bill987 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες έκανα μία αγορά από το ebay αλλά μου βγάζει πρόβλημα στη Πληρωμή με το PayPal, να δώσω κατευθείαν την κάρτα μου για την αγορά??? Πόσες μέρες περιθώριο σου αφήνει για να πληρώσεις ??? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από bill987
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, bill987 είπε να δώσω κατευθείαν την κάρτα Κατά πάσα πιθανότητα ούτε έτσι θα περάσει 1
bill987 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κατά πάσα πιθανότητα ούτε έτσι θα περάσει Την κάρτα την βλέπει αυτός ή το ebay ???
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill987 είπε Την κάρτα την βλέπει αυτός ή το ebay ??? Είναι κάποιοι πωλητές που δεν δέχονται πληρωμές από χώρες με cc. Το έπαθα κι εγώ. Κι ενώ προσπαθούσα να τον πληρώσω με όλους τους τρόπους και απ' το ebay και από το δικό του σάητ δεν τα κατάφερα. Και παρόλο που του έστειλα κάμποσα μέηλ και printscreens εξηγώντας του τι συμβαίνει, δεν μου απάντησε ούτε σε ένα ώστε να ακυρώσει την παραγγελία με αποτέλεσμα να έχω απ' το ebay ένα unpaid item case ή όπως αλλιώς λέγεται. Οπότε βρες το αντικείμενο που θέλεις από αλλού Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, Xacti είπε Είναι κάποιοι πωλητές που δεν δέχονται πληρωμές από χώρες με cc Δεν φταίνε οι πωλητές και ούτε τους αφορά το θέμα για να σου κάνουν ακύρωση. Ευθύνη αποκλειστικά του ελληνικού κράτους είναι αυτό 1
bromiaris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Xacti είπε Είναι κάποιοι πωλητές που δεν δέχονται πληρωμές από χώρες με cc. Το έπαθα κι εγώ. Κι ενώ προσπαθούσα να τον πληρώσω με όλους τους τρόπους και απ' το ebay και από το δικό του σάητ δεν τα κατάφερα. Και παρόλο που του έστειλα κάμποσα μέηλ και printscreens εξηγώντας του τι συμβαίνει, δεν μου απάντησε ούτε σε ένα ώστε να ακυρώσει την παραγγελία με αποτέλεσμα να έχω απ' το ebay ένα unpaid item case ή όπως αλλιώς λέγεται. Οπότε βρες το αντικείμενο που θέλεις από αλλού Μία από τα ίδια... Και επειδή ήταν από δημοπρασία μου έχει απαγορεύσει να συμμετάσχω σε δημοπρασίες.... 1
bill987 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Xacti είπε Είναι κάποιοι πωλητές που δεν δέχονται πληρωμές από χώρες με cc. Το έπαθα κι εγώ. Κι ενώ προσπαθούσα να τον πληρώσω με όλους τους τρόπους και απ' το ebay και από το δικό του σάητ δεν τα κατάφερα. Και παρόλο που του έστειλα κάμποσα μέηλ και printscreens εξηγώντας του τι συμβαίνει, δεν μου απάντησε ούτε σε ένα ώστε να ακυρώσει την παραγγελία με αποτέλεσμα να έχω απ' το ebay ένα unpaid item case ή όπως αλλιώς λέγεται. Οπότε βρες το αντικείμενο που θέλεις από αλλού Βρήκα ένα ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό μου στα 12,50€ , εδώ το θέλουν 36,00€ το φθηνότερο ... 3 φορές πάνω.... Αν φορτώσω το paypal με λεφτά και κάνω την αγορά από εκεί???
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν φταίνε οι πωλητές και ούτε τους αφορά το θέμα για να σου κάνουν ακύρωση. Ευθύνη αποκλειστικά του ελληνικού κράτους είναι αυτό Όταν επικοινώνησα με την τράπεζα γιατί νόμιζα είχε πρόβλημα η κάρτα μου είπε ότι κάποιοι πωλητές έχουν επιλέξει να μην δέχονται πληρωμές από χώρες με cc. Αν ήταν έτσι όπως τα λες τότε θα είχα πρόβλημα με όλους. Και εν πάσει περιπτώση ναι ο πώλητης έπρεπε να την ακυρώσει γιατί δικό του θέμα είναι που δεν δέχεται πληρωμή με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο και όχι δικό μου. Εγώ είχα κάθε καλή διάθεση να πληρώσω. Και το ότι δεν απαντούσε σε κανένα μέηλ και πάλι γαϊδουριά δείχνει. Ας το έγραφε αν είναι. Περιττό να αναφέρω ότι δεν ξαναπροσπάθησα να παραγγείλω από αυτόν ακόμα και αν έχει τις καλύτερες τιμές. Βλέπω το όνομα και στρίβω. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Xacti είπε Όταν επικοινώνησα με την τράπεζα γιατί νόμιζα είχε πρόβλημα η κάρτα μου είπε ότι κάποιοι πωλητές έχουν επιλέξει να μην δέχονται πληρωμές από χώρες με cc. Mε συχωρέσεις που θα στο πω αλλά η τράπεζα σου σου λεει αηδίες(το γράφω ευγενικά) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Mε συχωρέσεις που θα στο πω αλλά η τράπεζα σου σου λεει αηδίες(το γράφω ευγενικά) Μπα? Γιατί? Για πες μου αφού φαίνεται πως τα ξέρεις όλα. Πως γίνεται να αγοράζω από 50 διαφορετικούς πωλητές στην Αγγλία και ο ένας να έχει το θέμα? Και αναφέρομαι μόνο σε αυτή τη χώρα γιατί από εκεί είναι ο πωλητής. Γιατί δεν είχα ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα με άλλους πωλητές από τη συγκεκριμένη χώρα αλλά και από άλλες?
vasilllis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Xacti είπε Μπα? Γιατί? Για πες μου αφού φαίνεται πως τα ξέρεις όλα. Πως γίνεται να αγοράζω από 50 διαφορετικούς πωλητές στην Αγγλία και ο ένας να έχει το θέμα? Και αναφέρομαι μόνο σε αυτή τη χώρα γιατί από εκεί είναι ο πωλητής. Γιατί δεν είχα ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα με άλλους πωλητές από τη συγκεκριμένη χώρα αλλά και από άλλες? Και εμενα μου φαινεται περιεργο οτι υπαρχει επιλογη σε πωλητες στο ebay να μην δεχονται πληρωμες απο CC?Ποιος ο λογος αλλωστε αν αυτος παρει τα λεφτα του να μην τα δεχεται?ΓΙα ποιον πωλητη μιλαμε?
bill987 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρώτησα τον Γερμανό αν έχει καμία ιδέα γιατί δεν μπορώ να τον πληρώσω και μου λέει οτι συχνά υπάρχουν προβλήματα για πληρωμές από Ελλάδα... Του γράφω στα αγγλικά και μου απαντάει στα γερμανικά... Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να μεταφέρω στο balance του PayPal και να τον πληρώσω από εκεί ! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από bill987
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vasilllis είπε Και εμενα μου φαινεται περιεργο οτι υπαρχει επιλογη σε πωλητες στο ebay να μην δεχονται πληρωμες απο CC?Ποιος ο λογος αλλωστε αν αυτος παρει τα λεφτα του να μην τα δεχεται?ΓΙα ποιον πωλητη μιλαμε? Έλα ντε. Τι τον νοιάζει αυτόν αν εμείς έχουμε cc αφού αυτός θα πληρωθεί? Αυτός εδώ είναι https://www.ebay.com/usr/powerbodyltd?_trksid=p2057872.m2749.l2754 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
bill987 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Λύθηκε το πρόβλημα, μου έστειλε φίλος λεφτά στο balance του PayPal και πληρώσα κανονικά!!!
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 ΟΙ βοθροτραπεζες οτι και να λένε έχουν ακόμα όριο στις μηνιαίες. συναλλαγες το γνωστό CC . Να ρωτήσω κάτι άλλο link paypall με τραπεζική κάρτα piraios να κάνω για μεταφορά σε λογαριασμό η είναι επικίνδυνο να μπλεκεις . 1 η επιλογή να τραβάει από paypal balance περνάνε όλες οι μικροαγορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα