Προς το περιεχόμενο

ITX Madness - Sffpc Insomniacs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Ωραίο κουτάκι, στιβαρός σχεδιασμός μου αρέσει η κάθετη διάταξη. Αλλά στα 14-16 λίτρα που είναι θα έπρεπε να υποστηρίζει και 240 ψυγείο.Αν κάνει γύρω στα 150€ θα είναι μια τίμια επιλογή.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 19/03/2025 at 20:53, tigas1966 said:

Ωραίο κουτάκι, στιβαρός σχεδιασμός μου αρέσει η κάθετη διάταξη. Αλλά στα 14-16 λίτρα που είναι θα έπρεπε να υποστηρίζει και 240 ψυγείο.Αν κάνει γύρω στα 150€ θα είναι μια τίμια επιλογή.

Το ελάττωμα του είναι πως δεν υποστηρίζει ένα 120/140 έστω clc (που το max έστω έχει το 120) και επίσης δεν εχει ενδιαφέροντα χρώματα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σεταρα αλλο ενα sff με το σ300 αρκετα ωραιο κουτακι , εβγαλα το χερουλι απο πανω , με την 7800 xt σε 1080π  180hz φυσαει το εργαλειο , μπαινει στο backpack ανετα μου θυμιζει αρκετα dan a4

image.jpeg.ed3ddecbbb6f04759ebe16fc4e35f565.jpeg

image.jpeg.987778f5a83d742046a2af2c1f57861d.jpeg

Επεξ/σία από gbak
  • Like 8
Δημοσ.
Στις 17/4/2025 στις 1:24 ΜΜ, gbak είπε

σεταρα αλλο ενα sff με το σ300 αρκετα ωραιο κουτακι , εβγαλα το χερουλι απο πανω , με την 7800 xt σε 1080π  180hz φυσαει το εργαλειο , μπαινει στο backpack ανετα μου θυμιζει αρκετα dan a4

image.jpeg.ed3ddecbbb6f04759ebe16fc4e35f565.jpeg

image.jpeg.987778f5a83d742046a2af2c1f57861d.jpeg

Τρομερο αποτέλεσμα μπραβο, απο τα καλυτερα στα 8 λιτρα κουτια. Δωσε λιγο info για απο που το πηρες και τι riser pci version εχει μεσα , και λιγες φωτο απο την αλλη πλερα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, stathisgtr said:

Τρομερο αποτέλεσμα μπραβο, απο τα καλυτερα στα 8 λιτρα κουτια. Δωσε λιγο info για απο που το πηρες και τι riser pci version εχει μεσα , και λιγες φωτο απο την αλλη πλερα. 

Οντως ειναι πολυ δυνατο , δλδ βαζει κατω σφφ διπλασιας αξιας , το πηρα απο το Σουηδικο αμαζον prime , στα 118 ευρω

να σημειωσω οτι εχουνε αρκετα δυνατη κοινοτητα σε ΣΦΦ εδω, και αρκετα παρτς και κουτια σε σχεση με Ελλαδα.

εχει ενα αρκετα ποιοτικο pci riser 4.0 , και γενικα ειναι πολυ δυνατο και χωραει παντου απο θερμοκρασιες αρκετα οκ , με τον 7600 και την thermalright axp90 , να τον κραταει σε πολυ καλα επιπεδα , η 7800 χτ ειναι πολυ μα παρα πολυ δυνατη καρτα ειναι ζεστη αλλα δεν υπερβαινει τους 62c , και κανει πολυ καλο φιτ .

το μονο που θελω ειναι αλλο ενα τροφοδοτικο κορσαιρ σφ750 καθως αυτο το dagger μου ακουγεται αρκετα σε φορτιο .

εσωσα αρκετα λεφτα να σημειωσω γιατι ηθελα να αλλαξω λαπτοπ , και με τις επιδοσεις που θελω θα δινα πανω απο 1500 ευρω , τωρα με το σφφ κερδισα αρκετα σε χρημα , και οι επιδοσεις τυπου ντεσκτοπ ειναι σε αλλο επιπεδο παντα .

τρεχει Black ops 6 γραφικα σε epic RAW 1080p/180hz στα 180 frames .

IMG_0990.JPEG

IMG_0992.JPEG

IMG_0993 (1).JPEG

Screenshot 2025-04-18 234106.jpg

Επεξ/σία από gbak
  • Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για ολες τις πληροφορείς. Τώρα τι να πω για το αποτέλεσμα ,άψογο αποτέλεσμα ,πεντακάθαρο ,αισθητικά τέλειο. Σχετικά με το dagger όπως και τα lianli που είχα στην κατοχή μου είναι όντως θορυβώδη   σε βαθμο σπαστικο, αυτην την στιγμη εχω sf850 2024 μοντέλο σε fractal terra και δεν εχει ακουστεί ουτε στο ελάχιστο. Εαν βρεις καμια καλη τιμη στα μεταχειρισμένα οπως εγω 100ευρω για sf850 χτυπα το αλλιώς υπάρχει και η λυση του fan swap στο dagger εάν πιάνουν τα χερια είσαι του κλάδου ή θέλεις να γίνεις του κλάδου 😁των ηλεκτρονικών .

https://www.tinytechtweaks.com/en/post/how-to-quiet-a-noisy-psu-fan-a-step-by-step-guide-to-swapping-your-pc-power-supply-fan

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, stathisgtr said:

Ευχαριστώ πολύ για ολες τις πληροφορείς. Τώρα τι να πω για το αποτέλεσμα ,άψογο αποτέλεσμα ,πεντακάθαρο ,αισθητικά τέλειο. Σχετικά με το dagger όπως και τα lianli που είχα στην κατοχή μου είναι όντως θορυβώδη   σε βαθμο σπαστικο, αυτην την στιγμη εχω sf850 2024 μοντέλο σε fractal terra και δεν εχει ακουστεί ουτε στο ελάχιστο. Εαν βρεις καμια καλη τιμη στα μεταχειρισμένα οπως εγω 100ευρω για sf850 χτυπα το αλλιώς υπάρχει και η λυση του fan swap στο dagger εάν πιάνουν τα χερια είσαι του κλάδου ή θέλεις να γίνεις του κλάδου 😁των ηλεκτρονικών .

https://www.tinytechtweaks.com/en/post/how-to-quiet-a-noisy-psu-fan-a-step-by-step-guide-to-swapping-your-pc-power-supply-fan

θενξ μαν ,  ναι το σκεφτηκα το μονταρισμα fan για το νταγκερ , κοιτα στο βασικο μου ΣΦΦ εχω φυσικα σφ750 κορσαιρ , επειδη τα δουλευω χρονια νομιζω ειναι τοπ , εδω σουηδια το 750αρι παιζει στα 150ε , θα το δω .

αυτο που μου μενει να φορεσω ειναι κοντα wifi , εξεχουνε πολυ τα μαμα ασροκ ,ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και σto dan a4 .

image.png.7a31711046bccbc046974ff3c4d42916.png

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gbak είπε

θενξ μαν ,  ναι το σκεφτηκα το μονταρισμα fan για το νταγκερ , κοιτα στο βασικο μου ΣΦΦ εχω φυσικα σφ750 κορσαιρ , επειδη τα δουλευω χρονια νομιζω ειναι τοπ , εδω σουηδια το 750αρι παιζει στα 150ε , θα το δω .

αυτο που μου μενει να φορεσω ειναι κοντα wifi , εξεχουνε πολυ τα μαμα ασροκ ,ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και σto dan a4 .

image.png.7a31711046bccbc046974ff3c4d42916.png

ΩΩΩΩ και γω πρεπει να παρω τετοιες μικρες. Για τροφοδοτικά δεν το συζητάω και το ξέρεις οτι κατι καλύτερο απο το sf δεν θα  βρούμε δυστυχώς , όπως και ολη κοινότητα σε ολο τον κοσμο πρώτο εχει την corsair στα sfx τροφοδοτικά .   

• Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Αυτο θα ειναι το επομενο προντζεκτ μου , σε 4 λιτρο Βελκα , με τα φλεξ τροφοδοτικα τι θα κανουμε δεν ειμαι τοσο φαν .

αλλα νομιζω αυτη η καρτα θα ειναι επιτευξη στον τομεα των σφφ κατω τον 5 λιτρων , ελπιζω μονο να μην εχει πολυ θορυβο

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...