@zouve@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 καλημέρα παιδιά, παλιότερα είχα θέμα με το εν λόγω μηχάνημα μπορείτε να δείτε τι παιχτηκε από εδώ . Ετσι για να γνωρίζετε την ιστορία. Τις τελευταίες ημέρες τρώει άλλες φρίκες χειρότερες .... δεν ανοίγει!!! Κάνουν μιση στροφή τα ανεμιστήρια και μενουν εκεί κλειστά. Πάει να δώσει ρεύμα και μετά σβηνει. Άλλες φορές μόλις παήσω να ανάψει στα καπάκια δεν κάνει απολύτως τίποτα!!!! Κάτι παίζει με τα ρεύματα .... To τροφοδοτικό είναι νέο και μαλιστα πολύ καλό είναι ένα CoolerMaster MWE Gold 650. Κάτι μου λέει ότι είναι η μητρική. Οι ενέργειες που έχω κάνει είναι οι εξής: Αφαίρεσα όλα τα περιφερειακα από το εσωτερικό (δίσκους, γραφικά, μνημες) αλλά τίποτα Επανεγκατεστησα τον επεξεργαστη αλλά τίποτα (μήπως είχε κουνηθεί τίποτα, καμια φορά πιάνει) Βραχυκύκλωσα το τροφοδοτικό να δω μηπως και τα επαιξε αυτο αλλά λειτούργησε μια χαρά. Του μέτρησα και τα ρεύματα από το 24άρι rail όλα καλά! Βραχυκύκλωσα το power btn πάνω στη μητρική μηπως και το κουμπί στο κουτι δεν κάνει επαφή αλλά τίποτα Έχετε κάποια άλλη ιδέα;
Pstathece Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ολόκληρος Macgyver.. κάνε καμιά πατέντα! Εμένα μου μοιάζει για μητρική, γιατί μερικά χρόνια που το παλιό τροφοδοτικό έδινε λάθος ρεύματα και δημιούργησε φθορές, μάλλον αυτή φταίει. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Νυσταγμένος 1
Stamer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά αλλά και μένα λογικά για μητρική μου ακούγεται. Όταν σου χάλασε το τροφοδοτικό, δεν αποκλείεται να σου δημιούργησε και αλλού προβλήματα. 1
Crybal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε κι αλλο τροφοδοτικο.Κανε ενα ρεσετ στην μητρικη απο το τζαμπερακι και δες για εμφανςις φθορες στην μητρικη (πυκνωτες ή τσιπακια) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Crybal
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Γράψε ρε αδερφέ και ποιο είναι το σύστημα. 1
Pstathece Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 @@zouve@ και πάνω απόλα μην ξεχάσεις τον ελβετικό σουγιά Στο θέμα μας τώρα όμως: είναι μήπως εφικτό να δοκιμάσεις με άλλη μητρική? Και όπως είπε και ο @BlueBlood7 πες μας το σύστημα σου.
@zouve@ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το τροφοδοτικό όπως είπα είναι νέο το γράφω στο 1ο ποστ τα άλλα κομμάτια είναι: PSU CoolerMaster MWE Gold 650 CPU AMD Phenom II X4 965 Mobo Gigabyte GA-790XTA-UD4 (rev. 1.0) VGA GigabyteGV-R779OC-1GD RAM 2GB Kingston DDR3 1333Mhz (x4) SSD Samsung 850 Evo 500GB HDD 1TB SEAGATE BARRACUDA 7200.11 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από @zouve@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα