imr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλησπερα, να κανω μια συντομη εξιστορηση του προβληματος που εχω με την vodafone. Αρχες Μαιου εκανα αιτηση μεταφορας της γραμμης του σταθερου απο το σπιτι του αδερφου μου στο δικο μου (ενω υπηρχε wind συνδεση που εληγε). 22 Μαιου ηρθε τεχνικος της vodafone ο οποιος ανεφερε προβλημα της γραμμης. Εχει περασει ολοκληρος ο ιουνιος μην εχοντας ενημερωση και μη μπορωντας να λαβω απαντηση μετα απο συνεχη επικοινωνια. Αρχες ιουλιου κανω ανανεωση με την wind καθως δεν μπορω να μεινω χωρις ιντερνετ 19 ιουλιου κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητοντας διακοπη χωρις τελη και ταυτοχρονα τηλεφωνικα αιτηση διακοπης στην vodafone οπου μου αναφερουν σε 2 μερες θα με καλεσουν. 20 ιουλιου παιρνω μυνημα οτι θα περασει τεχνικος του οτε για ελεγχο της βλαβης. Σημερα 25 ιουλιου με καλουν για την διακοπη και μου αναφερουν οτι θα πρεπει να στειλω ταυτοτητα και ταβτελη θα ειναι 250 ευρω Τι κανω? Συνεχιζω την διακοπη και περιμενω αποφαση της ΕΕΤΤ? Προχωραω με την γραμμη εχοντας και τις 2 παραληλα? Με ενδιαφερει η διακοπη της γραμμης χωρις τελη καθως θεωρω υπερβολικο τον χρονο για μια μεταφορα.
bill2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Την έκανες λαχείο με τη vodafone Εγω στη σύνδεση του γραφείου έκανε 1 μήνα να με μεταφέρει 100 μέτρα πιο κάτω πήγα Με συνδέσανε χτες ίντερνετ απο 50 έχω 24 τηλεφωνία καθόλου και θα γίνει λένε άγνωστο το πότε γενικώς σαν εξυπηρετηση ειναι ότι να νε μην περιμένεις και πολλά Πάλι γρήγοροι ήταν σε εσενα Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από bill2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα