Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, IceMC είπε

Με αυτό που είπε ο από πάνω...έχω την τάση να κοιτάζω τα κηδειόχαρτα καθώς περπατάω στο δρόμο, και συνήθως βλέπω 80αρια ως επί το πλείστον. Όταν βλέπω νεαρές ηλικίες σοκάρομαι, να πω την αλήθεια. Π.χ. πριν 2 χρόνια είχα δει 13 ετών και ομολογώ στενοχωρήθηκα κάπως παρόλο που συνήθως είμαι ψυχρός σαν άτομο. 

Εμένα πάντως με πειράζει ότι κάποια μέρα θα είμαι εγώ αυτός που θα φύγει. Με ενοχλεί ότι δε θα είμαι παρών σε αυτόν τον κόσμο...θέλω είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο να υπάρχω κάπως. 

Οταν πηγαινω σε κηδειες ξερεις ποσες φορες σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα ειμαι εγω ο πρωταγωνιστης! Αλλα δεν θελω να το πιστεψω.. Νομιζω οτι δεν θα φυγω ποτε.. και παντα θα ειμαι αυτος που θα πηγαινει στις κηδειες των αλλων..!

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, life is music είπε

Θάνατος μια δυσκολη λέξη .Όμως έχει κάποιος αναρωτηθεί ποτε του πως  ξεπερασε την απώλεια ενός δικού του 

ανθρώπου?

Σίγουρα πάντως όχι εδώ στο ινσομνια... Δεν είμαι κακοπροαιρετος αλλά ημαρτον με τα φόρουμ και τα κοινωνικά δίκτυα.

Υπάρχουν συγγενείς φίλοι και ψυχολόγοι για να σε βοηθήσουν στη διαχείριση και ο χρόνος δουλεύοντας θα σε βοηθήσει όχι άμα κάθεσαι μέσα σε ένα σπίτι και τα έχεις βαμμένα μαύρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, dancer είπε

Σίγουρα πάντως όχι εδώ στο ινσομνια... Δεν είμαι κακοπροαιρετος αλλά ημαρτον με τα φόρουμ και τα κοινωνικά δίκτυα.

Υπάρχουν συγγενείς φίλοι και ψυχολόγοι για να σε βοηθήσουν στη διαχείριση και ο χρόνος δουλεύοντας θα σε βοηθήσει όχι άμα κάθεσαι μέσα σε ένα σπίτι και τα έχεις βαμμένα μαύρα

Μην  τον αποπαίρνεις. Σίγουρα εμείς εδώ στο forum δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Όμως αφού ο ίδιος ο @life is music θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας, οφείλουμε - πιστεύω - να το σεβαστούμε. Το μοίρασμα μιας στεναχώριας, ενός μεγάλου πόνου, με κάποιο τρόπο βοηθάει τον άνθρωπο που υποφέρει. Και εμείς ενήλικες ήμαστε οι περισσότεροι, έχουμε βιώσει την απώλεια και μπορούμε να το αντέξουμε.

Στο κάτω-κάτω μια διαδικτυακή παρέα είμαστε και δεν μας απασχολούν μόνο τα μηχανήματα και τα εξαρτήματα.

Μίλα αγόρι μου, όπου μπορεί να σε ακούσουν και αν μπορείς κλάψε γιαυτό που σου συμβαίνει.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Μην  τον αποπαίρνεις. Σίγουρα εμείς εδώ στο forum δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Όμως αφού ο ίδιος ο @life is music θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας, οφείλουμε - πιστεύω - να το σεβαστούμε. Το μοίρασμα μιας στεναχώριας, ενός μεγάλου πόνου, με κάποιο τρόπο βοηθάει τον άνθρωπο που υποφέρει. Και εμείς ενήλικες ήμαστε οι περισσότεροι, έχουμε βιώσει την απώλεια και μπορούμε να το αντέξουμε.

Στο κάτω-κάτω μια διαδικτυακή παρέα είμαστε και δεν μας απασχολούν μόνο τα μηχανήματα και τα εξαρτήματα.

Μίλα αγόρι μου, όπου μπορεί να σε ακούσουν και αν μπορείς κλάψε γιαυτό που σου συμβαίνει.

Συγνώμη ρε guys απλός μια καλή κουβέντα από εσάς ήθελα για να απαλύνω τον πονώ μου. Τέλος αν σε πείραξε κάτι το σταματάω !

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, life is music είπε

Συγνώμη ρε guys απλός μια καλή κουβέντα από εσάς ήθελα για να απαλύνω τον πονώ μου!

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη. Μπορούμε να καταλάβουμε πως νιώθεις.  Γνωρίζει ο μπαμπάς σου την κατάσταση;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Green Dragon είπε

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη. Μπορούμε να καταλάβουμε πως νιώθεις.  Γνωρίζει ο μπαμπάς σου την κατάσταση;

Ο πατέρας μου όταν είχε τους πόνους στο ισχίο και την πλάτη το έλεγε μέσα του το πίστευε !

Δημοσ.
8 ώρες πριν, life is music είπε

Αυτό π ξέχασα να γράψω ήταν ότι ο γλυκός μου από τα 33 του βασανιζόταν με την σκλήρυνση κατά πλάκας!

O γιος μου έφυγε στα .... 30 του !

• Sad 5
Δημοσ.
16 ώρες πριν, life is music είπε

Ο πατέρας μου τελειώνει σε 2 μέρες 62 ετών ..από ταλαιπωρία καρκίνου στον πνεύμονα

Κουράγιο και υπομονή... δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά... αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί του, πες του πράγματα τώρα που μπορείς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, life is music είπε

Ο πατέρας μου όταν είχε τους πόνους στο ισχίο και την πλάτη το έλεγε μέσα του το πίστευε !

Μείνε κοντά του όσο περισσότερο μπορείς. Να είσαι δίπλα του τις τελευταίες του στιγμές, όσο κι αν πονάει. Όταν "έφευγε" ο πατέρας μου, βγήκα από τον θάλαμο επειδή δεν άντεχα. Αυτό δεν το έχω συγχωρήσει στον εαυτό μου.

34 λεπτά πριν, runner1960 είπε

O γιος μου έφυγε στα .... 30 του !

Την απώλεια των γονιών, μπορούμε δύσκολα μεν να την αντέξουμε. Την απώλεια του παιδιού μας όμως, δεν μπορεί να την χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Είναι κόντρα στη φύση. Είναι παράλογο. Μπορώ λίγο να καταλάβω τι πέρασες και τι περνάς, επειδή είμαι πατέρας και ο γιος μου παλεύει με τον καρκίνο στα 32 του χρόνια.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οταν πεθαινεις απο φυσικα αιτια -ασθενεια το δεχομαι για μενα λεγεται μοιρα. Οταν προκληθει απο αλλον ειναι ατυχια και αδικο όπως και να χει μαθαινουμε να ζουμε προχωράμε μπροστα ειμαστε δυνατοι για εμας η τα παιδια μας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφιερωμένοι αυτοί οι  στίχοι σε αυτούς που έχουμε χάσει ....Πως να κρατήσει το κορμί απόψε  η νύχτα  ...τώρα που όμως δεν υπάρχει ποια στροφη εγώ για θαύματα δεν τόλμησα δεν είπα δεν σου στάθηκε κανένας ποιο πολύ !! 

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2019 στις 11:31 ΠΜ, gia_nnis είπε

Οταν πηγαινω σε κηδειες ξερεις ποσες φορες σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα ειμαι εγω ο πρωταγωνιστης! Αλλα δεν θελω να το πιστεψω.. Νομιζω οτι δεν θα φυγω ποτε.. και παντα θα ειμαι αυτος που θα πηγαινει στις κηδειες των αλλων..!

Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ...Ακριβώς το ίδιο.

Επεξ/σία από XronisR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάτσε μαζί του. 

το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει ειναι οτι όταν έφευγε ο άνθρωπος που με μεγάλωσε δεν ήμουν δίπλα της.. δεν ξέρω αν καταλάβαινε κάτι η θα ένιωθε την παρουσία μου.  και ξέρεις, ο λόγος που ημουν μακρυά (στο διάδρομο) ήταν οτι δεν άντεχα να τρην βλέπω έτσι. σφίξε δόντια και κάτσε δίπλα στον άνρθωπο σου. μίλα του είτε σε καταλαβαίνει είτε όχι. μην τον αφήσεις μονο. 

αυτα. 

Επεξ/σία από aerodyne
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...