vamvakoolas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) στη γραμμη κοινοχρηστου δεν υπαρχει κατι γιατι ημουν και εγω εκει δεν υπαρχει ασανσερ ο καυστηρας ηταν κλειστος. επειδη ξερουμε τη καταναλωση εκει (κατι λαμπες καινε που και που και τα φωτα στις σκαλες) μου εκανε και εμενα εντυπωση ο φιλος μου δεν εψαξε με λεπτομεριες την αποθηκη να δει αν υπαρχει και κατι αλλο (αποτι ειπε δεν εκανε και βολτες εκει απλως ανοιξε τη πορτα και ειδε στη γωνια το πολυμπριζο και τα ψυγειακια και εκλεισε αμεσως) ξαναγραφω (3η φορα)δε παιρνει η αποθηκη ρευμα απο διαμερισμα Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από vamvakoolas
stelios.s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Στο βρήκα. Μέσα στα ψυγεία έχει στήσει mining rigs ο ιχθυοπώλης και δίνει πόνο στο κοινόχρηστο ρεύμα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Και τώρα τι ψάχνει ο φίλος σου? Να δώσουμε λύση εμείς στη μαλ@κία που έκανε? Ας πρόσεχε. Ας καλέσει τον ενοικιαστή να του πει ότι από δω και πέρα θα πληρώνει κανονικά κοινόχρηστα.
vamvakoolas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Xacti είπε Και τώρα τι ψάχνει ο φίλος σου? Να δώσουμε λύση εμείς στη μαλ@κία που έκανε? Ας πρόσεχε. Ας καλέσει τον ενοικιαστή να του πει ότι από δω και πέρα θα πληρώνει κανονικά κοινόχρηστα. εχεις δικιο απλως τη $#@ια οπως λες του αλλου θα πληρωνουν τον ψαροπωλη πλεον χ+1 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από vamvakoolas
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καταγράψτε τι κατανάλωση έχει το ρολόι και αν δείτε τρελό νούμερο κάντε έλεγχο. Πόσα ψυγειάκια έχει αυτός; Το δικό μας αρχαίο ψυγείο καταναλώνει 250W όταν λειτουργεί ο συμπιεστής, τα σύγχρονα ίδιου μεγέθους ένα 50-70αρι Watt, αν μιλάμε για ψυγειάκια το 1/2-1/3 αυτού, σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να καταναλώνουν ρεύμα τα ψυγειάκια και να γυρνάει ο μετρητής σαν τρελός κάτι άλλο παίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελαφρώς οφτόπικ και πιθανόν να είναι για νέο θρεντ, αλλά γνωρίζετε ότι πολλές φορές η ΔΕΗ χρεώνει ΤΑΠ στους κοινόχρηστους λογαριασμούς το οποίο είναι παράνομο? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε στη γραμμη κοινοχρηστου δεν υπαρχει κατι γιατι ημουν και εγω εκει δεν υπαρχει ασανσερ ο καυστηρας ηταν κλειστος. επειδη ξερουμε τη καταναλωση εκει (κατι λαμπες καινε που και που και τα φωτα στις σκαλες) μου εκανε και εμενα εντυπωση ο φιλος μου δεν εψαξε με λεπτομεριες την αποθηκη να δει αν υπαρχει και κατι αλλο (αποτι ειπε δεν εκανε και βολτες εκει απλως ανοιξε τη πορτα και ειδε στη γωνια το πολυμπριζο και τα ψυγειακια και εκλεισε αμεσως) ξαναγραφω (3η φορα)δε παιρνει η αποθηκη ρευμα απο διαμερισμα παρε τον τελευταιο εκκαθαριστικο λογαριασμο του κοινοχρηστου ρολογιου. Δες ποσες Kwh εχει γραψει και ποσα πληρωσατε. Δες επανω τι μετρηση εχουν καταγραψει, δες ποσο γραφει το ρολοι τωρα. Αφαιροντας απο το τελευταιο το προτελευταιο (τρεχουσα ενδειξη - τελευταια μετρηση) θα βγει ενα νουμερο. Αν το νουμερο αυτο ειναι συγκρισημο με την τελευταια καταναλωση (αν δηλαδη στο 4μηνο ειχε καταναλωση 800kwh και τωρα εναμιση μηνα μετα την τελευταια μετρηση εχει γραψει 350kwh, κανεις την παπια). Αν εχει οντως εκτοξευθει η καταναλωση στο κοινοχρηστο ρολοι τον πιανετε και του λετε συντροφε τι παιζει, το ρολοι γραφει μεγαλη καταναλωση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις