karabill93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Γνωριζει κανεις που μπορω να εκτυπώσω κομματια 3d στην αθηνα; ειναι για την πτυχιακη μου. Θα ηθελα κ ολας περα απο τα σχεδια που μπορω να δωσω να εκτυπωσουν. Αν μπορουν να φτιαξουν αυτοι καλυτερο σχεδιο αλλα να μπορουν να μου δωσουν και τ αρχεια. Τα σχεδια δεν ειναι δυσκολα σε κατασκευη. Κυριως κουτια των 30×20cm
fredd0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 εχει ενα στην ερμου στο funky buddha απεναντι. Ειμαι σιγουρος οτι αν γκουγκλαρεις θα βρεις κι αλλα
kostasbm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, karabill93 είπε Γνωριζει κανεις που μπορω να εκτυπώσω κομματια 3d στην αθηνα; ειναι για την πτυχιακη μου. Θα ηθελα κ ολας περα απο τα σχεδια που μπορω να δωσω να εκτυπωσουν. Αν μπορουν να φτιαξουν αυτοι καλυτερο σχεδιο αλλα να μπορουν να μου δωσουν και τ αρχεια. Τα σχεδια δεν ειναι δυσκολα σε κατασκευη. Κυριως κουτια των 30×20cm αν γραψεις στην ενοτητα; εκτυπωτες-insomnia 3d printing θα παρεις αρκετες απαντησεις
karabill93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, kostasbm είπε αν γραψεις στην ενοτητα; εκτυπωτες-insomnia 3d printing θα παρεις αρκετες απαντησεις Δεν το βρηκα η αληθεια ειναι γι αυτο εγραψα εδω. Αν μπορει καποιος απο insomnia να μου κανει μεταφορα στο thread θα το εκτιμούσα:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα