m3fisto Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Σε γνωστό μου εδώ και λίγο καιρό εμφανίζονται αυτοματοποιημένα ποστ στο προφίλ του με μια περιεργη διαφήμιση για καφέ σαν αυτή το θέμα ειναι οτι δοκιμασε αλλαγή Password , καθαρισμα κινητόυ και υπολογιστή και ο ιός επιμένει. Καμία ιδέα?
zx1234r Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα δεν εννοούμε ιούς. Ο ιός δεν μολύνει την πλατφόρμα του facebook. Να δει τα access permissions που έχει δώσει στο προφίλ του. Ενδέχεται να έχει συνδέσει κάποιο site η κάποιο παιχνίδι. Επίσης να ενεργοποίηση το 2factor authentication. Για το πρώτο πας ρυθμίσεις, Εφαρμογές και ιστοσελίδες και σβήνεις αυτά που βλέπεις και είναι περίεργα. Εγώ πχ έχω το tripadvisor και το spotify. τα υπόλοιπα ήταν games που τα έσβησα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από zx1234r
m3fisto Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 μα ειδικά αν πρόκειται για εφαρμογή εντός του φβ, νομίζω μια χαρά μπορεί να θεωρηθεί ιός της πλατφόρμας! σε κάθε περίπτωση μικρή σημασία έχει ο ορισμός του ιού. Του πρότεινα αυτά που είπες και βλέπουμε! θενκς
zx1234r Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, m3fisto είπε μα ειδικά αν πρόκειται για εφαρμογή εντός του φβ, νομίζω μια χαρά μπορεί να θεωρηθεί ιός της πλατφόρμας! σε κάθε περίπτωση μικρή σημασία έχει ο ορισμός του ιού. Του πρότεινα αυτά που είπες και βλέπουμε! θενκς Δεν έχει σημασία πως το λέμε εμείς. Λέγεται Scamming. Ο κόσμος απλά λέει "ιός" γιατί είναι μία ευρύτερα γνωστή έννοια. Επίσης πολύ σημαντικό να πάει στο Security and Login και να δει λίγο την δραστηριότητα. Ας σβήσει όλες τις συσκευές αφού ενεργοποιήσει το 2fa και ας ξαναμπεί απο αυτές που χρησιμοποιεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα