notist Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, panosk1 είπε Σημερα το πρωι ειδα εστιατοριο σφραγισμενο με κορδελα και χαρτι απεξω που ελεγε κλειστο λογω φορολογικων παραβασεων ,αυτο ποιος το εκλεισε η δημοτικη αστυνομια ?Το οτι μεταφερονται οι αρμοδιοτητες του στη γενική γραμματεία φορολογικής πολιτικής και δημόσιας περιουσίας δεν ακυρωνει την λειτουργια του.Και η εφορια εγινε ΑΑΔΕ ,σταματησε μηπως να εισπρατει φορους Μακάρι γιατί αυτές οι μεταφορές αρμοδιοτήτων κτλ στο δημόσιο πάνε με ρυθμό χελώνας και είμαστε στη μέση τουριστικής περιόδου, που έτσι κι αλλιώς οι παραβάσεις σπάνε ρεκόρ. Δεν θα το έβαζα απλά επειδή μερικοί λένε για ελεγκτικούς μηχανισμούς για την εφαρμογή του νόμου. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από notist
@lakisGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) σε κλειστους χωρους η απαγορευση,και σε μαγαζια διχοτομόντας τα (δηλ σε εξοδο ανδρογυνου ο αντρας στο Χ η γυναικα στο Ψ ....όμορφα!) υπαιθρια "φουμαρουμε" ελευθερα,μεχρι την ολική απαγόρευση,που ζητάνε κάποιοι στο ποστ😱 ..προς τους πικρόχολους, προσέξτε μην καταπιείτε το δηλητήριο στην γλώσσα σας! 🙋♂️ Στην αθήνα με το νέφος έγινε κάτι; ..Θέμα δεκαετιών και η αυστηρότητα στο πόστ, γέρνει στο νόμο για το τσιγάρο ! 👋👋 Ευτυχώς που έρχεται και το G5 να γινουν τα μυαλά εντελως πουρες 😂😂🤣 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από @lakisGR
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δεν πειράζει , σημασία έχει να το παρει σοβαρά το κράτος και να μας γλιτώσει. Από τι ακριβώς; Απο έναν τυχαίο καπνιστή στον δρόμο θα σε γλιτώσει το κράτος; Δεν είμαι κατά του αντικαπνιστικού. Είμαι κατά των παράλογων αξιώσεων που έχει ο καθένας.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Πραγματικά η μέθοδος επιχειρηματολογίας ορισμένων καπνιστών και ορισμένων αντικαπνιστων,όχι μη καπνιστών,διεκδικούν επάξια βραβείο Νόμπελ και βιβλίο Γκίνες μαζι. Παρατηρώ σύγκριση συμβατικού τσιγάρου με ατμιστικη συσκευή και γελάω,κατά βάθος κλαίω όμως γιατί αποδεικνύει ότι σε αυτή τη χώρα περισσεύει ύφος και όχι γνώση. Εσείς που υποστηρίζετε ότι ο καπνός δεν έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει αρνητικά παθητικό καπνιστή έχετε ακούσει για θάνατο η σοβαρές και μόνιμες ζημιές από αναθυμιάσεις; Εσείς που υποστηρίζετε ότι είναι υπερβολικός κάποιος που διαμαρτύρεται για την οσμή,έχετε πλησιάσει ποτέ άνθρωπο του οποίου η ΦΥΣΙΚΗ σωματική οσμή σας προκαλεί τάση για εμετό και πονοκέφαλο; Εσείς που υποστηρίζετε ότι το κάπνισμα ξεκινάει και για λόγους ψυχολογικής πίεσης έχετε κάποια στοιχεία ότι αυτοί που επιλέξαμε να το σταματήσουμε η αυτοί που δε το ξεκίνησαν ποτέ έχουν λυμένα όλα τα προβλήματα τους; 7 γραμμάτια νικοτίνης σε σκόνη σκοτώνει ακαριαια ότι ακουμπήσει σε ακτίνα διακοσίων μετρων,η φορμαλδεΰδη,κοινώς φορμόλη,είναι εξαιρετικά τοξική όπως και το βενζόλιο το οποίο είναι υποπαραγωγο πετρελαίου και χρησιμοποιείται για αρωματισμό,τρία καρκινογενη και θνησιγενή χημικά άγνωστα εντελώς με τη χημεία του ανθρώπινου σώματος τα οποία εμπεριέχονται σε ένα απλό τσιγάρο μέσα. Είτε σου αρέσει φίλε μου καπνιστή ειτε όχι τοξικομανης χαμηλότερης κλίμακας είσαι και τίποτε παραπάνω,άφησε λοιπόν στην άκρη τα περί ψυχολογικής πίεσης και τα υπόλοιπα ευτράπελα,όλοι οι άνθρωποι δέχονται πίεση και όλοι έχουν τα προβλήματα τους,το ο α θα επιλέξουν να σταθούν απέναντι σε αυτά είναι καθαρά ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ,κι ο 27χρονος που σκότωσε την βιολόγο στην Κρήτη δήλωσε πως απλά ήθελε να κάνει σεξ μαζί της επειδή τον ερέθισε,θα το εβρισκες λογικό και θα σε ικανοποιούσε να μάθεις ότι τον άφησαν ελεύθερο να κινείται ξανά ανάμεσα στην αδελφή τη μητέρα και τη σύζυγό η κοπέλα σου; επειδή έφερε σαν επιχείρημα το ε νταξει την είδα ήθελα να κάνω σεξ γιατί είχα ανάγκη και το ότι τη σκότωσα ήταν η κακιά στιγμή,και θα του λέγαν οι αστυνομικοί εντάξει έχεις δίκιο φύγε αλλά μη το ξανακάνεις... Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκες και γι'αυτό οι νόμοι διασφαλίζουν την ελευθερία μεταξύ των ανθρώπων ώστε η ανάγκη για σεξ του άλλου να μη γίνει βιασμός δικό σου ή η ανάγκη κέρδος να μην γίνει ληστεία δική σου η εξαπάτηση,κατάλαβες λοιπόν γιατί ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται ατοφιος και όχι με παραθυρα; Ανάγκη είναι το χέσιμο όχι το κάπνισμα φίλε μου καπνιστή. Χαρίσαμε τους προβολείς του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο και μείναμε με το λαμπάκι νυκτός. μαλλον με τα γυαλια ηλιου μειναμε. και δε τα βγαζουμε να μη χαλασει το λουκ 😎 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
panosk1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, notist είπε Μακάρι γιατί αυτές οι μεταφορές αρμοδιοτήτων κτλ στο δημόσιο πάνε με ρυθμό χελώνας και είμαστε στη μέση τουριστικής περιόδου, που έτσι κι αλλιώς οι παραβάσεις σπάνε ρεκόρ. Αντιθέτως αυτο που με ενοχλει ειναι οτι θυμουνται τους ελεγχους μονο το καλοκαιρι λες και η φοροδιαφυγη γινετε 3 μηνες τον χρονο. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, SeaLion said: Απο έναν τυχαίο καπνιστή στον δρόμο θα σε γλιτώσει το κράτος; https://www.newsbeast.gr/health/arthro/5194182/telos-to-kapnisma-sti-vretania-mechri-to-2030 Αναλόγως τη χώρα μπορεί. 😛
notist Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε https://www.newsbeast.gr/health/arthro/5194182/telos-to-kapnisma-sti-vretania-mechri-to-2030 Αναλόγως τη χώρα μπορεί. 😛 Νομίζω υπερβολικό . Έχει και πολλά σωστά η πράσινη βίβλος. Όποιος καπνιστής μπαίνει σε νοσοκομείο θα υποχρεούται να φεύγει Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από notist
thanasisxask Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι αυτός που αντιδρά με τον νόμο, και βρίσκει επιχειρήματα του κwλου για να φουμαρει οπουδήποτε, είναι ο ίδιος που βάζει ξύλα στον δρόμο για να κρατάει θέση πάρκινγκ, είναι ο παράξενος γείτονας που δημιούργει συνέχεια προβλήματα κ.ο.κ Γενικά είναι ο άνθρωπος που έχει μόνο δικαίωματα είναι εγωιστής και παρτακιας. 1
teotsigourakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί ενα τοσο απλό και προφανές ζήτημα έφτασε τις 40+ σελίδες. Διάβασα λίγες με προσπάθεια επιχειρημάτων , με λιγο τρολαρισμα, με τους καπνιστές να προσπαθούν να δικαιολογηθούν και άλλους να τους κράζουν. Ρε παιδιά στο συγκεκριμένο ζήτημα τα πραγματα ειναι 1+1 κάνουν δυο. Εφόσον το τσιγάρο βλάπτει και αυτούς που δεν καπνιζουν, δεν μπορείς να καπνίζεις δίπλα/κοντά, σε κανέναν. Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, δεν υπάρχει σουξου μουξου. Κλεισου μέσα στο σπίτι σου και κάνε το ντουμάνι. ΜΑΚΑΡΙ να εφαρμοστεί, μακάρι να κόψουν κωλους, να κλείσουν επιχειρήσεις που δε συμμορφώνονται και να πληρώσουν όσοι το παίζουν υπεράνω. Εγώ συγκεκριμένα εκτός του "συζήτηση να γίνεται", απλά επιβεβαιώνω άλλη μια φορά στον εαυτό μου έναν από τους παράγοντες που με ωθούν στο να ζήσω εξωτερικό. Χώρα χωρίς λογική, κοινωνία χωρίς νοοτροπία... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από teotsigourakos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Εγώ συγκεκριμένα εκτός του "συζήτηση να γίνεται", απλά επιβεβαιώνω άλλη μια φορά στον εαυτό μου έναν από παράγοντες που με ωθούν στο να ζήσω εξωτερικό. Χώρα χωρίς λογική, κοινωνία χωρίς νοοτροπία... εχουμε νοοτροπια, απλα ειναι κακιστη και οπισθοδρομικη και επειδη θα θιχτουν μερικα καπνιστα κωλαρακια να εξηγησω οτι δε μιλαω μονο για το τσιγαρο ουτε βγαζω τον εαυτο μου στην απ εξω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
teotsigourakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε εχουμε νοοτροπια, απλα ειναι κακιστη και οπισθοδρομικη Ναι αυτό εννοώ κι εγώ για γενικότερη νοοτροπία μιλάω και όχι μόνο αυτή του τσιγάρου για το συγκεκριμένο θέμα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από teotsigourakos
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους ειναι θεμα πολιτισμου . Απλα ειμαστε ζωα δε μπορει να πηγαινεις σε ενα γραφειακι ΔΥ και απο τον καπνο να φευγεις βηχοντας. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, ή θα εφαρμοστεί μερικώς. Σιγά μην πάει ο αστυνομικός στα μπουζούκια να επιβάλλει πρόστιμο. Θα του δώσει ο μαγαζάτορας στην ζούλα €100 και θα κάνει γαργάρα την κλίση. Ότι γίνεται εδώ και δεκαετίες με την ηχορύπανση, για την οποία επίσης υπάρχουν νόμοι.
panosk1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Και μια πληροφορια που δεν εχω τι γνωσεις να επιβεβαιωσω,συζητουσα με εναν φιλο γενικα και η συζητηση ηρθε σε ενα κοινο γνωστο οπου του διεγνωσαν καρκινο (δεν θυμαμαι που) ,σε ενα γιατρο που πηγε, του προτεινε μια θεραπεια με ενα πειραματικο φαρμακο του οποιου η προυποθεση ηταν ο ασθενης να μην ειναι καπνιστης την τελευταια 10ετια καθως το φαρμακο ειναι πολυ ακριβο και οι πιθανοτητες να δουλεψει ειναι πολυ πιο λιγες στους καπνιστες. Ισως ηταν ραδιο αρβυλα καθως το μαθαμε μεσω τριτου και οπως ξαναλεω δεν εχω τις γνωσεις να το επιβεβαιωσω ,παντως ηταν γροθια στο στομαχι ακομα και σε μενα που το εχω κοψει εδω και σχεδον 2 χρονια να ξερω οτι μη κακο αν χρειαζομουν αυτο το φαρμακο δεν θα μπορουσα να το παρω λογω του τσιγαρου και θα εχανα και αυτες τι λιγες πιθανοτητες να γινω καλα.
efo355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Πραγματα που τα εχουν λυσει ολοι πανευκολα εμεις βαυκαλιζομαστε. Καθολικη απαγορευση του καπνισματος σε ολους τους δημοσιους ( κλειστους ) χωρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις