Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://de.pcpartpicker.com/list/wPRpyX

Οθόνη την είχα ήδη αγοράσει και δίσκους τους έχω από παλαιότερο λαπτοπ και θα τους κρατήσω προς το παρόν. 

Παρακαλώ πείτε μου πως φαίνονται τα υπόλοιπα. Αποφάσισα να βάλω Χ570 αν και η αλήθεια είναι ότι είναι το κομμάτι που με έτρωγε περισσότερο καθώς δε νομίζω ότι αξίζει από Β450 MSI Pro Carbon Wifi (130 ευρώ εναντι 200ευρω). 

Αν δώ ότι χρειάζεται, θα βάλω cooler Be quiet Dark Pro 4 στο μέλλον. 

Στην κάρτα γραφικών έγινε το πανηγύρι που  είχα αποφασίσει σε 2080 ti, μετά είπα να πάρω 2070 Super κι εκεί που είχα καταλήξει στιν 2070S είδα την 2080 στα 50 ευρώ πάνω. Ήθελα όσο γίνεται Zotac ή EVGA λόγω της εγγύησης και του customer service. (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z6HiCZ-GnjGiAlKqa33WawHX4n_KPOKLErQwCAHzyww/edit#gid=0)  Είμαι Γερμανία και αγοράζω από Γερμανία που σημαίνει ότι η Zotac έχει 5 χρόνια εγγύηση αν κάνω register online (και εφόσον ισχύουν όσα είδα στο Spreadsheet παραπάνω).

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Επεξ/σία από Babis_allos
Δημοσ.

Το μυρίζομαι. Αν δεν εχεις ssd εχεις κανει μεγαλη μ@ια. Για την χ570 μάλλον πέταξες 100 ευρο ετσι. Όπως και 50 ευρο για τον Χ. Και σε τετιο σύστημα θα έβαζα 32γβ ραμ και ας ηταν μονο 3200μχζ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Όπως και 50 ευρο για τον Χ

Δεν υπάρχει απλός 3700.

2 ώρες πριν, Babis_allos είπε

μετά είπα να πάρω 2070 Super κι εκεί που είχα καταλήξει στιν 2070S είδα την 2080 στα 50 ευρώ πάνω. Ήθελα όσο γίνεται Zotac ή EVGA λόγω της εγγύησης και του customer service. (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z6HiCZ-GnjGiAlKqa33WawHX4n_KPOKLErQwCAHzyww/edit#gid=0)  Είμαι Γερμανία και αγοράζω από Γερμανία που σημαίνει ότι η Zotac έχει 5 χρόνια εγγύηση αν κάνω register online (και εφόσον ισχύουν όσα είδα στο Spreadsheet παραπάνω).

Για 1440p 120Ηz θέλεις 2080 τουλάχιστον. Και oι 2070S, 5700ΧΤ κάνουν τη δουλειά αλλά για πιο futureproof καλύτερα στην 2080 . Αν τη βρίσκεις μόνο 50€ παραπάνω από την 2070S μην το σκέφτεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mp44christos είπε

Το μυρίζομαι. Αν δεν εχεις ssd εχεις κανει μεγαλη μ@ια. Για την χ570 μάλλον πέταξες 100 ευρο ετσι. Όπως και 50 ευρο για τον Χ. Και σε τετιο σύστημα θα έβαζα 32γβ ραμ και ας ηταν μονο 3200μχζ.

Ssd εχω (ειναι στα parts). Απλα ειναι παλιος. Δεν υπαρχει 3700 οποτε δεν ισχυει αυτο για τον Χ. Για την Χ570 μαλλον δικιο εχεις (αν κ ειναι 70 ευρω πεταμα γιατι θα επαιρνα την pro carbon, οχι την tomahawk). Ισως ομως να ειναι future proofing και το οτι αποφευγω την οποια διαδικασια BIOS flashback.

Τα 32γβ ραμ δε νομιζω οτι τα χρειαζομαι προς το παρον. Αντιθετως απο καποια benchmarks ειχα δει οτι απο 3200 σε 3600 παιρνεις καποια fps και ολα τα fps σ αυτην την αναλυση ειναι χρησιμα. 

1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Δεν υπάρχει απλός 3700.

Για 1440p 120Ηz θέλεις 2080 τουλάχιστον. Και oι 2070S, 5700ΧΤ κάνουν τη δουλειά αλλά για πιο futureproof καλύτερα στην 2080 . Αν τη βρίσκεις μόνο 50€ παραπάνω από την 2070S μην το σκέφτεσαι.

Ναι συγκριτικα την ιδια Zotac την βρηκα μονο 50€ πανω απο την αντιστοιχη (ή παρομοια) 2070S και μαλιστα η 2080 ηταν αμεσα διαθεσιμη ενω για την αλλη θα περιμενα. 

Επεξ/σία από Babis_allos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...