Christen88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Εχω φτιάξει εναν λογαριασμό PayPal στον οποίο λαμβάνω χρήματα από τον θείο μου χωρίς να έχω σύνδεση κάποια κάρτα πιστωτική η χρεωστική. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως μετρητά και μόνο να κάνω αγορές μέσω Ίντερνετ.., αν συνδέσω έναν τραπεζικό λογιαριασμο του αδελφού μου πχ τα χρήματα θα μπουν στην κάρτα και θα μπορώ να τα βγάλω από κανένα ΑΤΜ; Η θα μείνουν δεσμευμένα στον τραπεζικό λογαριασμό και θα πρέπει να πάω στην τράπεζα να τα πάρω ;
asdfnikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, Christen88 είπε Εχω φτιάξει εναν λογαριασμό PayPal στον οποίο λαμβάνω χρήματα από τον θείο μου χωρίς να έχω σύνδεση κάποια κάρτα πιστωτική η χρεωστική. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως μετρητά και μόνο να κάνω αγορές μέσω Ίντερνετ.., αν συνδέσω έναν τραπεζικό λογιαριασμο του αδελφού μου πχ τα χρήματα θα μπουν στην κάρτα και θα μπορώ να τα βγάλω από κανένα ΑΤΜ; Η θα μείνουν δεσμευμένα στον τραπεζικό λογαριασμό και θα πρέπει να πάω στην τράπεζα να τα πάρω ; Πρεπει να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό Που ειναι στο Όνομα Σου για να μπορεσεις να τα πάρεις μετρητά. 1
Kastor-nt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, Christen88 είπε Εχω φτιάξει εναν λογαριασμό PayPal στον οποίο λαμβάνω χρήματα από τον θείο μου χωρίς να έχω σύνδεση κάποια κάρτα πιστωτική η χρεωστική. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως μετρητά και μόνο να κάνω αγορές μέσω Ίντερνετ.., αν συνδέσω έναν τραπεζικό λογιαριασμο του αδελφού μου πχ τα χρήματα θα μπουν στην κάρτα και θα μπορώ να τα βγάλω από κανένα ΑΤΜ; Η θα μείνουν δεσμευμένα στον τραπεζικό λογαριασμό και θα πρέπει να πάω στην τράπεζα να τα πάρω ; Μπορεις ισως να τα στειλεις στου αδερφου σου το paypal , αν εχει , και αυτος να τα σηκωσει απτην τραπεζα του και να στα δωσει . Βεβαια δεν ξερω για τι ποσα μιλαμε , αν ειναι πολυ μεγαλα η οχι...
vagk7777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Πας στο Γερμανό και βγάζεις μια prepaid κάρτα δωρεάν και σου βάζουν και 5€ ποσό μέσα.Κατόπιν συνδέεις την κάρτα με το λογαριασμό paypal που έχεις και τα λεφτά θα μπαίνουν στην κάρτα.Το κακό είναι ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέχρι 50€ την ημέρα όσα χρήματα και να έχεις μέσα.Ψώνια μπορείς να κάνεις όσα θέλεις.
Kastor-nt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, vagk7777 είπε Πας στο Γερμανό και βγάζεις μια prepaid κάρτα δωρεάν και σου βάζουν και 5€ ποσό μέσα.Κατόπιν συνδέεις την κάρτα με το λογαριασμό paypal που έχεις και τα λεφτά θα μπαίνουν στην κάρτα.Το κακό είναι ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέχρι 50€ την ημέρα όσα χρήματα και να έχεις μέσα.Ψώνια μπορείς να κάνεις όσα θέλεις. Τα λεφτά από PayPal δεν μπορούν να μπουν σε κάρτα, μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό 1
user2163 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, vagk7777 είπε Πας στο Γερμανό και βγάζεις μια prepaid κάρτα δωρεάν και σου βάζουν και 5€ ποσό μέσα.Κατόπιν συνδέεις την κάρτα με το λογαριασμό paypal που έχεις και τα λεφτά θα μπαίνουν στην κάρτα.Το κακό είναι ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέχρι 50€ την ημέρα όσα χρήματα και να έχεις μέσα.Ψώνια μπορείς να κάνεις όσα θέλεις. Μόνο στην Αμερική γίνεται αυτό όχι εδώ. Μόνο σε τραπ. λογαριασμό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα