητού, μπορεί άνετα να τρέξει πλάι πλάι με Android του 18-19. Ενδεικτικά βρήκα benchmark για p20pro. Επίσης γνωρίζω ότι τα benchmark δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αλλά δίνουν μια καλή εικόνα για την συσκευή!
tinapo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω παίρνοντας τη συσκευή; Επίσης επειδή το περιβάλλον του κινητού είναι στα Αγγλικά θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε αν γίνεται να το κάνω στα Ελληνικά ευχαριστώ
taslikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Η γλώσσα αλλάζει, το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι αν είναι iCloud locked(πρέπει να είναι χωρίς κλείδωμα), επίσης δες αν δουλεύουν τα ηχεια(και το μικρό της κλήσης), δες υγεία μπαταρίας (ιδανικά πάνω από 85%), μπορείς να το βάλεις σε υπολογιστή με 3u tools και να δεις αν έχει αλλαχτει ποτέ κάτι στο κινητο(αν και για 100€ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία)
maneas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, taslikos είπε Προφανώς και εννοώ για την παλαιότητα του κινητού, μπορεί άνετα να τρέξει πλάι πλάι με Android του 18-19. Ενδεικτικά βρήκα benchmark για p20pro. Επίσης γνωρίζω ότι τα benchmark δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αλλά δίνουν μια καλή εικόνα για την συσκευή! Φίλε μου αυτο που λες είναι αστείο απο την αρχη.. τώρα για τις τακτικές της apple στα benchmark δε χρειάζεται να μιλήσω, όπως και τις πολιτικές της σιχαμένης αυτης εταιρείας γενικότερα Το να λές οτι το iphone 7 πατάει οποιδήποτε android πανω απο 300 (εγώ σου λέω και 200 και αρκετά με 150) είναι ατόπημα το να μου σηκώνεις ενα geekbench η ενα antutu δε μου λεει τιποτα (επίσης ο kirin 970 στο p20 pro είναι από τους πιο underperforming επεξεργαστές) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από maneas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα