Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παρατηρησει εδω και καιρο οτι η εικονα στο νετφλιξ πιξελιαζει ειδικα οταν τα φοντα ειναι μαυρα χτυπαει πολυ ασχημα, δεν ξερω τι φταιει η οθονη ειναι 4κ τρεχει στα 60 χερτζ και η ταχυτητα της της στνδεσης ειναι καλη 22 με 24 ΜΒ και φυσικα εχω το πακετο 4κ.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ? βαζω εικονες παρακατω για να δειτε γιατι μιλαω.

2.png

image.png                                                                                                                                                                                                                          

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Εγω παρατηρησει εδω και καιρο οτι η εικονα στο νετφλιξ πιξελιαζει ειδικα οταν τα φοντα ειναι μαυρα χτυπαει πολυ ασχημα, δεν ξερω τι φταιει η οθονη ειναι 4κ τρεχει στα 60 χερτζ και η ταχυτητα της της στνδεσης ειναι καλη 22 με 24 ΜΒ και φυσικα εχω το πακετο 4κ.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ? βαζω εικονες παρακατω για να δειτε γιατι μιλαω.

2.png

image.png                                                                                                                                                                                                                          

Για 4k προτείνεται από Netflix πάνω από 25. Εγώ θα έλεγα βάλε vdsl.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Για 4k προτείνεται από Netflix πάνω από 25. Εγώ θα έλεγα βάλε vdsl.

Mε 20-23 βλεπω μια χαρα 4κ (4κ oled) pixel πουθενα ηαληθεια βεβαια ειναι οταν βλεπω απο το nvindia shield netflix εχει καλυτερη ποιοτητα απο την τηλεωραση (εχω κατα περιεργο λογο και μεγαλυτερη ταχυτητα καπου 25-28)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Mε 20-23 βλεπω μια χαρα 4κ (4κ oled) pixel πουθενα ηαληθεια βεβαια ειναι οταν βλεπω απο το nvindia shield netflix εχει καλυτερη ποιοτητα απο την τηλεωραση (εχω κατα περιεργο λογο και μεγαλυτερη ταχυτητα καπου 25-28)

Όταν βλέπεις πιξέλιασμα στο μαύρο φταίνε πολλά πράγματα. Είτε η ταχύτητα της γραμμής, είτε το latency, είτε η ποιότητα απεικόνισης της τηλερόρασης είτε η συσκευή decoding. Το shield οντως έχει καλύτερο decoder απο μία τηλεόραση. Εγώ στην περίπτωση του φίλου θα δοκίμαζα σε άλλη τηλεόραση πρώτα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, zx1234r είπε

Όταν βλέπεις πιξέλιασμα στο μαύρο φταίνε πολλά πράγματα. Είτε η ταχύτητα της γραμμής, είτε το latency, είτε η ποιότητα απεικόνισης της τηλερόρασης είτε η συσκευή decoding. Το shield οντως έχει καλύτερο decoder απο μία τηλεόραση. Εγώ στην περίπτωση του φίλου θα δοκίμαζα σε άλλη τηλεόραση πρώτα.

με το youtube σε 4k η εικονα ειναι αψογη

Δημοσ.
15 ώρες πριν, zx1234r είπε

και με το ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ τα ιδια θεμματα εχω με το νετφλιξ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

και με το ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ τα ιδια θεμματα εχω με το νετφλιξ

Άρα έχει θέμα το netflix.Γενικά δεν φημίζεται για την ποιότητα του πάντως. Streaming μέσω ίντερνετ είναι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zx1234r είπε

Άρα έχει θέμα το netflix.Γενικά δεν φημίζεται για την ποιότητα του πάντως. Streaming μέσω ίντερνετ είναι.

ναι ε νομιζα οτι η ποιοτητα του ηταν τοπ για αυτο αναβαθμησα και σε προγραμμα 4κ

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να οφείλεται στην ποιότητα της οθόνης σας ή μπορεί να οφείλεται σε ασταθές εύρος ζώνης. Δοκιμάστε να ελέγξετε την ταχύτητα του εύρους ζώνης σας με την εφαρμογή brasil banda larga teste

Επεξ/σία από ornanna
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο θεμα ταχυτητας αλλα και θεμα φορτου εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη, αλλιως θα παιξει αν βλεπουν αλλοι 50000 και αλλιως αν βλεπουν αλλοι 40000 (τυχαια νουμερα).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...