Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Εγω παρατηρησει εδω και καιρο οτι η εικονα στο νετφλιξ πιξελιαζει ειδικα οταν τα φοντα ειναι μαυρα χτυπαει πολυ ασχημα, δεν ξερω τι φταιει η οθονη ειναι 4κ τρεχει στα 60 χερτζ και η ταχυτητα της της στνδεσης ειναι καλη 22 με 24 ΜΒ και φυσικα εχω το πακετο 4κ. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ? βαζω εικονες παρακατω για να δειτε γιατι μιλαω.
zx1234r Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Εγω παρατηρησει εδω και καιρο οτι η εικονα στο νετφλιξ πιξελιαζει ειδικα οταν τα φοντα ειναι μαυρα χτυπαει πολυ ασχημα, δεν ξερω τι φταιει η οθονη ειναι 4κ τρεχει στα 60 χερτζ και η ταχυτητα της της στνδεσης ειναι καλη 22 με 24 ΜΒ και φυσικα εχω το πακετο 4κ. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ? βαζω εικονες παρακατω για να δειτε γιατι μιλαω. Για 4k προτείνεται από Netflix πάνω από 25. Εγώ θα έλεγα βάλε vdsl.
slk200gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Για 4k προτείνεται από Netflix πάνω από 25. Εγώ θα έλεγα βάλε vdsl. Mε 20-23 βλεπω μια χαρα 4κ (4κ oled) pixel πουθενα ηαληθεια βεβαια ειναι οταν βλεπω απο το nvindia shield netflix εχει καλυτερη ποιοτητα απο την τηλεωραση (εχω κατα περιεργο λογο και μεγαλυτερη ταχυτητα καπου 25-28)
zx1234r Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε Mε 20-23 βλεπω μια χαρα 4κ (4κ oled) pixel πουθενα ηαληθεια βεβαια ειναι οταν βλεπω απο το nvindia shield netflix εχει καλυτερη ποιοτητα απο την τηλεωραση (εχω κατα περιεργο λογο και μεγαλυτερη ταχυτητα καπου 25-28) Όταν βλέπεις πιξέλιασμα στο μαύρο φταίνε πολλά πράγματα. Είτε η ταχύτητα της γραμμής, είτε το latency, είτε η ποιότητα απεικόνισης της τηλερόρασης είτε η συσκευή decoding. Το shield οντως έχει καλύτερο decoder απο μία τηλεόραση. Εγώ στην περίπτωση του φίλου θα δοκίμαζα σε άλλη τηλεόραση πρώτα.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, zx1234r είπε Όταν βλέπεις πιξέλιασμα στο μαύρο φταίνε πολλά πράγματα. Είτε η ταχύτητα της γραμμής, είτε το latency, είτε η ποιότητα απεικόνισης της τηλερόρασης είτε η συσκευή decoding. Το shield οντως έχει καλύτερο decoder απο μία τηλεόραση. Εγώ στην περίπτωση του φίλου θα δοκίμαζα σε άλλη τηλεόραση πρώτα. με το youtube σε 4k η εικονα ειναι αψογη
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, zx1234r είπε Όταν βλέπεις πιξέλιασμα στο μαύρο φταίνε πολλά πράγματα. Είτε η ταχύτητα της γραμμής, είτε το latency, είτε η ποιότητα απεικόνισης της τηλερόρασης είτε η συσκευή decoding. Το shield οντως έχει καλύτερο decoder απο μία τηλεόραση. Εγώ στην περίπτωση του φίλου θα δοκίμαζα σε άλλη τηλεόραση πρώτα. και με το ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ τα ιδια θεμματα εχω με το νετφλιξ
zx1234r Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε και με το ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ τα ιδια θεμματα εχω με το νετφλιξ Άρα έχει θέμα το netflix.Γενικά δεν φημίζεται για την ποιότητα του πάντως. Streaming μέσω ίντερνετ είναι.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, zx1234r είπε Άρα έχει θέμα το netflix.Γενικά δεν φημίζεται για την ποιότητα του πάντως. Streaming μέσω ίντερνετ είναι. ναι ε νομιζα οτι η ποιοτητα του ηταν τοπ για αυτο αναβαθμησα και σε προγραμμα 4κ
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, pOLoS είπε στο https://fast.com τι ταχύτατα σου βγάζει?
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 20/7/2019 στις 10:40 ΠΜ, pOLoS είπε άρα δεν είναι θέμα ταχύτητας πριν λιγο θα τρελαθω δηλαδη
ornanna Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί να οφείλεται στην ποιότητα της οθόνης σας ή μπορεί να οφείλεται σε ασταθές εύρος ζώνης. Δοκιμάστε να ελέγξετε την ταχύτητα του εύρους ζώνης σας με την εφαρμογή brasil banda larga teste Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από ornanna
Salvation81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δεν ειναι μονο θεμα ταχυτητας αλλα και θεμα φορτου εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη, αλλιως θα παιξει αν βλεπουν αλλοι 50000 και αλλιως αν βλεπουν αλλοι 40000 (τυχαια νουμερα).
Lalakis1975 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Πολύ χάλια η εικόνα από χτες... Τι γίνεται ρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα