stathisgtr Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Εν αναμονή της thermalright axp90-53 full , μαζι με fan swap θα μπει με noctua a9 slim . 7
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 9 ώρες πριν, stathisgtr είπε Εν αναμονή της thermalright axp90-53 full , μαζι με fan swap θα μπει με noctua a9 slim . Πολύ ωραίο το build, εξαιρετικό cable management (μια χαρά χώρεσε ο ανεμιστήρας κάτω), μ' αρέσει πολύ το terra jade. Κάρτα γραφικών έχεις; 2
stathisgtr Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε Πολύ ωραίο το build, εξαιρετικό cable management (μια χαρά χώρεσε ο ανεμιστήρας κάτω), μ' αρέσει πολύ το terra jade. Κάρτα γραφικών έχεις; Σ 'ευχαριστώ Laz . Καρτα υπάρχει η αθάνατη θρυλική Evga gtx 1080 ftw , μέχρι να παρω καμία rx 9070 σε καλή τιμή. Κανει αρκετά καλή δουλειά ο ανεμιστήρας κάτω. Για το cable managment με βοηθησε πολυ που εβαλα stand off στα τροφοδοτικο και ανοιξε χωρος απο πισω να κανω καναλι τα καλωδια . Γενικα εψαχνα αρκετα για να βρω το καταλληλο setup με τα καλωδια. 4 λεπτά πριν, stathisgtr είπε Σ 'ευχαριστώ Laz . Καρτα υπάρχει η αθάνατη θρυλική Evga gtx 1080 ftw , μέχρι να παρω καμία rx 9070 σε καλή τιμή. Κανει αρκετά καλή δουλειά ο ανεμιστήρας κάτω. Για το cable managment με βοηθησε πολυ που εβαλα stand off στα τροφοδοτικο και ανοιξε χωρος απο πισω να κανω καναλι τα καλωδια . Γενικα εψαχνα αρκετα για να βρω το καταλληλο setup με τα καλωδια. Επεξ/σία 5 Μαϊου από stathisgtr 6
stathisgtr Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Μικρη στο ματι η axp90-53 μεγαλη στην αποδοση τελικα. Ενα mini review. Part 1. Μισο κιλο σχεδον αυτο το μικρουλη Οι τραγικουληδες της thermalright με τις οδηγιες τους σου λενε για 1700 σοκετ στην συγκεκριμένη μητρικη πατάει πανω στο smd , καλα που δεν αρχισα να βιδώνω και το ειδα και το γυρισα απο την αλλη πλευρα για am4 και εβαλα τις μακρότερες βίδες. Εκανα καναλι τα καλώδια του κουτιου γυρω απο τον 120αρι στο πατωμα Μαζεμα καλωδιων μετα απο ενα χρονο που εχω το κουτι και πολυ διαβασμα online. Part 2. Πανεύκολη εγκατάσταση ,νομιζω απο τις ευκολοτερες στα τοσα χρονια που κανω υπολογιστες. Πιστευω ο μαμα ανεμιστήρας θα κανει εξίσου την δουλεια μια χαρα απλα για λογους αισθητικους εβαλα την noctua μιας και τον ειχα απο καιρο και καθοταν. Κανενα θεμα και εδω με καλωδια gpu γυρισμενα στο μπροστα κομματι του κουτιου χωμενα μεσα. Στο ζουμι λοιπον, παστα εβαλα arctic mx6 ,η μητρικη φοραει τελευταιο bios με cpu limits 125w long και 253w short( δεν παιρνω ορκο θα τσεκαρω ομως) για τον i5 13500, voltage στο offset mode -0.075 χωρις κανενα κρασαρισμα εδω και δυο εβδομαδες και νομιζω με παιρνει να παω και σε offset -0.10 να κανω δοκιμες γιατι καλοκαιρι ερχεται. Αφησα να τρεξει ενα μισαωρο aida65 χωρις κανενα θεμα και δεν ξεπέρασε του 65 βαθμου ο επεξεργαστης. Εκανα και ενα τεστ με το cpuz και βλεπω τα σκορ ειναι αψογα χωρις θεμα και θερμοκρασιες. Για να κλεινω, μεγαλη διαφορά είδα με την εγκατάσταση του κατω ανεμιστήρα η αλήθεια είναι αυτή. Σε γενικές γραμμές ηθελα ενα καλο συμμάζεμα στο κουτι μαζι με αλλαγη της axp120-67 για λογους αισθητικούς και τπτ αλλο. Η ψυκτρα ειναι αγορασμενη απο γερμανικο αμαζον στα 38 ευρω ,ειχα βαλει και κατι αλλα μαζι και βγήκαν δωρεάν τα μεταφορικά. Εαν εχω κατι αλλο να προσθέσω θα ενημερώσω με update. Oτι θέλετε ρωτάτε για κουτι ,ψήκτρα, cpu. 9
DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Το κουτάκι μου έχει ψωμί ακόμα. Βέβαια, μ' ένα medium tophat θα είχε ακόμα καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά άντε να το βρεις αυτό το tophat. Eol είναι, πλέον, το s1 και τα accessories/add ons του. Πάντως, 9800x3d+5080 inno3d/zotac 5070ti solid sff είναι το dream build μου. 7
Thrylos7 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου καλημερα! ειχα παραγγηλει απο Amazon.de το SF1000 εκει τον Ιανουαριο με την προσφορα που εβγαινε 190ε... Απετυχε να παραδοθει με ELTA courier και δεν ειχα καμια ενημερωση ουτε αφησαν χαρτακι, ουτε εκαναν δευτερη αποπειρα, τηλεφωνο, τιποτα. Οταν τελικα το αναζητησα μονος μου, το ειχαν στειλει πισω στη Hrvatska posta (το courier στο εξωτερικο αποπου εφυγε αρχικα) και μου ειπαν να μιλησω με αυτους για να το ξαναστειλουν. Αυτοι αρνηθηκαν γιατι μονο ο αποστολες(=amazon) μπορει να δωσει τετοια εντολη. Εν τελει φαγωθηκα 2-3 φορες με το support chat του amazon.de χωρις να βγαλω ακρη, μονο refund μπορουν να μου δωσουν (που φυσικα αν παω να τη χρησιμοποιησω για να το ξαναγορασω δεν εχει νοημα, ειναι 50ε ακριβοτερο τωρα που μιλαμε...). Τους ζητησα να μου δωσουν μαζι με το refund και καποιο κουπονι πχ -15% για να το ξαναγορασω στην ιδια τιμη, και η απαντηση ηταν οτι δεν ειανι αρμοδιοι, αλλα ουτε θελανε να με συνδεσουν με αρμοδιο τμημα. Πολλη απογοητευση, τι απεγινε το αριστο support του Amazon? Και εν τελει εχετε καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω για να το κυνηγησω?
mandragoraSCR Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε τι απεγινε το αριστο support του Amazon? ειναι μεχρι να τους χρειαστεις. και εγω μια φορα μεχρι που δεν τους ειχα βρισει στο τηλ 5 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Απετυχε να παραδοθει με ELTA courier και δεν ειχα καμια ενημερωση ουτε αφησαν χαρτακι, ουτε εκαναν δευτερη αποπειρα, τηλεφωνο, τιποτα. ναι ετσι ειναι αυτοι, τα ελτα και τα ελτα κουριερ δεν σε ενημερωνουν. γιαυτο οταν περιμενεις δεμα παντα το παρακολουθεις καθημερινα. αν το ειχες αναζητησει την επομενη μερα μετα την "αποτυχια παραδοσης" θα πηγαινες και θα το επαιρνες απο το καταστημα ελτα κουριερ της γειτωνειας σου πριν το στειλουν πισω. αυτο το λεω πιο πολυ για επομενη φορα. 7 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Και εν τελει εχετε καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω για να το κυνηγησω? δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι περα απο το να παρεις το refund. μονο αν τους πιεσεις να στο ξαναστειλουν
Thrylos7 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Just now, mandragoraSCR said: ειναι μεχρι να τους χρειαστεις. και εγω μια φορα μεχρι που δεν τους ειχα βρισει στο τηλ Ειχα πολλα χρονια να ψωνισω απο amazon, απο τοτε που κοψανε τα δωρεαν μεταφορικα....και τωρα που τα ξαναβαλανε το εκανα. Ομως πριν μια 15ετια ειχα τυχει εξαιρετικου support, δηλαδη φαντασου ειχα παρει κατι 15μετρα HDMI καλωδια που δεν επαιξαν σωστα, και σε καλωδια κοστους 30ε μου πηρωσαν 40ε εξτρα για να καλυψουν τα μεταφορικα επιστροφης (επειδη ηταν ογκοδη). ενω αλλη φορα απλα μου λενε "κρατα το αντικειμενο μη το στειλεις" και μου κανανε μονο refund. Ειχα δηλαδη αντιστοιχα καλη εμπειρια οπως και με corsair / logitech κλπ και οχι μονο 1 φορα... 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Thrylos7 είπε Ειχα πολλα χρονια να ψωνισω απο amazon, απο τοτε που κοψανε τα δωρεαν μεταφορικα....και τωρα που τα ξαναβαλανε το εκανα. Ομως πριν μια 15ετια ειχα τυχει εξαιρετικου support, δηλαδη φαντασου ειχα παρει κατι 15μετρα HDMI καλωδια που δεν επαιξαν σωστα, και σε καλωδια κοστους 30ε μου πηρωσαν 40ε εξτρα για να καλυψουν τα μεταφορικα επιστροφης (επειδη ηταν ογκοδη). ενω αλλη φορα απλα μου λενε "κρατα το αντικειμενο μη το στειλεις" και μου κανανε μονο refund. Ειχα δηλαδη αντιστοιχα καλη εμπειρια οπως και με corsair / logitech κλπ και οχι μονο 1 φορα... Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα... Αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις καμια 5090, το SF850 ειναι μια χαρα μεχρι και 5080. 2
mandragoraSCR Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 9 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Ειχα πολλα χρονια να ψωνισω απο amazon, απο τοτε που κοψανε τα δωρεαν μεταφορικα....και τωρα που τα ξαναβαλανε το εκανα. Ομως πριν μια 15ετια ειχα τυχει εξαιρετικου support, δηλαδη φαντασου ειχα παρει κατι 15μετρα HDMI καλωδια που δεν επαιξαν σωστα, και σε καλωδια κοστους 30ε μου πηρωσαν 40ε εξτρα για να καλυψουν τα μεταφορικα επιστροφης (επειδη ηταν ογκοδη). ενω αλλη φορα απλα μου λενε "κρατα το αντικειμενο μη το στειλεις" και μου κανανε μονο refund. Ειχα δηλαδη αντιστοιχα καλη εμπειρια οπως και με corsair / logitech κλπ και οχι μονο 1 φορα... Αυτο ηταν παλια φιλε μου. Θυμαμαι παλια που αργουσαν τα δεματα να ερθουν μας κανανε refund και μετα ερχοταν και το προιον και ετσι ειχα καταληξει με τσαμπα προιοντα 2 φορες. αλλες εποχες 1
stathisgtr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 25 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα... Αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις καμια 5090, το SF850 ειναι μια χαρα μεχρι και 5080. + Επαυξάνω και γω για το 850αρι δύσκολα να μην σε καλύψει σε sff build. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 9 λεπτά πριν, stathisgtr είπε + Επαυξάνω και γω για το 850αρι δύσκολα να μην σε καλύψει σε sff build. Μακαρι να τα εβγαζε και σε ασπρο, η απουσια του ασπρου με οδηγησε σε μικρο mAtx case αντι για ITX. Yπαρχουν τα Lian Li αλλα δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη. 2
mandragoraSCR Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Μακαρι να τα εβγαζε και σε ασπρο, η απουσια του ασπρου με οδηγησε σε μικρο mAtx case αντι για ITX. Yπαρχουν τα Lian Li αλλα δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη. σε ssf η Corsair παιζει μπαλα δυνατη 1
stathisgtr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Μακαρι να τα εβγαζε και σε ασπρο, η απουσια του ασπρου με οδηγησε σε μικρο mAtx case αντι για ITX. Yπαρχουν τα Lian Li αλλα δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη. Θα σου πρότεινα όχι με τα lianli μόνο και μόνο για τον θόρυβο ,πραγματικά το διάβαζα στο ίντερνετ και δεν το πίστευα μέχρι που το αγόρασα και έπαθα σοκ , και δεν ήταν προβληματική παρτίδα απλά είχαν τερμα aggressive την καμπύλη του ανεμιστήρα που με το παραμικρό load βαρουσε τέρμα στροφές σε ένα σύστημα που Μαξ τραβούσε 400 με 450 watt. Έβαλα της Corsair και δεν τον έχω ακούσει να δουλεύει τον ανεμιστήρα μόνο στην εκκίνηση του υπολογιστή. Εάν επιτρέπεται σε τι κουτί κάνεις το build? 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε σε ssf η Corsair παιζει μπαλα δυνατη Νομίζω μόνο αυτή έμεινε και sfx και sfxL μαζί με τα Loki της Asus . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα