PadPoet Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Λίγο μεγάλο για Mini ITX κουτί αλλά πολύ ωραίο setup, ιδίως στον τομέα του layout και της ψύξης 1
mandragoraSCR Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου ωραιο προτζεκτακι αλλα ασχημο το κουτι. τουλαχιστον για τα δικα μου ματια. ειδικα το σχημα του πολυ περιεργο 1
PadPoet Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mandragoraSCR said: ωραιο προτζεκτακι αλλα ασχημο το κουτι. τουλαχιστον για τα δικα μου ματια. ειδικα το σχημα του πολυ περιεργο Ναι, δεν μου άρεσε σαν κουτί ούτε εμένα. Πολύ άβολο και ατσούμπαλο. Ωραία η φιλοσοφία όμως της τοποθέτησης για το πως ψύχονται η GPU και η μητρική. Και πολύ κόπος για το τελικό αποτέλεσμα. Άσε που αυτό το σχήμα είναι εντελώς άβολο στην μεταφορά. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από PadPoet 1
nvidiafan Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 22/7/2025 στις 12:53 ΜΜ, Xoroxronis είπε Βγήκε η 4090, μπήκε η 5090. Μερικές φωτό απ την αλλαγή. Τρομερός φίλε Βαγγελη! Καλοδούλευτο το πυραυλάκι 2 1
DakRoche Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Κανένα watercooled sff pcάκι έχει η παρέα; 🙂Παρακάτω θα δείτε το μικρό μου portable buildάκι , ιδανικό για τις καλοκαιρινές διακοπές μου στο TR100 case της Thermaltake . 10
DakRoche Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, PadPoet είπε @DakRoche Πανέμορφο. Από specs τι έχεις βάλει μέσα; Nothing special . Ryzen 7700x 32gb ram , rtx 2080ti 🙂 1
PadPoet Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 3 hours ago, DakRoche said: Nothing special . Ryzen 7700x 32gb ram , rtx 2080ti 🙂 Σε αυτά τα μικρά ITX κουτάκια, είμαι της φιλοσοφίας να μην βάζει κάποιος top end ή πολύ ισχυρά κομμάτια λόγω θερμοκρασίας. Και εγώ βρήκα σε προσφορά έναν 7950X και τον έβαλα σε mini ITX κουτί αλλά αμέσως τον έβαλα σε 105W ECO mode. Πολύ balanced τα κομμάτια, μια χαρά, πένα! 👌 2
DEADLAZARUS Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Ωραίο κουτάκι αυτό, έχει και μεγαλύτερο αδελφάκι, το shiny snake L400. Να ξεφύγουμε λιγάκι από τα πανάκριβα niche sff κουτιά. 4
DEADLAZARUS Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 πμ Τετρακόσια plus ευρώ το tetra. Όνομα και πράγμα. 3
PadPoet Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ωραίο case αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ (400 ντόλαρζ!), μόνο 36mm cpu cooler height και απαράδεκτο cooling.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα