apostolosl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, adi32 είπε Τι σχέση έχει αν τρακάρει κάποιος ή αν πέθανε από χαλασμένες ντομάτες με το να μη μπορώ να πάω σε ένα μαγαζι να φάω, πιω, διασκεδάσω χωρίς να μου έρχεται το ντουμανι στη μούρη? Τέτοιου είδους καπνιστές ας μη ψάχνουν τέτοιου είδους δικαιολογίες. Έχουμε μάθει που και πως γίνονται καταγγελίες? Σε αυτή την έρμη χώρα... εφαρμόζονται σιγά σιγά νόμοι που θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί πριν 60 - 70 χρόνια περίπου.. κάτι είναι και αυτό.. όπως κάτι είναι και η εφαρμογή της κατάργησης του ασύλου στα πανεπιστήμια. Δεν καπνίζω - δεν κατηγορώ αυτούς που καπνίζουν (δικαίωμά τους να επιθυμούν να πεθαίνουν νωρίτερα ή να έχουν από τα 45 τους ΧΑΠ) αλλά στα σίγουρα δεν είμαι υποχρεωμένος να τρώω στη μούρη μου την μπόχα και το ντουμάνι τους... 5
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Ως καπνιστής έχω μάθει να σέβομαι τον χώρο που είμαι... αν είμαι σε μαγαζί που μου επιτρέπει το κάπνισμα θα καπνίσω, αν είμαι σε μαγαζί που δεν το επιτρέπει θα βγω έξω, το ίδιο ισχύει και σε σπίτια φίλων ή γνωστών... σε νοσοκομείο, τρένα, ηλεκτρικούς και γενικότερα σε κλειστά μέρη που μαζεύεται πολύ κόσμος ούτε που το σκέφτομαι... ξερεις και στα ΑΝΟΙΧΤΑ μερη που μαζευεται ο κοσμος βρομοκοπαει αυτη η μαλακια, με τραγικοτερο παραδειγμα τα νοσοκομεια
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, AtiX είπε Ως καπνιστής έχω μάθει να σέβομαι τον χώρο που είμαι... αν είμαι σε μαγαζί που μου επιτρέπει το κάπνισμα θα καπνίσω, αν είμαι σε μαγαζί που δεν το επιτρέπει θα βγω έξω, το ίδιο ισχύει και σε σπίτια φίλων ή γνωστών... σε νοσοκομείο, τρένα, ηλεκτρικούς και γενικότερα σε κλειστά μέρη που μαζεύεται πολύ κόσμος ούτε που το σκέφτομαι... Α μπράβο ρε άνθρωπε αυτό το πράγμα λέω και εγώ! Προσωπική προσπάθεια από τον καθένα. Αλλά βέβαια αυτό προϋποθέτει να έχεις έστω τον ελάχιστο σεβασμό προς τους άλλους. Αν είσαι ένας γάιδαρος και μισός δεν υπάρχει σωτηρία, είσαι καμένο χαρτί.. Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε ξερεις και στα ΑΝΟΙΧΤΑ μερη που μαζευεται ο κοσμος βρομοκοπαει αυτη η μαλακια, με τραγικοτερο παραδειγμα τα νοσοκομεια Τα νοσοκομεία δεν είναι ανοιχτά μέρη, εκτός από τα υπαίθρια που στήνουν στον πόλεμο, αλλά φαντάζομαι δεν εννοείς αυτά Εντάξει όποιος ανάψει τσιγάρο μέσα σε νοσοκομείο κανονικά πρέπει να πηγαίνει ανακριτή, είναι πολύ ακραίο μέσα σε νοσοκομείο..
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ξερεις και στα ΑΝΟΙΧΤΑ μερη που μαζευεται ο κοσμος βρομοκοπαει αυτη η μαλακια, με τραγικοτερο παραδειγμα τα νοσοκομεια Στα νοσοκομεία που συχνάζω υπάρχουν συγκεκριμενοι χώροι που μπορείς να καπνίσεις, συνήθως έξω και μακριά από το κτίριο... οπότε το πρόβλημα δεν κατάλαβα πιο είναι??? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από AtiX
apostolosl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Να σημειώσω ότι μετά από συζητήσεις με φίλους μου που εργάζονται στο εξωτερικό μου ανέφεραν ότι σιγά σιγά θα απαγορευτεί και σε εξωτερικούς χώρους. Είμαστε από την φύση μας αυτοκαταστροφικοί αλλά άντε έστω κάποια πράγματα ας αρχίσουμε λίγο να τα πολεμάμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Α μπράβο ρε άνθρωπε αυτό το πράγμα λέω και εγώ! Προσωπική προσπάθεια από τον καθένα. Αλλά βέβαια αυτό προϋποθέτει να έχεις έστω τον ελάχιστο σεβασμό προς τους άλλους. Αν είσαι ένας γάιδαρος και μισός δεν υπάρχει σωτηρία, είσαι καμένο χαρτί.. Τα νοσοκομεία δεν είναι ανοιχτά μέρη, εκτός από τα υπαίθρια που στήνουν στον πόλεμο, αλλά φαντάζομαι δεν εννοείς αυτά Εντάξει όποιος ανάψει τσιγάρο μέσα σε νοσοκομείο κανονικά πρέπει να πηγαίνει ανακριτή, είναι πολύ ακραίο μέσα σε νοσοκομείο.. συγνωμη, εννοουσα στα προαυλια των νοσοκομειων. στηνονται οι καπνιστες και ντουμανιαζει ολη η εισοδος αλλα και οι εξαερισμοι. στο αττικο πετυχα μια νοσοκομα που καθε 5 λεπτα πηγαινε και τους φωναζε οτι βρωμαγε μεχρι μεσα μεχρι που βαρεθηκε. ανικητη η βλακεια 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Στα νοσοκομεία που συχνάζω υπάρχουν συγκεκριμενοι χώροι που μπορεις να καπνίσεις... οπότε το πρόβλημα δεν κατάλαβα πιο είναι??? δες παραπανω
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Στα νοσοκομεία που συχνάζω υπάρχουν συγκεκριμενοι χώροι που μπορείς να καπνίσεις, συνήθως έξω και μακριά από το κτίριο... οπότε το πρόβλημα δεν κατάλαβα πιο είναι??? ειναι αυτο που έλεγα πιο πάνω. οτι δεν πατάμε τα πόδια μας στη γη και φαντάζομαστε μια χώρα μαγική με μονόκερους. φύγαμε ήδη απο τους κλείστους χώρους και κάποιοι ονειρέυονται απαγόρευση και σε ανοιχτούς. 12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ναι όντως το κράτος από μόνο του δεν μπορεί να κάνει κάτι εκτός αν υπάρχει ένας προσωπικός αστυνομικός για κάθε καπνιστή να τον επιβλέπει. Εσείς οι ίδιοι οι καπνιστές γιατί δεν κάνετε μια προσπάθεια; Αυτό είναι το θέμα. Απλά θα βγαίνετε έξω το χειμώνα-φθινόπωρο. Τόσο δύσκολο είναι; Εμείς τόσα χρόνια φάγαμε στη μάπα τα ντουμάνια σας, την κάναμε την θητεία μας, σειρά σας τώρα. Από σεβασμό τουλάχιστον για τους γύρω σας. Τόσα πολλά ζητάω; κάνουμε αυτο-> 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Ως καπνιστής έχω μάθει να σέβομαι τον χώρο που είμαι... αν είμαι σε μαγαζί που μου επιτρέπει το κάπνισμα θα καπνίσω, αν είμαι σε μαγαζί που δεν το επιτρέπει θα βγω έξω, το ίδιο ισχύει και σε σπίτια φίλων ή γνωστών... σε νοσοκομείο, τρένα, ηλεκτρικούς και γενικότερα σε κλειστά μέρη που μαζεύεται πολύ κόσμος ούτε που το σκέφτομαι...
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε συγνωμη, εννοουσα στα προαυλια των νοσοκομειων. στηνονται οι καπνιστες και ντουμανιαζει ολη η εισοδος αλλα και οι εξαερισμοι. στο αττικο πετυχα μια νοσοκομα που καθε 5 λεπτα πηγαινε και τους φωναζε οτι βρωμαγε μεχρι μεσα μεχρι που βαρεθηκε. ανικητη η βλακεια δες παραπανω Στο αττικό αν θυμάμαι καλά στην ουσία η είσοδος του δεν είναι ανοικτός χώρος... οπότε ναι θα έπρεπε να απαγορευτεί εκεί... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από AtiX
apostolosl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Εγώ στα νοσοκομεία δεν την παλεύω με την εξής εικόνα : Μισοτελειωμένη καφεδιά και σβησμένα μέσα τα τσιγάρα στα σκαλοπάτια (ούτε καν τα πετάνε στους κάδους)... μπλιάξξ... βρώμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ειναι αυτο που έλεγα πιο πάνω. οτι δεν πατάμε τα πόδια μας στη γη και φαντάζομαστε μια χώρα μαγική με μονόκερους. φύγαμε ήδη απο τους κλείστους χώρους και κάποιοι ονειρέυονται απαγόρευση και σε ανοιχτούς. κάνουμε αυτο-> Ε τότε τι μαλώνουμε τόση ώρα; Αυτό είναι το ζητούμενο. Να απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους και αν θέλεις βγαίνεις έξω και κάνεις..
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, apostolosl είπε Εγώ στα νοσοκομεία δεν την παλεύω με την εξής εικόνα : Μισοτελειωμένη καφεδιά και σβησμένα μέσα τα τσιγάρα στα σκαλοπάτια (ούτε καν τα πετάνε στους κάδους)... μπλιάξξ... βρώμα. Αυτη η βρώμα δεν έχει σχέση με το αν καπνίζω αλλά με το αν είμαι ζώο και βρωμιάρης... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από AtiX 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, AtiX είπε Στο ατομικό αν θυμάμαι καλά στην ουσία η είσοδος της δεν είναι ανοικτός χώρος... οπότε ναι θα έπρεπε να απαγορευτεί εκεί... autocorrect το ειχα πει και πιο πριν (βαριεμαι να το βρω) οι καπνιστες δεν εχετε οριο. ακομα και στα μερη που θα λεγε κανεις δε πειραζει ενα τσιγαρακι του μαματε και το κανετε τεκε. τζανειο σε ανοιχτο χωρο μου ηρθε αποπνικτικη τσιγαριλα στα 30 μετρα. αυτο ειναι καταντια, το μονο που θα καταφερετε ειναι να ψηφιζονται ολο και πιο περιοριστικοι νομοι για το καπνισμα ακριβως επειδη δεν εχετε μετρο
apostolosl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Ναι φίλοι μου - υπάρχουν σκέψεις για απαγόρευση και σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά σίγουρα σε πρώτη φάση εδώ στην ουγκάντα ας ξεκινήσουμε από το τηλεφωνάκι καταγγελιών που θα δώσει ο κικίλιας μέσα στη βδομάδα 😁 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε autocorrect το ειχα πει και πιο πριν (βαριεμαι να το βρω) οι καπνιστες δεν εχετε οριο. ακομα και στα μερη που θα λεγε κανεις δε πειραζει ενα τσιγαρακι του μαματε και το κανετε τεκε. τζανειο σε ανοιχτο χωρο μου ηρθε αποπνικτικη τσιγαριλα στα 30 μετρα. αυτο ειναι καταντια, το μονο που θα καταφερετε ειναι να ψηφιζονται ολο και πιο περιοριστικοι νομοι για το καπνισμα ακριβως επειδη δεν εχετε μετρο ο εθισμός είναι εθισμός αγαπητέ.. δεν παλεύετε και εύκολα.. 1
AtiX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε autocorrect το ειχα πει και πιο πριν (βαριεμαι να το βρω) οι καπνιστες δεν εχετε οριο. ακομα και στα μερη που θα λεγε κανεις δε πειραζει ενα τσιγαρακι του μαματε και το κανετε τεκε. τζανειο σε ανοιχτο χωρο μου ηρθε αποπνικτικη τσιγαριλα στα 30 μετρα. αυτο ειναι καταντια, το μονο που θα καταφερετε ειναι να ψηφιζονται ολο και πιο περιοριστικοι νομοι για το καπνισμα ακριβως επειδη δεν εχετε μετρο Το διόρθωσα βρε Καταλαβαίνω τι λες αλλά με την γενίκευση αλλά και την υπερβολή δε κερδίζεις κάτι... αν σε ενοχλεί ο καπνός στα τριάντα μέτρα, τότε τι θα μας πει για τις τουαλέτες των νοσοκομείων που μυρίζουν χειρότερα???
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, apostolosl είπε Ναι φίλοι μου - υπάρχουν σκέψεις για απαγόρευση και σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά σίγουρα σε πρώτη φάση εδώ στην ουγκάντα ας ξεκινήσουμε από το τηλεφωνάκι καταγγελιών που θα δώσει ο κικίλιας μέσα στη βδομάδα 😁 χαχαχαχαχαχαχ πες μου οτι πιστευεις πως θα έρθει και το ιππικο να τους κυνηγήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις