Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας, ας πάω κατευθείαν σε αυτό που με καίει.

Λοιπόν, έχω θέμα με τις κατσαρίδες στο σπίτι και επειδή έχω πολλές ιστορίες στην πλάτη μου να διηγηθώ μ'αυτές (διότι λόγω ανωτέρας βίας απολύμανση δεν...) αποφάσισα επιτέλους να κάνω την κωλοαπολύμανση. Έχουμε και λέμε, από την μια σκέφτομαι να την κάνω εγώ, αλλά είμαι και λίγο κουμπούρας μ'αυτά και από την άλλη σεκφτομαι να φωνάξω κάποιον από κάποια εταιρία απολύμανσης, αλλά δεν ψήνομαι καθόλου να ξεγελαστώ και να έρθει ο άλλος να μου ψεκάσει με νερό. 

Τα ζητούμενα είναι δύο

1) Όσοι έχετε επιχειρήσει μόνοι σας θα θελα να το μοιραστείτε εδώ, με σχετικές παραθέσεις από link με εντομοκτόνα κλπ

2) Όσοι έχετε φωνάξει εταιρία απολύμανσης περιμένω πάλι εμπειρίες, σχετικά λινκς κ.ο.κ 

Σημείωση: Το σπίτι στο οποίο με ενδιαφέρει να γίνει απολύμανση έχει πολλά τυφλά σημεία 

Επεξ/σία από Upperkat
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Upperkat είπε

Λοιπόν, έχω θέμα με τις κατσαρίδες στο σπίτι και επειδή έχω πολλές ιστορίες στην πλάτη μου να διηγηθώ μ'αυτές (διότι λόγω ανωτέρας βίας απολύμανση δεν...) αποφάσισα επιτέλους να κάνω την κωλοαπολύμανση. Έχουμε και λέμε, από την μια σκέφτομαι να την κάνω εγώ, αλλά είμαι και λίγο κουμπούρας μ'αυτά και από την άλλη σεκφτομαι να φωνάξω κάποιον από κάποια εταιρία απολύμανσης, αλλά δεν ψήνομαι καθόλου να ξεγελαστώ και να έρθει ο άλλος να μου ψεκάσει με νερό. 

Τα ζητούμενα είναι δύο

1) Όσοι έχετε επιχειρήσει μόνοι σας θα θελα να το μοιραστείτε εδώ, με σχετικές παραθέσεις από link με εντομοκτόνα κλπ

2) Όσοι έχετε φωνάξει εταιρία απολύμανσης περιμένω πάλι εμπειρίες, σχετικά λινκς κ.ο.κ 

Σημείωση: Το σπίτι στο οποίο με ενδιαφέρει να γίνει απολύμανση έχει πολλά τυφλά σημεία 

Καλησπερα φίλε μου 

Εγώ μπορώ αν θες να σου πω εταιρεία στη περιοχή Φιλαδέλφεια και τριγύρω. 

Φιλότιμα παιδιά μέτριο αποτέλεσμα. 

Όνομα πριβε γιατί μάλλον δυσφήμηση είναι. 

Έρχονται κάνουν απολύμανση, δίνω και τα 5 ευρώ για να κάνουν στο διαμέρισμα μου και μετά από λίγες μέρες μάλλον για αύξηση μιλάμε. Λες και τις έδιωξαν από τη φωλιά τους με τη απολύμανση κ άτι ζήτησαν άσυλο σε μένα 

Δεύτερη κίνηση. 

Με μια σύριγγα μάρκα δε θυμάμαι από το φαρμακείο. Περιουσία είκοσι πέντε ευρώ 

Πεταμένα λεφτά 

Τρίτη κίνηση σωτηρία. 

Πήγα από ένα μαγαζί στην Αθήνα κεντρο με αγροτικά είδη και μου έδωσε ένα φάρμακο γνώστης μάρκας πάλι σε σωληνάριο. Έδωσα 70 ευρώ για τη μεγάλη συσκευασία. Έχει και πιστόλι δοσολογίας. Αξίζει να το πάρεις. 

Έβαλα τρεις συνεχόμενες χρονιές επειδή το πρόσεξα και δε ξεράθηκε. 

Δουλεύει σαν το ποντίκοφάρμακο. Κάνει μερικές μέρες να δώσει οριστική λύση όμως. Σε τρεις μέρες θα βρεις λίγες ψωφιες. Αυτές εφόσον έχεις δύσκολα σημεία που γράφεις ρίξε τις μέσα. Το φάρμακο προκαλεί κανιβαλισμο και θα τις φάνε οι επόμενες. Είναι ασφαλές για ντουλάπι τροφίμων και κατοικίδια. 

Εγώ βέβαια θα φρόντιζα να μην το φτάνει το κατοικίδιο. 

Αν θες στείλε πριβε να σου δώσω στοιχεία. Αν ο διαχειριστής εγκρίνει γράφω και δημόσια. 

Δημοσ.

Το να απολυμάνεις το χώρο που μένεις δε λέει αν δεν βρεις την αιτία και το σημείο που προέρχονται.

Εμείς επειδή ακόμη ζούμε σε τριτοκοσμικό κομμάτι της χώρας (Μεσόγεια όπου ακόμη έχουμε βόθρους με τις γνωστές συνέπειες) είχα κάθε χρόνο πρόβλημα με αυτά τα ζωύφια τα οποία ως γνωστόν έρχονται κυρίως μέσω των αποχετεύσεων.

Ψέκαζα ή έβαζα τζέλ σε διάφορα σημεία αλλά σε λίγες μέρες και πάλι εμφανίζονταν γιατί έρχονταν νέες μέσω της αποχέτευσης,Τα τελευταία χρόνια το καλοκαίρι ρίχνω κάθε τόσο λίγο πετρέλαιο στα φρεάτια της αποχέτευσης και έχω γλυτώσει.Αν ζείς σε παρόμοιο μέρος κάνε το ίδιο.Αν έχετε κεντρική  αποχέτευση δυστυχώς ότι και να κάνεις πάλι θα εμφανίζονται νέες μέσω του δικτύου. Σε αυτή την περίπτωση τζελ κάθε τόσο είναι η μόνη λύση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Upperkat είπε

Τα ζητούμενα είναι δύο

Η απολυμανση με εταιρεια αν δεν εχεις εντονο προβλημα (μεσα σε στοίχους, γυψοσανιδες κλπ) ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. Θα σου πω μια λυση και θυμησου με. Πας περνεις ενα ψεκαστικο που ειναι για φυτα κλπ, μετα σε φυτωρια και τους ζητας σκονη για διαλυση, συνηθως deltamethrin ή ζητας της bayer. Μετα παιρνεις λεπτο καναλακι για καλωδιο το κοβεις και κανεις παγιδες σε σκαλια εσωτερικους χωρους κλπ με καποιο gel (maxforce ή αλλο) και λογικα αυτο που λεει ο φιλος με 70€ ειναι το goliath. Το κανω χρονια τωρα και ειναι ολες τεζα αλλα παντα προνοω 2 φορες το χρονο και πριν σφιξουν οι ζεστες εκει το χασες το παιχνιδι ναι μεν θα πεθανουν αλλα θα βρισκεις απειρες. Α και κατι αλλο επειδη οι εταιρειες στη μυοκτονια δεν κανουν τπτ δολοσταθμο και σακουλακι με κυβους φαρμακο. Για ολα αυτα εδωσα μια φορα 15€ πιεστικο που σου μενει, το φαρμακο 8€ δυο φορες ανετα βγαζει, gel 20€. Α και κυβους για ποντικια στο υπογειο 6€. Γνωστη εταιρεια μου ειχε παρει 62€

Επεξ/σία από john_petrucci7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανεις αυτο το gel? Είναι αποτελεσματικό και ασφαλές για τον άνθρωπο (δεν λέει τι έχει μεσα και αυτο με προβληματίζει);

katsarides_2.jpg

katsarides_1.jpg

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.

Παντως εγω πηρα το ζελε το λευκο και δεν εκανε τιποτα,σε φαση περναγανε διπλα οι κατσαριδες και γελαγανε.Μηπως το goliath ειναι το μονο αποτελεσματικο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadows είπε

Παντως εγω πηρα το ζελε το λευκο και δεν εκανε τιποτα,σε φαση περναγανε διπλα οι κατσαριδες και γελαγανε.Μηπως το goliath ειναι το μονο αποτελεσματικο?

Oντως?? 😮
Μου κανει εντυπωση ρε συ, εγω τα προηγουμενα χρονια ειχα αποτελεσμα με αυτο...
Φετος δεν ξερω, με προβληματιζει αυτο που λες, διοτι κι εγω χθες ειδα μια τρεχατη και ακμαιοτατη, βραδιατικα, και η αληθεια ειναι πως απορησα....
Αθλια η χθεσινη νυχτα, πραγματικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gregory_House είπε

Oντως?? 😮
Μου κανει εντυπωση ρε συ, εγω τα προηγουμενα χρονια ειχα αποτελεσμα με αυτο...
Φετος δεν ξερω, με προβληματιζει αυτο που λες, διοτι κι εγω χθες ειδα μια τρεχατη και ακμαιοτατη, βραδιατικα, και η αληθεια ειναι πως απορησα....
Αθλια η χθεσινη νυχτα, πραγματικα.

Φιλε gregory,αρχες ιουνιου πηγα και πηρα ενα μεγαλο κιολας σωληναριο,χωρις να εχω δει καμια και βαζω σε ολο το σπιτι.

Περναει μια βδομαδα βλεπω ζωντανες μικρες να κοβουν βολτα διπλα απο το φαρμακο,καμια ψοφια btw.Τους ριχνω μπλε οινοπνευμα(ghetto hack που τις σκοτωνει σε 2-3 δευτερολεπτα)και υποθετω οτι επειδη ειναι αρχη μπορει να μην εχει δρασει το φαρμακο.Το επομενο διαστημα πετυχα παλι και μικρες και μια τεραστια η οποια συγκεκριμενα κρυφτηκε κατω απο το πλυντηριο(το οποιο πλυντηριο το ειχα ψιλιαστει οτι μπορει να κρυβονται και το ειχε γεμισει γυρο γυρο με φαρμακο)και σε πληροφορω οτι καμια δεν βρεθηκε νεκρη και τις σκοτωσα ολες εγω.

Επεξ/σία από Shadows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...