galimanas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας.δεν ξέρω αν έβαλα σωστά το θέμα εδώ.. Ξαφνικά από εχτές το βράδυ δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο από YouTube..έχω σύνδεση Vodafone σπίτι. Το κουφό είναι ότι σε όλες τις σελίδες μπορώ να μπω..έχω κανονικά internet..αλλα όταν μπαίνω στο YouTube τίποτα! Και το πιο κουφό είναι ότι από δεδομένα του κινητού μου δηλαδή από ίντερνετ δωρεάν MB από Vodafone μπαίνω κανονικά... Μόνο από τη σύνδεση του σπιτιού μου γίνεται αυτό...τι μπορεί να συμβαίνει ξαφνικά? Μίλησα από Vodafone αλλά δεν ξέρουν..η γραμμή δουλεύει κανονικά λέει... Κάθε βοήθεια δεκτή!
lek88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δοκίμασε για αρχή να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του YouTube αν μιλάμε για κινητό
galimanas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Να το κάνω δεν έχω πρόβλημα...αλλά πως παίζει βίντεο όμως όταν χρησιμοποιώ τα δεδομένα του κινητού μου που είναι Vodafone ενώ όταν χρησιμοποιώ τη σύνδεση του σπιτιού μου που είναι πάλι Vodafone με αποκλείει?
galimanas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ναι δοκίμασα ...τίποτα...μόνο το YouTube δεν παίζει...
Kastor-nt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Εχεις καποιο pc/laptop να δοκιμασεις αν μπαινει youtube?
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Σε παρομοιο προβλημα περσι ανανεωσα τον φλασ πλεηερ και επανηρθε. Προσοχη μονον ο φλας πλεηερ να ειναι ο αναλογος του εξπλορερ που χρησιμοποιεις. πχ αλλον φλασ εχει ο μοζιλα αλλον ο οπερα και αλλον ο ιε...... Επισης απενεργοποιησε τυχον φαιρ γουολ η αντιβαιρους......
super3bingo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Το πιο πιθανό είναι ο Flash Player, τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα