@zouve@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ποσό που διαθέτουμε : max 700€ Χρήση υπολογιστή : προγραμματισμός, internet, συγγραφή εργασιών Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: visual studio, android studio, arduino IDE, Kodi, office Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κορυδαλλός Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι καλησπέρα φίλοι μου τον τελευταίο καιρό με ταλαιπωρεί το μηχανημά μου. Σήμερα το πρωί δεν κατάφερε να ανοίξει με την καμία. Δείτε εδώ τι παίχτηκε. οπότε μετά από 10 χρόνια περίπου συντροφιας ο Αthlon II X965 μας άφησε καιρούς, αν και πιστεύω η μητρική φταίει αλλά τεσπα. Έκανα μια έρευνα αγοράς και διάλεξα τα παρακάτω κομμάτια μιας και είναι αυτα που θέλω να αλλάξω. cpu: AMD RYZEN 5 3600X 3.80GHZ mobo: ASUS PRIME X470-PRO RETAIL ram: HX432C16PB3K2/16 XMP HYPERX PREDATOR 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ vga: Gigabyte RX 560 4GB OC R2.0 τι λέτε;
mp44christos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Πήγαινε στον 3600 και μια asrock b450m pro4 και δώσε αυτά τα 100 ευρο σε καλύτερη κάρτα γραφικών.
@topos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, @zouve@ είπε Ποσό που διαθέτουμε : max 700€ Χρήση υπολογιστή : προγραμματισμός, internet, συγγραφή εργασιών Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: visual studio, android studio, arduino IDE, Kodi, office Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κορυδαλλός Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι καλησπέρα φίλοι μου τον τελευταίο καιρό με ταλαιπωρεί το μηχανημά μου. Σήμερα το πρωί δεν κατάφερε να ανοίξει με την καμία. Δείτε εδώ τι παίχτηκε. οπότε μετά από 10 χρόνια περίπου συντροφιας ο Αthlon II X965 μας άφησε καιρούς, αν και πιστεύω η μητρική φταίει αλλά τεσπα. Έκανα μια έρευνα αγοράς και διάλεξα τα παρακάτω κομμάτια μιας και είναι αυτα που θέλω να αλλάξω. cpu: AMD RYZEN 5 3600X 3.80GHZ mobo: ASUS PRIME X470-PRO RETAIL ram: HX432C16PB3K2/16 XMP HYPERX PREDATOR 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ vga: Gigabyte RX 560 4GB OC R2.0 τι λέτε; Για αυτά που αναφέρεις εγώ θα πρότεινα 2200/2400g με 16gb ram+ssd.Δεν χρειάζεσαι ούτε 3600x(που έχει κακό vfm) ούτε έξτρα κάρτα γραφικών. Τα χρήματα που περισσεύουν δωστά για 2η μεγαλύτερη/ξεκούραστη οθόνη+ σωστο πληκτρολόγιο εάν δεν έχεις ήδη.
@zouve@ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέφτηκα όλα τα ποιο πάνω και άλλαξα το setup στο εξής: cpu: AMD RYZEN 5 3400G mobo: Gigabyte B450M DS3H (rev. 1.0) ram: HX432C16PB3K2/16 XMP HYPERX PREDATOR 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ Και θα πάρω και έναν HDD 3tb για να αλλάξω έναν πανάρχαιο που έχω για δεύτερο. SSD έχω τον Samsung 850 Evo στα 480ΜΒ. Πληκτρολόγια ποντίκια είμαι κομπλέ έχω μηχανικά της Corsair. Με το παραπάνω setup γλυτώνω τα 127€ της κάρτας γραφικών μιας και αυτή της CPU για τις δουλειές που το θέλω θα είναι αρκετή. Τι λέτε; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από @zouve@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα