Προς το περιεχόμενο

ITX Madness - Sffpc Insomniacs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, stathisgtr είπε

Θα σου πρότεινα όχι με τα lianli μόνο και μόνο για τον θόρυβο ,πραγματικά το διάβαζα στο ίντερνετ και δεν το πίστευα μέχρι που το αγόρασα και έπαθα σοκ , και δεν ήταν προβληματική παρτίδα απλά είχαν τερμα aggressive την καμπύλη του ανεμιστήρα που με το παραμικρό load βαρουσε τέρμα στροφές  σε ένα σύστημα που Μαξ τραβούσε 400 με 450 watt. Έβαλα της Corsair  και δεν τον έχω ακούσει να δουλεύει τον ανεμιστήρα μόνο στην εκκίνηση του υπολογιστή.

Εάν επιτρέπεται σε τι κουτί κάνεις το build?

Νομίζω μόνο αυτή έμεινε και sfx και sfxL  μαζί με τα Loki της Asus .

Ο θορυβος δεν με απασχολει, παντα βαζω aggressive curves και High air flow, static pressure fans.
Eχω σαν προτεραιωτητα τις χαμηλες θερμοκρασιες, παιζω με ακουστικα η 5.1 ηχεια και δεν ακουγεται τιποτα.
Ειναι το 2ο build της υπογραφης μου και το 3ο συνολικα που εχω.
Προτιμησα το Jonsplus Z20 που ειναι σχεδον σαν το CH160 αλλα χωραει ATX psu και 4090.
Προσορινα του εχω μια 1060 και το Cx550m και αργοτερα θα μπει ασπρο Corsair Rm850e ATX 3.1 και καμια 5060Τi 16gb.
Eχει οστοσο τη δυνατητα να χωρεσει και τη 4080 Aero οπως και τη Αsus Strix 3090 που εχω στα αλλα συστηματα και ειναι ασπρες και αυτες.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα...
Αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις καμια 5090, το SF850 ειναι μια χαρα μεχρι και 5080.

Screenshot_1.jpg

Εννοείται ότι και το 850 μια χαρά ειναι, ακόμα και 750. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πληρώσω κάρτα 1000€, το πολύ μία 9070 να βάλω, ταβάνι.

Αλλά είναι θέμα αρχής ότι δε μπορώ να δεχτώ να δώσω τα ίδια λεφτά για κάτι υποδεέστερο.

Εν τέλει δε το είχα και τόσο ανάγκη το SFX , γιατί θα πάω σε mATX αποτι φαίνεται η σε ένα lian li a3 η σε Jonsbo D32 pro οπότε μπορώ να βάλω και atx psu.

Επειδή ήταν σε καλή τιμή το SF1000 στα 190 θα το κράταγα να έχω πιο πολλή άνεση χώρου και να είμαι έτοιμος αν αργότερα πάω σε itx....αλλά αν δεν μπορέσω να το πάρω, προτιμώ να δώσω 120€ για ένα atx RM750X...

Μου κάνανε το refund άμεσα, να δούμε αν μπορώ να μιλήσω με κάποιον sales του amazon για έκπτωση ώστε να το ξαναπάρω στην ίδια τιμή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Thrylos7 said:

Πολλη απογοητευση, τι απεγινε το αριστο support του Amazon?

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το μαγαζί (Amazon) έκανε σωστά τη δουλειά του στο 100%, σου έστειλε το προϊόν στο χρόνο που είχε υποσχεθεί και φυσικά σε ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας του για το χρόνο παράδοσης.

Εσύ από τη μεριά σου δεν κατάφερες να το παραλάβεις από τα ELTA παρόλο που θα το είχαν εκεί για 7 ημέρες από τότε που στη σελίδα του Amazon έγραφε ότι θα γίνει delivery. Ισχυρίζεσαι μαζί με τον άλλο χρήστη ότι τα ELTA είναι τραγικά στην περιοχή σας και δεν ενημερώνουν, πράγμα που μου κάνει εντύπωση γιατί στην Αθήνα μου στείλνουν SMS και εδώ στο νησί με παίρνουν τηλέφωνο, το οποίο όμως ότι και να έγινε δεν μπορεί να αποδειχθεί γιατί μπορεί να σου άφησε χαρτάκι και κάποιος να το πέταξε.

Άρα από τη μεριά του το Amazon έχει απασχολήσει υπάλληλο για να στείλει την αποστολή σου, έχει πληρώσει μεταφορικά για να φτάσει σε εσένα και θα ήθελες να σου δώσει και ένα κουπόνι... επειδή απέτυχες να το παραλάβεις; Δηλαδή αν τα είχες καταφέρει θα έπρεπε να ζητήσεις δύο κουπόνια;

Εγώ έχω κανονική εμπειρία από το support του Amazon, κάνουν σωστά τη δουλειά τους όπως και οι μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα στους business customers και δεν κάνει τις καφρίλες που κάνουν στην Ελλάδα στους ιδιώτες. Όποτε έχει γίνει κάτι επιστρέφουν άμεσα τα χρήματα και το support τους δεν κάνει 3 μήνες να διεκπαιρεώσει μία υπόθεση.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Εννοείται ότι και το 850 μια χαρά ειναι, ακόμα και 750. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πληρώσω κάρτα 1000€, το πολύ μία 9070 να βάλω, ταβάνι.

Αλλά είναι θέμα αρχής ότι δε μπορώ να δεχτώ να δώσω τα ίδια λεφτά για κάτι υποδεέστερο.

Εν τέλει δε το είχα και τόσο ανάγκη το SFX , γιατί θα πάω σε mATX αποτι φαίνεται η σε ένα lian li a3 η σε Jonsbo D32 pro οπότε μπορώ να βάλω και atx psu.

Επειδή ήταν σε καλή τιμή το SF1000 στα 190 θα το κράταγα να έχω πιο πολλή άνεση χώρου και να είμαι έτοιμος αν αργότερα πάω σε itx....αλλά αν δεν μπορέσω να το πάρω, προτιμώ να δώσω 120€ για ένα atx RM750X...

Μου κάνανε το refund άμεσα, να δούμε αν μπορώ να μιλήσω με κάποιον sales του amazon για έκπτωση ώστε να το ξαναπάρω στην ίδια τιμή...

Κοιτα και το Jonsplus Z20 ειναι μικροτερο σε μηκος απο αυτα τα 2 που κοιτας και χωραει τα παντα.
To πηρα απο skroutz απο ενα Boυλγαρικο καταστημα και ηρθε γρηγορα στα 95€ και την Arctic Freezer 36 ARGB στα 35€.
Τσεκαρει τη σειρα Corsair Rme ειναι εξισου καλη με την RmX και ειναι 150mm αντι για 160mm.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
30 minutes ago, elpenor said:

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το μαγαζί (Amazon) έκανε σωστά τη δουλειά του στο 100%, σου έστειλε το προϊόν στο χρόνο που είχε υποσχεθεί και φυσικά σε ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας του για το χρόνο παράδοσης.

Εσύ από τη μεριά σου δεν κατάφερες να το παραλάβεις από τα ELTA παρόλο που θα το είχαν εκεί για 7 ημέρες από τότε που στη σελίδα του Amazon έγραφε ότι θα γίνει delivery. Ισχυρίζεσαι μαζί με τον άλλο χρήστη ότι τα ELTA είναι τραγικά στην περιοχή σας και δεν ενημερώνουν, πράγμα που μου κάνει εντύπωση γιατί στην Αθήνα μου στείλνουν SMS και εδώ στο νησί με παίρνουν τηλέφωνο, το οποίο όμως ότι και να έγινε δεν μπορεί να αποδειχθεί γιατί μπορεί να σου άφησε χαρτάκι και κάποιος να το πέταξε.

Άρα από τη μεριά του το Amazon έχει απασχολήσει υπάλληλο για να στείλει την αποστολή σου, έχει πληρώσει μεταφορικά για να φτάσει σε εσένα και θα ήθελες να σου δώσει και ένα κουπόνι... επειδή απέτυχες να το παραλάβεις; Δηλαδή αν τα είχες καταφέρει θα έπρεπε να ζητήσεις δύο κουπόνια;

Εγώ έχω κανονική εμπειρία από το support του Amazon, κάνουν σωστά τη δουλειά τους όπως και οι μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα στους business customers και δεν κάνει τις καφρίλες που κάνουν στην Ελλάδα στους ιδιώτες. Όποτε έχει γίνει κάτι επιστρέφουν άμεσα τα χρήματα και το support τους δεν κάνει 3 μήνες να διεκπαιρεώσει μία υπόθεση.

Δε θα αρπαχτω γιατι παρα-ειμαι μεγαλος ηλικιακα για αυτο. Απλα καποιες διευκρινυσεις:

1) Το προιον οταν το παρηγγειλα δεν ηταν αμεσα διαθεσιμο, οποτε η ημερομηνια αποστολης ηταν αδιευκρινιστη και δεν ειμαι πια 20 χρονων για να τσεκαρω καθημερινα το email που πριν 22 χρονια ειναι περασμενο στο λογαριασμο του Amazon. Αρα απλα περιμενα καποια στιγμη να παραλαβω.

2) Ναι το θεωρω απαραδεκτο που το ελτα COURIER ΔΕΝ αφησε καποιο χαρτακι, ΔΕΝ πηρε τηλεφωνο, ΔΕΝ εστειλε SMS γι ανα ενηεμρωθω οτι απετυχε η παραδοση, οπως και το οτι ΔΕΝ εκανε δευτερη αποπειρα... Και η ευθυνη σε αυτο βαρυνει το Amazon αφου δικος του συνεργατης ειναι για τις αποστολες (εστω και εμμεσως σαν συνεργατης του courier της επιλογης τους)

3) Οταν αντιληφθηκα τι συμβαινει και πηγα και στο elta courier και επικοινωνησα με το κουριερ εξωτερικου (οπως με καθοδηγησε το AMAZON) παλι δεν εβγαλα ακρη αφου το κουριερ του εξωτερικου μου ζητησε το Amazon να δωσει εντολη να το ξαναστειλουν....κατι που το amazon απλα δεν εκανε γιατι δεν........ειχε διαδικασια, ή βαριοταν ο υπαλληλος στο customer service να ψαξει....

Εν τελει το amazon εχει 3μηνες+ ενα ατοκο δανειο απο μενα 190ε απο αυτην την ιστορια. Και αυτο που ζηταω δεν ειναι καποια χαρη, αλλα αφου τελοσπαντων δεν εχουν διαδικασια για να επαναλαβουν την αποστολη χωρις να ακυρωσουν την παραγγελια, να βρουν ενα τροπο να "φτιαξουν" την τιμη σε νεα παραγγελια ωστε να ειναι ιδια με την αρχικη....τοσο παραλογο ειναι αυτο που λεω και φαινεται να ειμαι καποιος που προσπαθει να επωφεληθει απο αυτην την υποθεση? Στο τελος της μερας ακομα και αυτο να γινει παλι εγω χαμενος θα ειμαι που παρελαβα 4 μηνες μετα την παραγγελια....αλλα αυτο ειναι πταισμα το ξεπερναμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...