Kostas__30 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Πριν από λίγες ώρες είχα μια πληροφορία που θα εκτιμήσουν πολύ οι domainers και όσοι ψάχνουν για μικρομεσαίες επενδύσεις. Σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί η έναρξη δημοπρασίας για το Market.gr Η δημοπρασία θα γίνει από μεγάλη αμερικανική εταιρία του χώρου και θα διαρκέσει για κάποιες ημέρες μέσα στον Σεπτέμβρη. Η είδηση αναμένεται να κυκλοφορήσει σε αρκετά δημοσιογραφικά και οικονομικά sites και θα προκαλέσει αρκετούς επενδυτές να κονταροχτυπηθούν, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες έχουν κάνει γνωστό το ενδιαφέρον τους αρκετές επιχειρήσεις. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. 1
Falakras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Λογικά th δημοπρασία θα τη βαλουν στη sedo. Εκει το εχουν παρκαρει απ' ότι βλέπω. Είναι λίγο ακριβό στα ποσοστά που κρατάει, αλλα το πιο αξιόπιστο. Και αν πρόκειται για τέτοιο όνομα, λογικο μου φαινεται.
antstudio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ξέρουμε για τί πόσο μπορεί να μιλάμε? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από antstudio
vnp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 "καλο Kostas_30! εχω ακουσει για καλα domains να εχουν φτασει και τα 50.000. Αυτο ομως μαλλον ειναι σχετικο, γιατι δεν ξερεις καθε φορα ποιος μπορει να ενδιαφερθεί και τι αναγκη εχει αυτο το domain."
Falakras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 tz_aristotelis μαλλον λες το emarket.gr οχι το market.gr
alexb_10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) www.market.gr Αγοράστε αυτό τον τομέα Ο ιδιοκτήτης του market.gr προτίθεται να το πουλήσει έναντι 45000 EUR! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από alexb_10
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Εχουν πλακα καποιοι, αγοραζουν ενα domain για ψιχουλα, καλα καλα δεν εχουν δωσει 2000ε συνολικα και το πουλανε στην καταπληκτικη τιμη των 45.000ε.....Θα μου πεις ελευθερη αγορα ειναι αλλα και παλι..... Οπως και να εχει νομιζω εχουμε ξεπερασει τους καιρους που το URL/Domain επαιζει ρολο.....
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Το ότι το πουλάνε δεν σημαίνει κι ότι θα βρεθεί κάποιος να το αγοράσει. Ειδικά στην Ελλάδα δεν παίζουν τέτοια νούμερα. Απλά κάποιος εξυπνάκιας δημιούργησε το θέμα με την ελπίδα να δημιουργήσει θόρυβο, αλλά θα μείνει με τοπωςτολένε στο χέρι.
Kostas__30 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 http://www.dotnews.gr/se-anoixti-dimoprasia-to-market-gr/
pOLoS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Kostas__30 είπε http://www.dotnews.gr/se-anoixti-dimoprasia-to-market-gr/ σε λάθος κατηγορία βρίσκεσαι, να το βάλεις το domain σου στις αγγελίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα