Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! 

Εχω φτιάξει εναν λογαριασμό PayPal στον οποίο λαμβάνω χρήματα από τον θείο μου χωρίς να έχω σύνδεση κάποια κάρτα πιστωτική η χρεωστική. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως μετρητά και μόνο να κάνω αγορές μέσω Ίντερνετ.., αν συνδέσω έναν τραπεζικό λογιαριασμο του αδελφού μου πχ τα χρήματα θα μπουν στην κάρτα και θα μπορώ να τα βγάλω από κανένα ΑΤΜ; Η θα μείνουν δεσμευμένα στον τραπεζικό λογαριασμό και θα πρέπει να πάω στην τράπεζα να τα πάρω ; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 19/7/2019 στις 4:11 ΜΜ, Christen88 είπε

Γεια σε όλους! 

Εχω φτιάξει εναν λογαριασμό PayPal στον οποίο λαμβάνω χρήματα από τον θείο μου χωρίς να έχω σύνδεση κάποια κάρτα πιστωτική η χρεωστική. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως μετρητά και μόνο να κάνω αγορές μέσω Ίντερνετ.., αν συνδέσω έναν τραπεζικό λογιαριασμο του αδελφού μου πχ τα χρήματα θα μπουν στην κάρτα και θα μπορώ να τα βγάλω από κανένα ΑΤΜ; Η θα μείνουν δεσμευμένα στον τραπεζικό λογαριασμό και θα πρέπει να πάω στην τράπεζα να τα πάρω ; 

θα μπορουσες να χρησημοπιησεις τον λογαριασμο του αδελφου σου αλλα μετα μπορει να εχετε θεματα με την εφορια.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, THESPYROS είπε

Βρήκες λύση ;

Αν ρωτας για σένα, τότε σύνδεσε τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο PayPal και κάνε την μεταφορά. Δες, όμως, ποια τράπεζα έχει τις μικρότερες χρεώσεις. Ας πούμε, η Πειραιώς σού δίνει την δυνατότητα να σπάσεις τις μεταφορές σε 15 ευρώ και να 'ναι δωρεάν. 

Δημοσ.

Να 'σαι καλά. 

Αν έχεις κάποια απορία στην διαδικασία, κατά την εκτέλεση, πες μας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...